Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Senai jau siuntimas į Lietuvą nemokamas tik nuo tam tikros sumos? Tik dabar pastebėjau g.gif anksčiau neribojo visai
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2014 05 21, 15:09)
Senai jau siuntimas į Lietuvą nemokamas tik nuo tam tikros sumos? Tik dabar pastebėjau g.gif anksčiau neribojo visai

geras, nemaciau. Matyt, neseniai padare. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2014 05 21, 14:09)

o kur jums tai rodo?
isidejau i krepseli uz 32 svarus man nemokama rodo, kaip visad g.gif
Atsakyti
Isidekit maziau nei uz 15sv.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 21, 15:03)
Isidekit maziau nei uz 15sv.

Tikrai...,dar gerai,kad tik nuo tokios sumos nemokamas, o ne nuo didesnes.
Atsakyti
blink.gif Tuoj nebeliks niekur nemokamo siuntimo...
Atsakyti
Labas vakaras,

norėčiau pasiteirauti dėl šių batukų : http://www.asos.com/...spx?iid=3920667 dydžio atitikimo smile.gif Nešioju 39-ą dydį, Mano pėdos ilgis 25.5 cm, ar likti prie UK 6 ar imti UK 7, nes pagal pėdos ilgį labiau atitiktų UK 7, tad teiraujuosi Jūsų, gal galėsite patarti ar esate pirkusios ASOS batukus ir pakomentuosite dydžių atitikimą, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Aš imčiau priklausomai nuo to, ar pėda siaurutė ar ne tokia siaura. Aš su savo normalia, į siaurumą 24.5cm koja imu 5ą dažniausiai, nors pagal lenteles turėtų ir 6 tikt
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2014 05 25, 01:26)
Labas vakaras,

norėčiau pasiteirauti dėl šių batukų : http://www.asos.com/...spx?iid=3920667 dydžio atitikimo  smile.gif  Nešioju 39-ą dydį, Mano pėdos ilgis 25.5 cm, ar likti prie UK 6 ar imti UK 7, nes pagal pėdos ilgį labiau atitiktų UK 7, tad teiraujuosi Jūsų, gal galėsite patarti ar esate pirkusios ASOS batukus ir pakomentuosite dydžių atitikimą, dėkoju  4u.gif

Aš su tokio dydžio koja šiuos imčiau UK7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 05 26, 09:51)
Aš su tokio dydžio koja šiuos imčiau UK7  g.gif

as kaip tik seip imciau 7 , o siuos 6. JUk basute ,atviri pirstai,nespaus net jei bus pora milimetru mazesni.
Mano peda irgi 25,5 ir turiu 6dydzio asos batukus kurie spaudzia.
Peda mano lb siaura.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 05 26, 09:33)
as kaip tik seip imciau 7 , o siuos 6. JUk basute ,atviri pirstai,nespaus net jei bus pora milimetru mazesni.
Mano peda irgi 25,5 ir turiu  6dydzio asos batukus kurie spaudzia.
Peda mano lb siaura.

Tai va, mano pėda plati, tai man jau geriau uždari tegu būna vos mažesni, prasitampys, o su atvirais kažin, ar gražiai atrodys tie pirštai išlindę. Bet jei siaura koja, tai pirkčiau UK6 g.gif
Atsakyti
Is Jusu patirties, kiek laiko keliauja siuntinukai?
Uzsakinejau 05-14, issiunte 05-15
rode kad atvyks iki arba 05-28.
Daznai buna, kad trunka ilgiau? Ar buna, kad anksciau atveza?
Atrodo taip netoli jie, o sitiek siuncia.... doh.gif
Atsakyti