Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Siriii @ 2014 09 06, 21:26)
as ir naudojau smart label, ar kaip ji ten vadinasi. siunciau atgal usa, uztat ir klausiu.  smile.gif  kazkaip ilgai cia man tas grazinimas trunka. gal verta parasyti jiems ? g.gif

O ka tracking rodo? Kad pristatyta? Nes jei pristatyta ir ilgai negrazina pinigeliu, tai reiketu jiems parasyt.
Atsakyti
oj nezinau tracking number… nepaemiau kai paste buvau… parasysiu, manau jiems visvien.
Atsakyti
sveikos, reikia pagalbos su ju sukneliu dydziais. skirtumas tarp UK10 bei UK12 yra didelis? Nes EU nesioju 40, bet isispraudziu ir i 38. Zinoma, jauciu, jog nuo modeiuko irgi daug kas priklauso. Vis tik laukiu nuomoniu. dekui.ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begemot_kot @ 2014 09 08, 22:13)
sveikos, reikia pagalbos su ju sukneliu dydziais. skirtumas tarp UK10 bei UK12 yra didelis? Nes EU nesioju 40, bet isispraudziu ir i 38. Zinoma, jauciu, jog nuo modeiuko irgi daug kas priklauso. Vis tik laukiu nuomoniu. dekui.ax.gif

Labai teisingai pasakyta - nuo modelio priklauso. Bet skirtumas nera didelis.
Atsakyti
Sakykit kaip Asos su dydziais, dydinti, mazinti ar atitinka? Galima pasitiketi ju pateikta ismatavimu lentele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 09, 20:44)
Sakykit kaip Asos su dydziais, dydinti, mazinti ar atitinka? Galima pasitiketi ju pateikta ismatavimu lentele?  g.gif

Maždaug kaip Akropoly biggrin.gif

Asos, lygiai kaip ir Akropoly, yra skirtingų firmų rūbai. Tai iš esmės visaip gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 09, 20:02)
Maždaug kaip Akropoly biggrin.gif

Asos, lygiai kaip ir Akropoly, yra skirtingų firmų rūbai. Tai  iš esmės visaip gali būti smile.gif

Tai čia gal paties Asos brando klausia g.gif
Papildyta:
YAYSTUDENT - 25% nuo pilnų kainų. Galioja dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 09 10, 08:11)

YAYSTUDENT - 25% nuo pilnų kainų. Galioja dvi dienas.

oo ačiū! Labai reikėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 09 10, 08:20)
oo ačiū!  Labai reikėjo bigsmile.gif

negalioja sad.gif the discount code "YAYSTUDENT" has already been used and is no longer valid
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 09 10, 10:17)
negalioja sad.gif  the discount code "YAYSTUDENT" has already been used and is no longer valid

sad.gif O taip reikia.
Atsakyti
O man kodas galioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2014 09 10, 13:53)
O man kodas galioja g.gif

tai gal jūs studentė? nes panašu, kad čia studentams tas kodas..
Atsakyti