Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal kas turite DNB Era kortele? Man neleidzia su ja atsiskaityti g.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi - atnese i darba mano gruodzio 21 siunta.
Atsakyti
As vakar gavau gruodzio 24 ir 27 d siuntinius, o siandien atnese gruodzio 20 d ... o jau galvojau nebegausiu turbut .

O koda JAN10 man pritaike, bet kai jau norejau moket pastebejau, kad nuolaida nebetaikoma. Laukiu ka jie atsakys i tai g.gif
Atsakyti
Net pačiam ASOS puslapyje šitas kodas skelbiamas, tai jau tikrai turi pritaikyti, jei ne tai aš rašyčiau ir prašyčiau kodo ax.gif Man šiandien ryte pritaikė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 09 sausio 2014 - 17:55
Parasiau jiems ir gavau asmenini vienkartini koda
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 09, 16:28)
Dziaugiuosi - atnese i darba mano gruodzio 21 siunta.

QUOTE(Vylmute @ 2014 01 09, 16:47)
As vakar gavau gruodzio 24 ir 27 d siuntinius, o siandien atnese gruodzio 20 d ... o jau galvojau nebegausiu turbut .

O koda JAN10 man pritaike, bet kai jau norejau moket pastebejau, kad nuolaida nebetaikoma. Laukiu ka jie atsakys i tai  g.gif

Man irgi vakar atėjo lapukas iš pašto apie siuntą, išsiųstą 12 24.
Atsakyti
Labai nusivyliau asos. Visada orientuojuosi pagal tai, kokį dydį modelis dėvi, iki šiol nepašaudavau, dabar akivaizdu, kad parašyta buvo belekas. Modeliai maximum 165cm buvo vietoje rašytų 175cm. Laiko gaišinimas ir pinigų švaistymas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 13, 18:34)
Labai nusivyliau asos. Visada orientuojuosi pagal tai, kokį dydį modelis dėvi, iki šiol nepašaudavau, dabar akivaizdu, kad parašyta buvo belekas. Modeliai maximum 165cm buvo vietoje rašytų 175cm. Laiko gaišinimas ir pinigų švaistymas.. schmoll.gif

Apie kokią prekę čia konkrečiai?
Atsakyti
dabar joks kodas negalioja? 4u.gif
Atsakyti
ateinu pagirti sėkmingo pirkinio ax.gif
Kas mėgstat ir nešiojat Onesie. Labai smagus, malonus kūnui, žodžiu super. smile.gif Siunčiausi per tukį, nes į LT nesiunčia šitos prekės, bet verta buvo.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 13, 18:34)

As jau ne karta esu sakius, kad pagal modeli neverta orientuotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liniokas @ 2014 01 14, 21:03)
ateinu pagirti sėkmingo pirkinio  ax.gif
Kas mėgstat ir nešiojat Onesie. Labai smagus, malonus kūnui, žodžiu super.  smile.gif  Siunčiausi per tukį, nes į LT nesiunčia šitos prekės, bet verta buvo.

fainas koks miegui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2014 01 14, 10:35)
dabar joks kodas negalioja?  4u.gif

nezinau jokio siai dienai schmoll.gif o taip reiketu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 14 sausio 2014 - 21:18
Kokių dienų gaunat siuntinius?
Atsakyti