Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(begemot_kot @ 2014 10 19, 18:58)
Nu jo prigasdinot dabar mane, tikiuosi su mano batais viskas bus ok. beje, kiek laiko mazdaug siuncia? rolleyes.gif

siunčia tai kaip visada, apie savaitę laiko. Bet dar tiek pat užtrunka kol išsiunčia-kabo kabo tas užsakymas ir niekas nevyksta.
Atsakyti
o sakykit nematau prie pirkiniu krepselio kur irasyti nuolaidos koduka .. ? blush2.gif ax.gif bei kaip ir kur pasirinkti international shipping?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissPariss: 20 spalio 2014 - 16:40
QUOTE(MissPariss @ 2014 10 20, 16:39)
o sakykit nematau prie pirkiniu krepselio kur irasyti nuolaidos koduka .. ?  blush2.gif  ax.gif bei kaip ir kur pasirinkti international shipping?

Antrame apmokėjimo žinsgnyje yra eilutė "Promo Code or Student Code", paspaudžiat, atsiranda laukelis, į kurį įrašot kodą. O siuntimo pasirinkimai pirmame žingsnyje tik UK, renkatės bet kurį, antrame žingsnyje pritaikys siuntimą į LT.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 10 21, 08:18)
Antrame apmokėjimo žinsgnyje yra eilutė "Promo Code or Student Code", paspaudžiat, atsiranda laukelis, į kurį įrašot kodą. O siuntimo pasirinkimai pirmame žingsnyje tik UK, renkatės bet kurį, antrame žingsnyje pritaikys siuntimą į LT.

4u.gif oh, dekui jums labai, viskas aisku
Atsakyti
Is kur jus gaunat tuos nuolaidu kodukus? As vis neuztaikau, nes buna ar tai negaliojantys, ar tai aplamai net ne tie doh.gif
Atsakyti
jeeej, mann dvieju siuntiniu jau savaite neissiuncia blink.gif doh.gif
nuolaidu kodus gaunu i meila, patys patys paraso savo puslapyje, arba ieskau internete. aisku, perku ir be kodu, kai ju nera smile.gif
Atsakyti
gal turit koki galiojanti koduka ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O man du paskutinius uzsakymus isvis atsauke,parase,kad neturi. Laukiau laukiau vos ne po savaite kol issius ir pyst parase,kad sorry nebus ...
Pinigus grazino, bet del kursu svyravimo ar del kitu priezasciu uz abu uzsakymus maziau ~ 4lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 24 spalio 2014 - 20:49
Kodas 10% off Sale
Atsakyti
QUOTE(MissPariss @ 2014 10 24, 20:17)
gal turit koki galiojanti koduka ?  ax.gif  4u.gif

10MORE duoda 10% nuolaida 4u.gif

QUOTE(pupen @ 2014 10 24, 21:48)
O man du paskutinius uzsakymus isvis atsauke,parase,kad neturi. Laukiau laukiau vos ne po savaite kol issius ir pyst parase,kad sorry nebus ...
Pinigus grazino, bet del kursu svyravimo ar del kitu priezasciu uz abu uzsakymus maziau ~ 4lt

Man su paskutiniu taip buvo - po ilgoko laiko nepirkimo pasidariau uzsakyma, laukiau ilgokai kol issius ir gavau pranesima, kad atsauke. Tipo sistema pati kazkaip sudurniavo doh.gif

Siandien vel pasidariau uzsakyma, bet tik 1 vnt rode uzsakant, o dabar 'out of stock', tai tikiuosiu atsius....
Atsakyti
Labiausiai nervina, kai nugriebi koki gera pirkini, paskutini tinkama dydi ir jo neissiuncia, arba "issiuncia", bet negauni..
sikart rekordiskai ilgai laukiu savo siuntiniu.. gal kas zinot kodel ten taip? Kituose shopuose apkrovos irgi dideles, bet situacija nera tokia bloga.
Atsakyti
Sveikos,

o nuo kada siuntimas į LT tapo 3 savarai?
Atsakyti