Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 14, 12:33)
O man neveikia jis  doh.gif

o bandėt nenukainuotoms prekėms?
aš išsirinkau iš sale'o, tai irgi nepasinaudojau kodu.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 14, 12:39)
o bandėt nenukainuotoms prekėms?
aš išsirinkau iš sale'o, tai irgi nepasinaudojau kodu.

Jo, bandziau nenukainuotai prekei. g.gif
Atsakyti
Man ir neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 05 14, 14:52)
Man ir neveikia g.gif

o ką Jums rašo? pabandžiau su nenukainuota preke-kodas veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 14, 15:04)
o ką Jums rašo? pabandžiau su nenukainuota preke-kodas  veikia  ax.gif

Man rase, kad code is already used ar expired ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 14, 16:53)

Ta pati ir man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 14, 12:05)
Dėkui  4u.gif  reikia pirkt kažką  biggrin.gif

biggrin.gif ir man tas pats, jau sakiau sau nieko nepirksiu, reik taupyt, bet padave koda, tai kaip nepirksi biggrin.gif doh.gif
Paemiau Maxi rausva suknute vasarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 14, 17:08)
biggrin.gif ir man tas pats, jau sakiau sau nieko nepirksiu, reik taupyt, bet padave koda, tai kaip nepirksi  biggrin.gif  doh.gif 
Paemiau Maxi rausva suknute vasarai   wub.gif

Wow koks grožis!! Nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 14, 14:53)

man irgi rašė tą patį drinks_cheers.gif neapsikentusi nusiunčiau el.laišką jiems su klausimu, kodėl čia taip, tai gavau asmeninį kodą su tom pačiom MAY20 kodo sąlygom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 05 16, 13:57)
man irgi rašė tą patį  drinks_cheers.gif neapsikentusi nusiunčiau el.laišką jiems su klausimu, kodėl čia taip, tai gavau asmeninį kodą su tom pačiom MAY20 kodo sąlygom  smile.gif

o kokiu adresu rasei? as kazkada bandziau, bet gavau kazkoki automatini atsakyma kompiuterio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 17, 21:00)
o kokiu adresu rasei? as kazkada bandziau, bet gavau kazkoki automatini atsakyma kompiuterio  smile.gif

as per Asos puslapi pasirinkau Contact us, pasirinkau ten reikiamus is eiles atsakymus, kodel rasau, pridejau dar ta klaidos zinute, ka tiksliai gaunu koda naudodama ir nusiunciau. Pradzioj ateina automatinis atsakymas, kad jie mano laiska gavo ir susisieks su manim, o kita diena berods jau gavau atsakyma ir nauja koda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 05 18, 11:41)
as per Asos puslapi pasirinkau Contact us, pasirinkau ten reikiamus is eiles atsakymus, kodel rasau, pridejau dar ta klaidos zinute, ka tiksliai gaunu koda naudodama ir nusiunciau. Pradzioj ateina automatinis atsakymas, kad jie mano laiska gavo ir susisieks su manim, o kita diena berods jau gavau atsakyma ir nauja koda smile.gif

aisku, as kazkoki kitoki gavau, atseit, kad ieskociau atsakymo ju puslapyje.
kaip reeeeeik nors 10 proc, negaliu doh.gif biggrin.gif kaip iskaulint is ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 19 gegužės 2014 - 23:02