Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Man atrodo, tu klausk konkrečiai, kai bus aktualu. Nes vis viena gi neišvardinsi gi visų... Juolab kad man labai keista, bet tos firmos ten taip keičiasi, kad čia yra, čia nėra.
Pvz. vasaros pradžioj pirkau G-Shock laikrodį - jų ten buvo koks 50, pilnas asortimentas. O dabar pasižiūriu - du, vienas už kitą baisesni biggrin.gif Arba superga sportbačiai. Irgi buvo daug, o dabar - likučiai. O kai ko kaip tik padaugėjo...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 04, 16:51)
issiblaskiusi, aciu  4u.gif bandysiu paziurenet siuos
Nu tai tiek suprantu, juk ir klausiu apie brandus  biggrin.gif Bet nesakyciau, kad daugkur randami tie patys rubeliai ar brandai - is tokiu greitai i galva ateinanciu French Connection, Free People ir Mango zinau. Tai siuos cia ir vietoj randu, ir bent pirmus du dar dazniausiai gerokai pigiau nei Asos.

FCUK, kiek pastebejau, zymiai labiau apsimoka pirkti tiesiai is ju puslapio arba gyvai is parduotuves, jei yra galimybe.
Dar yra britu brandas Traffic people, Asos gan neblogos kainos ju buna, gal nuo nuolaidu stadijos priklauso biggrin.gif Bet pati kazka is ju esu pirkus is tiesioginio puslapio.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 04, 17:25)
Man atrodo, tu klausk konkrečiai, kai bus aktualu.

Nu jo, jei keiciasi, tai tada nekas.

Kolkas aktualu Virgos Lounge, Needle & Thread ir Lipsy firmos - kaip tycia vakar visi dominantys rubeliai buvo, o siryt jau nera dydziu arba sold out, bet gal vistiek kuri atsiliepimu apie sias firmas turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 04, 18:21)
Nu jo, jei keiciasi, tai tada nekas.

Kolkas aktualu Virgos Lounge, Needle & Thread ir Lipsy firmos - kaip tycia vakar visi dominantys rubeliai buvo, o siryt jau nera dydziu arba sold out, bet gal vistiek kuri atsiliepimu apie sias firmas turit? 4u.gif

Lipsy man patinka kokybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 08 29, 10:35)

iš kur man šitą megztinį gaut help.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 04, 01:00)
Gal turit kokias megstamas firmas Asos, kur rubeliai niekada nenuvilia? Siuntimas ir grazinimas man nemokamas, bet retokai perkuos, nes kazkaip neatitinka vaizdo realybej ar kokybe vis netenkina....

per kiek laiko grazinima gauni is asos i saskaita? nes as siunciau atgal batus vienus, tai cia buvo pries gera menesi, bet vis dar nieko negaunu...
Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 09 06, 07:39)
per kiek laiko  grazinima gauni is asos i saskaita? nes as siunciau atgal batus vienus, tai cia buvo pries gera menesi, bet vis dar nieko negaunu...

as per savaite gavau smile.gif siuntet registruotu pirmenybiniu?
Atsakyti
Sveiki, ar buna, kad siuntiniai is Asos dingsta? jau virs dvieju savaiciu nuo issiuntimo, bet vis dar negaunu.
Atsakyti
QUOTE(rock muse @ 2014 09 06, 10:15)
Sveiki, ar buna, kad siuntiniai is Asos dingsta? jau virs dvieju savaiciu nuo issiuntimo, bet vis dar negaunu.

oj, tai dar nedaug. pastaruoju metu gaunu per 2 savaites. ansciau tik , pries metus du, ateidavo per savaite. tikrai nera ko nerimauti dar. kitos daug ilgiau laukia smile.gif buna ir dingsta, bet dar tikrai anksti stresuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 rugsėjo 2014 - 08:25
Aciu 4u.gif suknele vestuvems artimo zmogaus, kuria dar taisyti gali reikti, tai jau spaudzia smegenis.
Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 09 06, 06:39)
per kiek laiko  grazinima gauni is asos i saskaita? nes as siunciau atgal batus vienus, tai cia buvo pries gera menesi, bet vis dar nieko negaunu...

Man biski kitaip turbut nei Europoj siunciant, nes cia vietoj grizta. Prie siuntinio nemokama grazinimo etikete buna, tai ja ir naudoju grazinimam (niekad neatkreipiau demesio kiek keliauja atgal, bet gal apie savaite), o pinigeliai grizta po keliu dienu kai jie gauna prekes atgal.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 06, 12:24)
Man biski kitaip turbut nei Europoj siunciant, nes cia vietoj grizta. Prie siuntinio nemokama grazinimo etikete buna, tai ja ir naudoju grazinimam (niekad neatkreipiau demesio kiek keliauja atgal, bet gal apie savaite), o pinigeliai grizta po keliu dienu kai jie gauna prekes atgal.

as ir naudojau smart label, ar kaip ji ten vadinasi. siunciau atgal usa, uztat ir klausiu. smile.gif kazkaip ilgai cia man tas grazinimas trunka. gal verta parasyti jiems ? g.gif
Atsakyti