Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 27, 19:55)
10% off nuo Sale
Galioja nuo 28/08/14 10val ryto iki 01/09/2014 10val

jau prisipirkau, nesulaukiau koduko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 08 28, 07:33)
jau prisipirkau, nesulaukiau koduko smile.gif

rodyk, ka pirkai, seniai nesirodei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2014 08 28, 22:05)
rodyk, ka pirkai, seniai nesirodei ax.gif

nieko gero smile.gif

suknelę:
user posted image

palaidinę:
user posted image

dar vieną suknelę: (dėl šitos abejoju, bet kaina suviliojo, vietoj 149 eurų, gavosi apie 100 litų, tai pasiėmiau blush2.gif )
user posted image

ir leginsus:
user posted image
Atsakyti
Ant taves viskas labai gerai atrodys wink.gif galima leginsu nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2014 08 29, 20:21)
Ant taves viskas labai gerai atrodys wink.gif galima leginsu nuoroda?

nebėra jų:

leginsai
Atsakyti
Gal turit kokias megstamas firmas Asos, kur rubeliai niekada nenuvilia? Siuntimas ir grazinimas man nemokamas, bet retokai perkuos, nes kazkaip neatitinka vaizdo realybej ar kokybe vis netenkina....
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 04, 01:00)
Gal turit kokias megstamas firmas Asos, kur rubeliai niekada nenuvilia? Siuntimas ir grazinimas man nemokamas, bet retokai perkuos, nes kazkaip neatitinka vaizdo realybej ar kokybe vis netenkina....

Tai Asos juk tik parduotuvė, o brandai įvairūs, kuriuos galima rasti daug kur smile.gif
Atsakyti
15% off nuo sale
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 04, 03:00)

Kai dar pirkdavau čia, man visai patiko Ganni, Sessun, N.W.3. Tik pirmuosius brandus dabar randu yooxe geresnėm kainom, jei su nuolaida. Merginos dar labai Whistles gyrė, bet aš pati nieko jų nesu turėjus smile.gif
Dar patinka Just Female ir Religion savo dizainu. Tik su pastarosios kokybe gali būti įvairiai.
Ir dar Wood Wood ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 04 rugsėjo 2014 - 11:58
Mergeliukes, rodykites, ka perkat su 15% nuolaida?
Kazkaip nerandu nieko, o nuolaida tai reik pasinaudot biggrin.gif
Idomu ar veikia ant pilnos kainos?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 09 04, 13:59)
Mergeliukes, rodykites, ka perkat su 15% nuolaida?
Kazkaip nerandu nieko, o nuolaida tai reik pasinaudot  biggrin.gif
Idomu ar veikia ant pilnos kainos?

Veikia viskam smile.gif
Atsakyti
issiblaskiusi, aciu 4u.gif bandysiu paziurenet siuos

QUOTE(FruitCocktail @ 2014 09 04, 08:13)
Tai Asos juk tik parduotuvė, o brandai įvairūs, kuriuos galima rasti daug kur smile.gif

Nu tai tiek suprantu, juk ir klausiu apie brandus biggrin.gif Bet nesakyciau, kad daugkur randami tie patys rubeliai ar brandai - is tokiu greitai i galva ateinanciu French Connection, Free People ir Mango zinau. Tai siuos cia ir vietoj randu, ir bent pirmus du dar dazniausiai gerokai pigiau nei Asos. Bet dauguma Asos brandu negirdeti man ir guglinant europietiskus psl meta, o cia ju nera. Del to ir klausiu kuriais merginos patenkintos, nes kiek siunciausi, tai vienetai patinka... O ir nepatinka man su tais siuntimais/grazinimais, nes uztrunka laiko, o pinigeliai uzsaldyti lieka (ypac kai domina keli brangesni rubeliai, tai susidaro nemaza suma).
Atsakyti