Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Mano, pavyzdžiui, patirties išvis neina išaiškint, nes jie siunčia, kaip kada nori. Jei siunčia per kurjerį, tada būna greičiau, per kokias 4 - 5 dienas. O jei per paštą - tai ne mažiau kaip pora savaičių, o kartais ir ilgiau.

O vat kada būtent jie siunčia per kurjerį, o kada paštu - čia man mistika, nesuvokiu.
Maniau, kad gal pagal dydį, mažus - kurjeriu, didelius - paštu. Bet kai vyrišką švarką ir vyriškas kelnes atsiuntė kurjeriu, nutariau, kad ne.
Tada maniau - brangesnius kurjeriu, pigesnius paštu. Betgi ne, sunčiausi batus ir rankinuką, brangesnius už tą švarką su kelnėm, ir jie ėjo paštu.

Tai dabar manau, kad pagal mėnulio fazę, pagal horoskopą, arba monetą meta biggrin.gif

Aš aplamai užsakiau penktadienį, o jie vis dar rašo - order processing, o ne shipped. Tai kokį velnią ten tiek laiko procesint??? Laikrodį perku - tai surinkinėja jie jį iš dalių, ar kaip?

Kokia dabar mėnulio fazė??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 gegužės 2014 - 14:32
Labai aciu uz atsakyma. biggrin.gif
As tai maniau, jei pasirenki mokama shipa tada siuncia per kurjerius. O kai free tada pastu.
Nu laukiu..
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 27, 15:51)
Labai aciu uz atsakyma. biggrin.gif
As tai maniau, jei pasirenki mokama shipa tada siuncia per kurjerius. O kai free tada pastu.
Nu laukiu..

Niekad nesu ėmus mokamo shipo, ką aš, milijonierė? biggrin.gif Bet vis viena kartais paleidžia per kurjerius...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 27, 15:00)
Niekad nesu ėmus mokamo shipo, ką aš, milijonierė? biggrin.gif Bet vis viena kartais paleidžia per kurjerius...

Nu labai idomus. Matyt, maniskis pastu keliauja, kad jau dvi savaites ryt..
Atsakyti
O koduko jokio nėra?
taip reikia gražuolės suknelės, bet pilna kaina nesinori
Atsakyti
Aš tai ne taip seniai pradėjau, jokių kodų akyse neregėjus... 25 off sumer style, ir tai man gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 27, 14:31)
Mano, pavyzdžiui, patirties išvis neina išaiškint, nes jie siunčia, kaip kada nori. Jei siunčia per kurjerį, tada būna greičiau, per kokias 4 - 5 dienas. O jei per paštą - tai ne mažiau kaip pora savaičių, o kartais ir ilgiau.

O vat kada būtent jie siunčia per kurjerį, o kada paštu - čia man mistika, nesuvokiu.
Maniau, kad gal pagal dydį, mažus - kurjeriu, didelius - paštu. Bet kai vyrišką švarką ir vyriškas kelnes atsiuntė kurjeriu, nutariau, kad ne.
Tada maniau - brangesnius kurjeriu, pigesnius paštu. Betgi ne, sunčiausi batus ir rankinuką, brangesnius už tą švarką su kelnėm, ir jie ėjo paštu.

Tai dabar manau, kad pagal mėnulio fazę, pagal horoskopą, arba monetą meta biggrin.gif

Aš aplamai užsakiau penktadienį, o jie vis dar rašo - order processing, o ne shipped. Tai kokį velnią ten tiek laiko procesint??? Laikrodį perku - tai surinkinėja jie jį iš dalių, ar kaip?

Kokia dabar mėnulio fazė??? biggrin.gif

Tikrai ne pagal mėnulio fazę smile.gif Prieš 3-4 metus būdavo visiškai neaišku, pagal ką siunčia, o dabar bent jau man labai aišku biggrin.gif Visada (su retom išimtim) siunčia paprastu paštu, aišku, jei pasirenki nemokamą siuntimą. Jei krepšelyje yra pvz. nagų lakas, siunčia per kurjerius smile.gif Todėl, jei noriu siuntinį gauti greičiau, įsidedu nagų laką tongue.gif O dėl siuntinio keliavimo trukmės, tai man atkeliauja per 7-10 dienų, nebent šventės ar sale'as. O šiaip Lietuvos teritorijoj labai priklauso nuo pašto...
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 05 28, 07:58)
Tikrai ne pagal mėnulio fazę smile.gif Prieš 3-4 metus būdavo visiškai neaišku, pagal ką siunčia, o dabar bent jau man labai aišku biggrin.gif Visada (su retom išimtim) siunčia paprastu paštu, aišku, jei pasirenki nemokamą siuntimą. Jei krepšelyje yra pvz. nagų lakas, siunčia per kurjerius smile.gif Todėl, jei noriu siuntinį gauti greičiau, įsidedu nagų laką  tongue.gif O dėl siuntinio keliavimo trukmės, tai man atkeliauja per 7-10 dienų, nebent šventės ar sale'as. O šiaip Lietuvos teritorijoj labai priklauso nuo pašto...

blink.gif O kodėl nagų lakui tokia garbė? Bliaaaamba, tai kaip aš čia taip nesusipratau, argi sunku buvo nagų laką pasiimt, aš gi juos labai mėgstu doh.gif Amžių gyveni, amžių mokaisi biggrin.gif

Pala, ot ir ne. Kovo gale siunčiausi, kaip sakiau, vyriškas švarkas + vyriški džinsai. Jokio nagų lako. Ėjo per kurjerį unsure.gif

O 7- 10 dienų - nuo užsakymo ar nuo išsiuntimo? Nes užsakiau penktadienį, o parašė, kad išsiuntė - vakar tik... Tai po 5 kal. d?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 gegužės 2014 - 07:16
gal dar pagal tai, ar turi sandėlyje artimiausiam g.gif gyvenu DK, tai dažniausiai iš UK atsiųsdavo, eidavo apie dvi savaites. O gegužės pradžio užsakiau ir gavau jau kitą dieną blink.gif nes atėjo iš sandėlio Kopenhagoj
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 28, 08:13)
blink.gif O kodėl nagų lakui tokia garbė? Bliaaaamba, tai kaip aš čia taip O 7- 10 dienų - nuo užsakymo ar nuo išsiuntimo? Nes užsakiau penktadienį, o parašė, kad išsiuntė - vakar tik... Tai po 5 kal. d?

As visada skaiciuojuos nuo issiuntimo dienos 1.5-2 sav. Buna kartais nustebina- po savaites ateina prekes. Buvo vienas kartas kazkada seniai kai per dvi dienas atejo preke.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 05 28, 09:47)
As visada skaiciuojuos nuo issiuntimo dienos 1.5-2 sav. Buna kartais nustebina- po savaites ateina prekes. Buvo vienas kartas kazkada seniai kai per dvi dienas atejo preke.

Tai jie taip ir rašo, į LT - 9 darbo dienos. Tai pridedi vieną ar du savaitgalius, taip ir gaunasi, jei mūsų vietinis paštas nenukvėšta... Bet mūsų paštas - gerasis, visas toks "darbštus", pristato turbūt paskutinis iš visų Lt paštų lotuliukas.gif

Bet mane tai ne kartais nustebina, o dabar pasižiūrėjau - turbūt kas trečią kartą. iš 9 užsakymų 3 kurjeriu, 6 paštu. Bet sistemos niekaip neįkertu biggrin.gif

Aš tik turiu tokį spėjimą, kad jeigu ten, kur suvesti žmogaus užsakymai, parašo "shipped" - tai reiškia, kad paštu, o jeigu "track this order" - tada kurjeriu. Nors trakint ten vis tiek nifiga nieko neišeina biggrin.gif

Kažin, ar taip? Ant mano dabartinio užsakymo parašyta "track", baisiai norėčiau jo greičiau biggrin.gif Nes man mažas visas ausis išzyzti baigia biggrin.gif Visokius batus, kelnes tai bala nematė, gali ir paštu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 gegužės 2014 - 09:04
QUOTE(Noa @ 2014 05 28, 10:03)
Kažin, ar taip? Ant mano dabartinio užsakymo parašyta "track", baisiai norėčiau jo greičiau biggrin.gif Nes man mažas visas ausis išzyzti baigia biggrin.gif Visokius batus, kelnes tai bala nematė, gali ir paštu... biggrin.gif

Ne taip, pas mane paskutiniai visi Track, o atejo paprastu.
Atsakyti