Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

20% off Petite kolekcijai
Atsakyti
Taaip, visiskai sutinku. Paskutiniu metu nebesinori net pirkti is ten, kol preke ateina, pamirstu net ka uzsisakiusi buvau biggrin.gif Siunciuosi ne i LT, seniau visada ateidavo per 5 darbo dienas, dabar 2-3 davaites… g.gif Idomu kodel
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2014 11 14, 13:03)
Taaip, visiskai sutinku. Paskutiniu metu nebesinori net pirkti is ten, kol preke ateina, pamirstu net ka uzsisakiusi buvau  biggrin.gif  Siunciuosi ne i LT, seniau visada ateidavo per 5 darbo dienas, dabar 2-3 davaites…  g.gif  Idomu kodel

Gyvenant uk galima nusipirkti vip accounta ir next day delivery nemokamas. Sumokejau £10 metam ir visad gaunu prekes sekancia diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 14, 13:41)
Gyvenant uk galima nusipirkti vip accounta ir next day delivery nemokamas. Sumokejau £10 metam ir visad gaunu prekes sekancia diena  smile.gif

Deja ne UK as, bet wow, noreciau nemokamo next day deliverio thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, suntini issunte sekancia diena, bet deja jau 17d praejo nuo issiuntmo dar negavau, kazin yra sansas dar gauti ar jau sunerimti g.gif noreciau daryt uzsakyma Kaledinems dovanoms, bet bjau berzikuot o jei neateis laiku? unsure.gif
Atsakyti
Nu as uzsakiau MB dovana is Asos pries kelias dienas. Dar neissiunte, ziuresim kaip bus. . Jei ka, desiu po egle atspausdinta foto... biggrin.gif

QUOTE(adream @ 2014 11 20, 21:17)
sveikos, suntini issunte sekancia diena, bet deja jau 17d praejo nuo issiuntmo dar negavau, kazin yra sansas dar gauti ar jau sunerimti g.gif noreciau daryt uzsakyma Kaledinems dovanoms, bet bjau berzikuot o jei neateis laiku? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(adream @ 2014 11 20, 21:17)

QUOTE(Jekaterina_art @ 2014 11 21, 10:28)
Nu as uzsakiau MB dovana is Asos pries kelias dienas.  Dar neissiunte, ziuresim kaip bus. . Jei ka, desiu po egle atspausdinta foto... biggrin.gif

Man ir pernai, ir užpernai kalėdinės dovanos atėjo po naujų metų biggrin.gif Ne tik iš asos, tiesiog šiuo laikotarpiu perkant internetu galima visko tikėtis...
Atsakyti
Man išsiuntė 11 d., o vakar gavau lapuką iš pašto (su 19 d. data). Vadinasi, atėjo per 8 dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 21 lapkričio 2014 - 12:55
Gal koks nuolaidu kodukas galioja?
Atsakyti
QUOTE(rock muse @ 2014 11 22, 16:15)
Gal koks nuolaidu kodukas galioja?

Turesiu koduka penktadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 24, 12:22)
Turesiu koduka penktadieni  smile.gif

Labai busiu dekinga..smile.gif
Atsakyti