Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kavamale @ 2014 04 23, 10:31)
labai reik, nors 10% verysad.gif

Pabandykit YAYASOS , 10%, parasykit ar suveike
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 04 23, 13:11)
Pabandykit YAYASOS , 10%, parasykit ar suveike

pabandziau va, raso : The following errors have occurred:
the discount code "YAYASOS" has already been used and is no longer valid". Kaip gaila, negalioja man verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia konsultacijos

pirkau Asos.com suknele ir batus, bet jie man netinka ir nepatinka, gal kas susiduretia su grazinimu? Nes kai ziurejau pasto.lt informacijoje siuntimas i Anglija nuo 1 - 2 kg. kainuoja apie 72 Lt. Kiek brangoka, o beto mano viso siuntinio kaina yra 200 Lt.
Atsakyti
Paskaitykit temoj, pilna info. Asos už grąžinimą pirkinių pinigų negrąžina, nebent patys padarė klaidą ne tokius atsiųsdami. arba jei gyvenat UK, nemokamai grąžinti galit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpio @ 2014 04 23, 17:34)
Sveiki, reikia konsultacijos

pirkau Asos.com suknele ir batus, bet jie man netinka ir nepatinka, gal kas susiduretia su grazinimu? Nes kai ziurejau pasto.lt informacijoje siuntimas i Anglija nuo 1 - 2 kg. kainuoja apie 72 Lt. Kiek brangoka, o beto mano viso siuntinio kaina yra 200 Lt.

Iki 2kg registruoto siuntinio siuntimas kainuoja apie 20 LT.
Atsakyti
Vis dar laabai reik koduko verysad.gif nei viena negavot, neradot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 26, 14:26)
Vis dar laabai reik koduko verysad.gif  nei viena negavot, neradot? 4u.gif

ar cia tu koduku nebebuna, ar kaip cia? anksciau nuolat i pasta gaudavau, net ir 25-30 buvo, o cia jau kelis menesius laukiu ir net 10% nesulaukiu biggrin.gif
nera jokio siuo metu? nebuvo pastaruoju metu?
Atsakyti
Kavamale buna kodukai, bet ne LT skirti kazkodel. Mums jau senokai nebuvo jokio kodo, tik tas viesas man atrodo paskutini karta duotas.
Atsakyti
pastebėjau, kad paskutiniu metu daugiausia kodų išmeta Australijai arba UK unsure.gif ir labai jau jie trumpo galiojimo būna..
Atsakyti
Na va, sulaukėm smile.gif

MAY20 - 20% off pilnos kainos prekėms. Galioja dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 05 14, 08:08)
Na va, sulaukėm smile.gif

MAY20 - 20% off pilnos kainos prekėms. Galioja dvi dienas.

Dėkui 4u.gif reikia pirkt kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 14, 11:05)
Dėkui  4u.gif  reikia pirkt kažką  biggrin.gif

O man neveikia jis doh.gif
Atsakyti