Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2014 09 10, 15:09)
tai gal jūs studentė? nes panašu, kad čia studentams tas kodas..

Kad ne, o jei ir būčiau tai iš kur asos žinotų biggrin.gif
Atsakyti
Jie ten kažkur prašo nurodyt studento kortelės numerį ir visaip tuos studentus palaiko. Duoda jiems daugiau nuolaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2014 09 10, 14:11)
Kad ne, o jei ir būčiau tai iš kur asos žinotų biggrin.gif

Noa, jau atsakė mirksiukas.gif

tai nesuprantu, kodėl vieniems veikia, kitiems ne... unsure.gif
Atsakyti
O registruojantis nurodome gimimo datą? Man atrodo, jie "studentais" laiko pirkėjus iki kažkelių metų amžiaus. O tikriesiems studentams juk yra atskiros nuolaidos su jų studento kortelės kodu smile.gif
Atsakyti
Gal dar koks kodukas galioja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 09 10, 15:29)
tai nesuprantu, kodėl vieniems veikia, kitiems ne... unsure.gif

Gal priklausomai nuo prekiu, na pvz kazkurioms firmoms negalioja arba tik sale ir pan g.gif Nors man buve, kad yra kodas, bet negalioja, nors ir turetu galiot....

O bent JAV (nezinau ar ir kitom salims jis galioja) yra Unidays puslapis - cia studentam nuolaidos ivairiu parduotuviu (registruojantis jame reikia universiteto emaila turet, nes ten ateina patvirtinimas), tai ASOS visada 10% yra. Sugeneruoja koda kaskart Unidays, o jungiantis prie Asos atpazista pagal emaila (t.y. jei kitu adresu jungiesi, negalioja).
Atsakyti
vis tik neverta imti nemokamo siuntimo doh.gif užsisakiau 10 dieną, dar šiandien net neišsiųsta blink.gif kai imu mokamą siuntimą, tai išsiunčią sekančią dieną po užsakymo...
Atsakyti
Sveikos,

Uzsisakiau pinigine rugpjucio 27 d., bet kol kas jokiu ziniu is pasto sad.gif Anksciau per savaite atkeliaudavo. Recent orders sio uzsakymo nera, bet email'e laiska su patvirtinimu turiu.
Ar jau sunerimti? :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ibieililiai: 16 rugsėjo 2014 - 08:24
QUOTE(Tylene @ 2014 09 16, 08:51)
vis tik neverta imti nemokamo siuntimo doh.gif  užsisakiau 10 dieną, dar šiandien net neišsiųsta blink.gif  kai imu mokamą siuntimą, tai išsiunčią sekančią dieną po užsakymo...

Gal tik preke kokia ilgiau siunciama ar pan pasitaike arba issiunte, bet neparase g.gif

Nors paskutini uzsakyma kai padariau, tai irgi ilgokai neissiunte, o galiausiai gavau refund'a ir laiska, kad sistema atcancelino uzsakyma (daiktas ir reikiamas dydis pardavime buvo) ir jei noriu, galiu is naujo sakytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 09 16, 07:51)
vis tik neverta imti nemokamo siuntimo doh.gif  užsisakiau 10 dieną, dar šiandien net neišsiųsta blink.gif  kai imu mokamą siuntimą, tai išsiunčią sekančią dieną po užsakymo...

QUOTE(ibieililiai @ 2014 09 16, 08:23)
Sveikos,

Uzsisakiau pinigine rugpjucio 27 d., bet kol kas jokiu ziniu is pasto sad.gif Anksciau per savaite atkeliaudavo. Recent orders  sio uzsakymo nera, bet email'e laiska su patvirtinimu turiu.
Ar jau sunerimti? :-)

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 16, 13:41)
Gal tik preke kokia ilgiau siunciama ar pan pasitaike arba issiunte, bet neparase g.gif

Nors paskutini uzsakyma kai padariau, tai irgi ilgokai neissiunte, o galiausiai gavau refund'a ir laiska, kad sistema atcancelino uzsakyma (daiktas ir reikiamas dydis pardavime buvo) ir jei noriu, galiu is naujo sakytis doh.gif

Man šį kartą irgi tik ketvirtą dieną po užsakymo išsiuntė, bet juk seilas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 16 rugsėjo 2014 - 15:22
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 09 16, 15:21)
Man šį kartą irgi tik ketvirtą dieną po užsakymo išsiuntė, bet juk seilas irnesakyk.gif

ketvirtą dar nieko, man jau šeštą dieną neišsiunčia biggrin.gif
Atsakyti
na pagaliau išsiuntė šįryt smile.gif
Atsakyti