Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(linamog @ 2014 11 04, 15:38)
10 dienu nera daug.

aisku, dekui.
Atsakyti
žiūrint kur turi ateit, į LT 10dienų normalu, į UK 2 dienos normalu, į skandinaviją (bent į DK) eina apie 7 dienas smile.gif
Atsakyti
Asos 20% off VIP
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 07, 16:20)

neleidžia naudoti, nes tipo naudotas
gal vienkartinis?
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2014 11 01, 23:00)
Jau pora menesiu. Nuo 15 svaru siuncia nemokamai.

aaa doh.gif nedatempiau poros svaru....
Atsakyti
Stebina tikrai Asos, pirmą kartą taip, nuo 11.03 net neišsiųstas siuntinys doh.gif
Atsakyti
Man po issiuntimo ejo 15 dienu, cia i LT, o dar kol issiunte, tai su viskuo 17 doh.gif
Atsakyti
Jau jie mane pradeda siutinti. Paklasiau, kodėl neišsiunčia, atrašė, kad anuliavo užsakymą, neva apmokėjimas nesuveikė, nors pas mane nuskaičiuoti pinigai. mad.gif
Atsakyti
Šiandien jau 15 dienų nuo mano prekės išsiuntimo, o siuntinio nė kvapo g.gif Parašiau jiems, tai pasiūlė apklausti kaimynus, pasiteirauti pašte ir muitinėj smile.gif Jei nerasiu siuntinio, tai parašyti jiems dar kartą ir išsiųs naują. Kažkas įdomaus vyksta su siuntiniais iš UK, pvz. mano MB paskutiniu metu triju siuntiniu nesulaukė doh.gif
Atsakyti
Nu prigasdinot cia mane, panos, pries Kaledas.. turbut jau yra ir rizika iki svenciu negaut? o planavau MB rankine darbui uzsakyt..
Keista, kad jie dabar taip. Man kazkada velavo savaite, parasiau, kad veluoja, tai is karto pinigus grazino. Paskui siuntinys atejo. Tai grazinau pinigus atgal kaip dora piliete biggrin.gif bet tai nei prase siuntinio ieskot, nei ka...

QUOTE(Mote @ 2014 11 12, 19:43)
Šiandien jau 15 dienų nuo mano prekės išsiuntimo, o siuntinio nė kvapo g.gif  Parašiau jiems, tai pasiūlė apklausti kaimynus, pasiteirauti pašte ir muitinėj smile.gif  Jei nerasiu siuntinio, tai parašyti jiems dar kartą ir išsiųs naują. Kažkas įdomaus vyksta su siuntiniais iš UK, pvz. mano MB  paskutiniu metu triju siuntiniu nesulaukė doh.gif

Atsakyti
keistai kazkaip g.gif o as uzvakar uzsakiau, siandien jau issiustas, irgi i LT...
Atsakyti
Mano uzsakyta siuntinuka per kelias valandas issiunte thumbup.gif Tik tiek, kad netiko pirkiniai. Nors pries tai pirkta atsauke po keliu dienu nuo pirkimo, tipo sistema suklydo doh.gif
Atsakyti
O man atvirksciai, nors cia pat i UK siunciuosi, bet mano uzsakyma issiunte (!!) tik po 3 darbo dienu, tai viso siuntinio savaite laukiau. Tuo labai nusivyliau, kitu internetiniu parduotuviu net paprastu uzsakymu siuntiniai ateina po 2-3 dienu,o cia jis net issiustas nebuvo po tiek laiko.
Kas planuojat Kaledoms dovanu sakytis tikrai patariu anksciau uzsisakyt, nes Kaledu laikotarpiu ypac siuntimai suleteja.
Atsakyti