Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveiki, gal kas nors žino,
1) ar galiu aš ASOS gražinti skirtingus užsakymus viename voke?
2)Ir ar Asos grąžina už pašto išlaidas? jei taip, jiems čekį į voką įdėti ar nusiųsti nuskenuotą?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2015 02 04, 17:01)
Sveiki, gal kas nors žino,
1) ar galiu aš ASOS gražinti skirtingus užsakymus viename voke?
2)Ir ar Asos grąžina už pašto išlaidas? jei taip, jiems čekį į voką įdėti ar nusiųsti nuskenuotą?
Ačiū smile.gif

1. Galit.
2. Tik broko arba sumaisyto uzsakymo atveju. As ceki nusifotografuoju, jiems idedu originala, parasiusi ant jo, kokia suma svarais turetu grazinti.
Atsakyti
labas visoms, ne karta uzsisakineju is asos, bet sikart laukiu jau per ilgai, tad sunerimau, uzsisakiau sausio 20diena, raso, kad isisunte 21diena, jau praejo 2savaites, kokiu siulote imtis veiksmu? dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiezhula411: 05 vasario 2015 - 16:46
QUOTE(zhiezhula411 @ 2015 02 05, 16:40)
labas visoms, ne karta uzsisakineju is asos, bet sikart laukiu jau per ilgai, tad sunerimau, uzsisakiau sausio 20diena, raso, kad isisunte 21diena, jau praejo 2savaites, kokiu siulote imtis veiksmu? dekui

Galit parašyti jiems, bet prašys palaukti dar savaitę ar dvi, ir po to parašyti, po to jau grąžins pinigėlius arba persiųs prekes, jei bus.
(bet iš patirties, man visad atsirasdavo siuntiniai iš kito pasaulio galo pralaukus biggrin.gif , tik porą kartų jiems teko grąžinti pinigus).
Atsakyti
QUOTE(zhiezhula411 @ 2015 02 05, 16:40)

Mano išsiuntė 22 d., irgi dar negavau. Palauksiu dar 4 dienas ir rašysiu jiems, nes kai užsakiau, parašė, kad turėčiau gauti iki vasario 10 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 vasario 2015 - 15:49
10% Sale kodas
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti iki kada iprastai sioje parduotuveje tesiasi zieminiu drabuziu ispardavimai, visokiu kailinuku, paltuku. Ar verta dar laukti didesniu nuolaidu. Ar dar ne pacios zemiausios kainos ten. Ar vasaros metu zieminiai drabuziai visiskai dingsta.
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2015 02 12, 12:09)

Sitas kodas jau seniai nebegalioja, jau uzvakar ji buvau radusi, jo galiojimas buvo baigesis.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 13, 10:33)
Sitas kodas jau seniai nebegalioja, jau uzvakar ji buvau radusi, jo galiojimas buvo baigesis.

Galioja, pati vakar bandžiau. Tiesiog kartais būna, kad ne visiems tie kodai veikia kažkodėl.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 13, 11:33)

Galioja tikrai, pirkau pati ir dave 10% net nuo pilnos kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 13, 12:25)
Galioja, pati vakar bandžiau. Tiesiog kartais būna, kad ne visiems tie kodai veikia kažkodėl.

Keista, kodel. Kita bandziau, tai irgi rase, kad Lietuvai negalioja. Teko be kodo pirkt doh.gif
Atsakyti
Gal kuri koduka radote?prisidejau rubu,taip reikia 4u.gif
Atsakyti
gal kas i vilniu siuncias kazka express delivery ir nori jungtis? noriu poros dalykeliu skubiai,gaila 14 euru uz greita siuntima vienai moketi smile.gif
Atsakyti