Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Vai2lka @ 2014 10 02, 09:45)

negalioja kodas- "the discount code "PREMONLY" has already been used and is no longer valid"
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 02, 12:46)
negalioja kodas-  "the discount code "PREMONLY" has already been used and is no longer valid"

keista unsure.gif
Atsakyti
man tą patį rašo sad.gif

ką pagriebei, Tylene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 02 spalio 2014 - 13:17
QUOTE(Prietarai @ 2014 10 02, 13:17)
man tą patį rašo sad.gif

ką pagriebei, Tylene?

nieko tokio labai įdomaus:
švarkelį
user posted image

palaidinę
user posted image

paprastą topą prie odinio sijono
user posted image

visus nešiosiu su šituo sijonu, jau gautu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 01, 11:52)
gal koduką kas nors turite? 4u.gif

susigeneruokit per čia, duoda 10 proc. nuolaidą, jei negalios prieš tai mergaičių duotas nuolaidos kodas wink.gif
http://www.vouchercl...nt-voucher-code
Atsakyti
Labai reikia -20 smile.gif
Atsakyti
asos pradeda užknisti- visų pirma labai ilgai neišsiunčia prekių, tada paaiškėja, kad švarkelio jau nebėra prekyboj, (nors įlindus į puslapį-aš jį matau), o galiausiai atsiunčia dvi netokias prekes, kokias užsakiau. doh.gif
Atsakyti
nera jokio diskount'o? beje, esu nauja pirkeja, tad gal pirmai prekei kazka buna?
Atsakyti
Esu labai nusivylusi Asos prekiu zenklu, rankinukas is zamso, neuzilgo siulais apsidraiskaliojo, po to segimo magnetukas su medziaga isplyso. Maciau, kad pamusalas is plonos medziagos, atseginedama prilaikydavau, bet kai tokia plona medziaga, tai neuzilgo isplyso.
Dzinsai buvo grazaus modelio, bet kokybe irgi nekvepejo. Neuzilgo ties kelio sulenkimu apsitryne, o po to ir iki skyliu. Skalbdavau tik rankom.

Kaip manot rasyt laiska asos su nuotraukom, nes rankinuka tai mazai ir nesiojau, bet pirkau senokai, pries metus.
Papildyta:
Pirmam pirkimui kaip ir nera kodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 18 spalio 2014 - 20:20
Ar atsiskaitinejant kortele, ne paypalu, jums biekas nepasikeite? Siandien dariau uzsakyma, pasirinkau mokejimo buda kortele, bet mane permete i paypal puslapi. Galvoju na ok, sumokesiu taip, koks skirtumas. Apmokejau, atejo laiskas i pasta oops something went wrong... pakartojau dar. Pinigu kortelej pakankamai. Vel tas pats. Dabar patikrinau banko sask, du kartus nuskaiciuota suma kabo, o uzsakymas nepraejo. Nesuprantu, kame problema sad.gif idomu, pinigus grazins, ar rasyti jiems?
Papildyta:
Beja, faulty061014 - 10%off viskam
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2014 10 18, 22:29)
Ar atsiskaitinejant kortele, ne paypalu, jums biekas nepasikeite? Siandien dariau uzsakyma, pasirinkau mokejimo buda kortele, bet mane permete i paypal puslapi. Galvoju na ok, sumokesiu taip, koks skirtumas. Apmokejau, atejo laiskas i pasta oops something went wrong... pakartojau dar. Pinigu kortelej pakankamai. Vel tas pats. Dabar patikrinau banko sask, du kartus nuskaiciuota suma kabo, o uzsakymas nepraejo. Nesuprantu, kame problema sad.gif idomu, pinigus grazins, ar rasyti jiems?
Papildyta:
Beja, faulty061014 - 10%off viskam

Nu man normaliai kortele viskas..bet rimtai kažkas čia jiems nebesiseka-gal per daug užsakymų ir per mažai darbuotojų..teks ieškotis kitos parduotuvės. O taip ją nylėjau smile.gif
Atsakyti
Nu jo prigasdinot dabar mane, tikiuosi su mano batais viskas bus ok. beje, kiek laiko mazdaug siuncia? rolleyes.gif
Atsakyti