Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 29, 18:51)
ASOS 20% Off One Day Only
Nuolaida 20% viskam sekmadieni.

cia be kodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 31, 09:03)
cia be kodo? smile.gif

Kodas EPIC20
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 06 01, 11:13)
Kodas EPIC20

aha, radau, bet mano norima preke dingo. vakar velai vakare buvo, atsikeliu - neber, kaip tycia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 01 birželio 2014 - 09:23
20 0ff viskam

615C081FEF4E
Atsakyti
cia biski ne i tema. bet kokios man baisios tos manekenes asos puslapy. visos perkude, net rubai negrazus atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattnatt: 02 birželio 2014 - 22:17
QUOTE(nattnatt @ 2014 06 02, 22:17)
cia biski ne i tema. bet kokios man baisios tos manekenes asos puslapy. visos perkude, net rubai negrazus atrodo unsure.gif

nu kad visokių ten yra, netgi labai putlučių ax.gif
Atsakyti
Man tai manekenės ten gražios. Aišku, jos daugumoj plonos, betgi manekenių darbas būti plonoms. Būtų jos storos - eitų bandelių kepti biggrin.gif Kas gi pirktų rūbus, jei jie būtų maunami ant senų storų babencijų! biggrin.gif Niekas gi nenorėtų nešioti tokios pat suknelės...

Aš save kartą prisimenu. Papirkau aš papigiai suknelę "Pakaitoj" per kažkokį išpardavimą ar tai pereito sezono. Visai man ta suknelė pasirodė tokia nieko, modelis tiko, spalvos irgi, o kad papigiai - tai tik pliusas! O po kokių 3 dienų einu - ir matau su tokia pat suknele bobą. Baisią kaip karas, priešpensijinę, basanožkės kaimiškos turginės, pedikiūro nerasta, plaukai netvarkingi, veeeee... O dar iš paskos toks pats diedas eina. Bliiin, tada aš tą suknelę ir padėjau. Nutariau, kad per ryškios asociacijos, ir supratau, kad niekada jos nesidėsiu, nes jausiuosi kaip ta boba, buuu, veee...
Tai jei va tokią bobą pamatyčiau kokiam tinklapy, kad ir pašukuotą - tikrai iš jo nepirkčiau biggrin.gif Fuuu biggrin.gif
O dabar - perku blush2.gif Nors realus mano vaizdas, ko gero, arčiau tos bobos, negu tų manekenių, arba bent jau gryn pusiaukelė, bet vis viena biggrin.gif Asociacijos svarbu biggrin.gif

Galėtų jų pristatymo apsukos būti kaip tos manekenės, tokio grožio, būčiau visai patenkinta biggrin.gif O tai dabar tos apsukos - kartais gražios, o kartais belekokios visai, grožio kaip mūsų paštininkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 birželio 2014 - 08:03
Gavau lapuką. Užrašyta, iš Belgijos. Kažin, čia gali būti ASOS, ar greičiau Escentual?

Jei Asos, tada bėgsiu į paštą, o jei Escentual, tada palaukčiau Asos. Nepribėgiosiu aš ten su diedukais stumdytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 06 03, 11:25)
Gavau lapuką. Užrašyta, iš Belgijos. Kažin, čia gali būti ASOS, ar greičiau Escentual?

Jei Asos, tada bėgsiu į paštą, o jei Escentual, tada palaukčiau Asos. Nepribėgiosiu aš ten su diedukais stumdytis biggrin.gif

Greiciausiai bus is ASOS, daznai gaunu is Belgijos
Atsakyti
Valio! biggrin.gif Sūnus nulips man nuo galvos! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 birželio 2014 - 10:45
QUOTE(Noa @ 2014 06 03, 06:02)
Man tai manekenės ten gražios. Aišku, jos daugumoj plonos, betgi manekenių darbas būti plonoms. Būtų jos storos - eitų bandelių kepti biggrin.gif Kas gi pirktų rūbus, jei jie būtų maunami ant senų storų babencijų! biggrin.gif  Niekas gi nenorėtų nešioti tokios pat suknelės...

Aš save kartą prisimenu. Papirkau aš papigiai suknelę "Pakaitoj" per kažkokį išpardavimą ar tai pereito sezono. Visai man ta suknelė pasirodė tokia nieko, modelis tiko, spalvos irgi, o kad papigiai - tai tik pliusas! O po kokių 3 dienų einu  - ir matau su tokia pat suknele bobą. Baisią kaip karas, priešpensijinę, basanožkės kaimiškos turginės, pedikiūro nerasta, plaukai netvarkingi, veeeee... O dar iš paskos toks pats diedas eina. Bliiin, tada aš tą suknelę ir padėjau. Nutariau, kad per ryškios asociacijos, ir supratau, kad niekada jos nesidėsiu, nes jausiuosi kaip ta boba, buuu, veee...
Tai jei va tokią bobą pamatyčiau kokiam tinklapy, kad ir pašukuotą - tikrai iš jo nepirkčiau biggrin.gif Fuuu biggrin.gif
O dabar - perku blush2.gif Nors realus mano vaizdas, ko gero, arčiau tos bobos, negu tų manekenių, arba bent jau gryn pusiaukelė, bet vis viena biggrin.gif Asociacijos svarbu biggrin.gif
Galėtų jų pristatymo apsukos būti kaip tos manekenės, tokio grožio, būčiau visai patenkinta biggrin.gif O tai dabar tos apsukos - kartais gražios, o kartais belekokios visai, grožio kaip mūsų paštininkas biggrin.gif
ne as nesakau, kad storu reikia, bet vakar ieskojau sortu, tai visi taip baisiai ant ju atrodo... galai atvepe tokie nuo koju, tai taip ir nenusipirkau.. sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattnatt: 03 birželio 2014 - 12:38
Nu va kodas jau nebegalioja. Kol marinavau krepšelį, mąsčiau. doh.gif Ale trumpai pas juos tie kodai galioja ir neblogas, 20%.
Atsakyti