Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Merginos, o kaip ieškote tų nuolaidos kodų? Ir kas nors pirkote, ką nors iš self portrait firmos? Tokios įdomios suknelės, bet nepigios, būtų įdomu išgirsti atsiliepimų. Arba gal žinote, kokių nors anglijos forumų ar pan., kur diskutuoja merginos apie brand'us?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip111: 27 vasario 2015 - 08:52
forumu nezinau, bet alie si branda radau smile.gif
ASOS
Aliexpress
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2015 02 27, 09:52)
Merginos, o kaip ieškote tų nuolaidos kodų?

Kodukus visada gaunu is anksto ir paskelbiu cia, suo metu nieko nera deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 27 vasario 2015 - 11:11
QUOTE(Sense @ 2015 02 27, 11:04)
forumu nezinau, bet alie si branda radau  smile.gif 
ASOS
Aliexpress

Tai Alie ir chanelį pasiūtų, bet mano tikslas ne toks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2015 02 27, 11:10)
Kodukus visada gaunu is anksto ir paskelbiu cia, suo metu nieko nera deja.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Pakomentuosiu keleta rubeliu 4u.gif Norejau rast kazka is pigiau, kad butu kasdienai pavasariui prie ilgaauliu, po megztuku ar siaip nesiot.

animal print suknute. - labai lengvute, plona ir ziauriai elektrinasi. Dydi emiau iprastini, bet pasimatuot nepavyko, nes per krutine ne pro kur neilindau - speju 2 dydziais didesnes reiketu...

geleta suknute - labiausiai laukta, bet irgi netiko sad.gif Viskas su ja gerai, bet savo dydzio ne nebandziau uzsegt, o dydziu didesne normaliai uzsisege. Tik man nepatogi per krutine/pecius/rankas buvo - ranku nei i prieki, nei atgal negalejau istiest, nors per visa ilgi laisvumo suknute turejo.

paisley dree (mano kitu spalvu buvo) - suknute smagi , grazi, emiau dydziu mazesne ir puikiai tiko, netgi i laisvesne puse. Bet nepasilikau, nes labai keistai tas rastas ties pilvu ziurejosi - tie uzsitese nutysimai i sonus isplatina kuna optiskai ir man keistai atrode. Nepasilikau, bet jei butu rastas mazesnis toj vietoj ir sonuose vienspalve medziaga, tai tikrai buciau ja sunesiojus.

midi suknute - sia emiau tik idomumo delei pasimatuot, nes nesu auksta, tai nenesioju tokio ilgio rubu. Emiau dydziu mazesne ir puikiai tiko, suknute irgi labai faina vasarai butu thumbup.gif Bet vat modelis, o tiksliau ilgis, man netiko, buvo ilgesne nei manekenei, tai nekaip atrode...

Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2015 02 27, 11:20)
Tai Alie ir chanelį pasiūtų, bet mano tikslas ne toks  biggrin.gif

Tai taip biggrin.gif tik siaip parodziau. Nes ieskojau forumu, bet neradau.
Atsakyti
Pirkau striukele, esu labai patenkinta. Net nesitikejau, kad taip tiks: http://www.asos.com/...aved Items Page
Papildyta:
ir man patiko, kad jie raso manekenes ugi ir koki dydi ji devi.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 27, 23:21)
ir man patiko, kad jie raso manekenes ugi ir koki dydi ji devi.

Cia didelis pliusas parduotuvems, kurios taip daro, bet manau ne visada irgi atitinka, o gal greiciau raso bendrai manekenes devima dydi, o ne butent to rubo. g.gif Teke matyt, kad raso, jog devi S ir ismatavimai, nors tas rbas tik skaiciukais eina....

Ir bent mano atveju kelios Asos suknutes tikrai neatitiko dydzio - nuo manekeniu ismatavimu mano ismatavimai skiriasi, bet kai kas to paties dydzio ant manes dar laisva buvo....
Atsakyti
Na prie Asos parduotuves drabuziu prie visu parasytas manekenes devimas dydis. Raso manau tikrai butent to demonstruojamo drabuzio dydi. Tikrai ne prie ko manekenes gyvenime devimas dydis. Man labai atitiko sis dydis, tiesiog lenteles paziurejau koks europietiskas dydis atitinka U.K. 12 dydi. Ir manekenes devima dydi, kiek pati esu uz ja aukstesne ar rankos ilgesnes...Pagal tai galima spresti. Palyginti kiek ji skiriasi dydziu nuo jusu...Gal tai priklauso ir nuo gamintojo, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 28, 13:11)
Na prie Asos parduotuves drabuziu prie visu parasytas manekenes devimas dydis. Raso manau tikrai butent to demonstruojamo drabuzio dydi. Tikrai ne prie ko manekenes gyvenime devimas dydis. Man labai atitiko sis dydis, tiesiog lenteles paziurejau koks europietiskas dydis atitinka U.K. 12 dydi. Ir manekenes devima dydi, kiek pati esu uz ja aukstesne ar rankos ilgesnes...Pagal tai galima spresti. Palyginti kiek ji skiriasi dydziu nuo jusu...Gal tai priklauso ir nuo gamintojo, nezinau.

Na mano atveju ne visada pasiteisino - va kad ir ta paisley dress: pagal manekenes ismatavimusman reiketu 8 US dydzio, bet US 6 dar laisvokas buvo. Ir cia ne vienas toks atvejis. Matyt kaip pasiseka, nors as Asos apskritai labai mazai pirkus.
Atsakyti
Galbut tokiu atveju reiktu atsizvelgti ne tik i ugi, bet ir i svori, krutines apimti. Palygint save su ta monekene. Ir paziureti kaip ji vaiksto su ja ir kaip jai ji palei krutine krenta. Ten yra tokia funkcija 'catwalk'.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 28, 18:10)
Galbut tokiu atveju reiktu atsizvelgti ne tik i ugi, bet ir i svori, krutines apimti. Palygint save su ta monekene. Ir paziureti kaip ji vaiksto su ja ir kaip jai ji palei krutine krenta. Ten yra tokia funkcija 'catwalk'.

Tai as viska suprantu, ne tik dydi lyginu pries pirkdama, o ir Catwalk visada praziuriu, kad matyciau kaip rubas krenta. Tiesiog parasiau savo patirti - tau taip nepasitaike, o man ne karta buvo. Ir ne tik su Asos, kitose parduotuvese irgi ne visada tiksliai (pvz kaip rasiau, kad raso, jog modelis su S dydzio rubu, parasyti jo ismatavimai, o rubas tai tik skaiciais eina).
Atsakyti