Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(paukštukėlis @ 2014 11 25, 20:40)
Septyniolika dienų dar niekis, ypač šiuo laikotarpiu smile.gif

o as jau galvoju jiems laiska rasyt is kinijos greiciau atejo nei is asos:hm kur jus rasot laiskus kai negaunat siuntinio, padekit man zaliai blush2.gif
Atsakyti
Asos dar labiau pakėlė kainas iki nemokamo siuntimo? g.gif Anksčiau buvo apie 20 eurų, o dabar jau 30 doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kokio dydžio reiktų ASOS kailinukų jeigu nešioju 36 dydį? 4u.gif Gal kuri užsisakinėjote kokį šiltą paltuką iš ASOS, nes pasirinkimas didelis, neįmanoma išsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2014 11 29, 19:35)
Asos dar labiau pakėlė kainas iki nemokamo siuntimo? g.gif Anksčiau buvo apie 20 eurų, o dabar jau 30 doh.gif

O jūs eurais mokat? Svarais visad pigiau išeina.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 30, 22:41)
O jūs eurais mokat? Svarais visad pigiau išeina.

Svarais moku, bet apie siuntimo kainas jie eurais rašo.
Atsakyti
Nu va ir atejo man siuntinys labai greitai, rase, kad gausiu iki 12.02 ir lygiai 12.02 radau pranesima pasto dezutej!!! Woohoo, bus ka po kaledu eglute det! biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(FruitCocktail @ 2014 11 21, 12:38)
Man ir pernai, ir užpernai kalėdinės dovanos atėjo po naujų metų biggrin.gif Ne tik iš asos, tiesiog šiuo laikotarpiu perkant internetu galima visko tikėtis...

Atsakyti
QUOTE(Jekaterina_art @ 2014 12 14, 02:45)
Nu va ir atejo man siuntinys labai greitai, rase, kad gausiu iki 12.02 ir lygiai 12.02 radau pranesima pasto dezutej!!! Woohoo,  bus ka po kaledu eglute det!  biggrin.gif  thumbup.gif

kaip šaunu thumbup.gif
o mano vienas siuntinys ir neatejo virs menesio laiko, tai grazino pinigelius, taip iseina, kad jie mato siuntinius, nes parasė, kad prarastas pakeliui.. dabar laukiu kito siuntinuko 10d. turejo ateit, bet vis dar nera, tikiuos ateis, nes ten dovana vyrui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2014 12 15, 22:29)
kaip šaunu thumbup.gif
o mano vienas siuntinys ir neatejo virs menesio laiko, tai grazino pinigelius, taip iseina, kad jie mato siuntinius, nes parasė, kad prarastas pakeliui..  dabar laukiu kito siuntinuko 10d. turejo ateit, bet vis dar nera, tikiuos ateis, nes ten dovana vyrui ax.gif

maniskis vienas atejo po dvieju savaiciu, is tiesu galvojau, kad gal iki Kaledu ir nebesulauksiu.
kitas, uzsakytas pora dienu po pirmojo, vis dar kelyje.
asos pakeite savo pilkaji ipakavima i balta/juoda smile.gif zymiai patogesnis nesti is pasto, su asele smile.gif nezinau ar cia laikinai, bet gal taip ir liks.
siaip uzsakytais rubais esu patenkinta, tik labai nepatiko, kad aplipe kito zmogaus plaukais.. abi sukneles! kazkaip nelabai malonu tokius daiktus gauti, iskart meciau skalbti.. na bet is esmes patenkinta.
Atsakyti
Gavau ir aš šiandien savo siuntinį, vieno daikto trūksta doh.gif pagal sąskaitą ir emailus viską turėjo išsiųsti kartu. Gal kam nors taip buvo nutikę? Kaip viskas išsisprendė?
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2014 12 17, 19:14)
Gavau ir aš šiandien savo siuntinį, vieno daikto trūksta doh.gif pagal sąskaitą ir emailus viską turėjo išsiųsti kartu. Gal kam nors taip buvo nutikę? Kaip viskas išsisprendė?

Rasykit emaila, turetu grazinti pinigus smile.gif

Asos kodas 30% off tik siandien
Tik nesu tikra ar visiems galios rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galite papasakoti ka reiketu daryti grazinus jiems daikta, kas netiko supakavau su pridetu lapu ir issiunciau registruotu laisku, ar jiems rasyti ar tiesiog sedeti ir laukti kol jie patys su manim susisieks? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissPariss @ 2015 01 08, 12:49)
Gal galite papasakoti ka reiketu daryti grazinus jiems daikta, kas netiko supakavau su pridetu lapu ir issiunciau registruotu laisku, ar jiems rasyti ar tiesiog sedeti ir laukti kol jie patys su manim susisieks? dekui  4u.gif

Laukite 4u.gif jei ilgai negrazins pinigeliu tada galite parasyti smile.gif
Atsakyti