Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Buvo sekmadieni pries prasidedant sale, tai prigriebiau sita geleta sukne vasarai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 25 kovo 2014 - 11:46
O as sitos labai noriu,bet gaila bapkiu...sad.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=3703739

Nu nors silkas butu.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 25, 11:44)
Buvo sekmadieni pries prasidedant sale, tai prigriebiau sita geleta sukne vasarai  wub.gif

o aš pagriebiau šią su papildoma 20 proc.nuolaida, ir nežinau kur ją nešiot biggrin.gif o jau taip man jos reikėjo, iš serijos "Pirk arba Mirk" biggrin.gif :

suknelė
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 25, 14:00)
o aš pagriebiau šią su papildoma 20 proc.nuolaida, ir nežinau kur ją nešiot  biggrin.gif  o jau taip man jos reikėjo, iš serijos "Pirk arba Mirkbiggrin.gif  :

suknelė

As is tos pacios serijos sita nusipirkau:

http://www.asos.com/...spx?iid=3396250

Dabar jau ir pinigu gaila, ir jau nebe tokia grazi kaip iskarto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 25, 13:17)
As is tos pacios serijos sita nusipirkau:

http://www.asos.com/...spx?iid=3396250

Dabar jau ir pinigu gaila, ir jau nebe tokia grazi kaip iskarto  lotuliukas.gif

nu graži tavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 25, 14:00)
o aš pagriebiau šią su papildoma 20 proc.nuolaida, ir nežinau kur ją nešiot  biggrin.gif  o jau taip man jos reikėjo, iš serijos "Pirk arba Mirk"  biggrin.gif  :

Zinat tave tikrai priderinsi kurnors biggrin.gif o blogiausiu atveju grazink smile.gif

QUOTE(Vylmute @ 2014 03 25, 14:17)

Dabar jau ir pinigu gaila, ir jau nebe tokia grazi kaip iskarto  lotuliukas.gif

man tai labai grazi, tikrai nesigailek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 25, 15:04)
Zinat tave tikrai priderinsi kurnors  biggrin.gif o blogiausiu atveju grazink  smile.gif

grąžint nenoriu biggrin.gif gal priderinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 25, 16:04)

man tai labai grazi, tikrai nesigailek  smile.gif

Svarbiausia dabar yra jos sulaukti. Man nuo vasario vidurio turbut 4 siuntiniai dingo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vylmute: 25 kovo 2014 - 15:53
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 25, 17:53)
Svarbiausia dabar yra jos sulaukti. Man nuo vasario vidurio turbut 4 siuntiniai dingo sad.gif

Bet tai gal problema Jusu pasto skyriuje? Retai, bet buna nesaziningu darbuotoju... Arba jie kaip nors ne ten pranesimo lapelius atnesa?
Nes man vasario-kovo men. siuntiniai ateidavo gana greitai ir siaip be problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 03 25, 19:43)
Bet tai gal problema Jusu pasto skyriuje? Retai, bet buna nesaziningu darbuotoju... Arba jie kaip nors ne ten pranesimo lapelius atnesa?
Nes man vasario-kovo men. siuntiniai ateidavo gana greitai ir siaip be problemu smile.gif

Bet kad niekas nepasikeite jau keli metai ir adresas, ir pastininke... As linkusi kaltinti ASOS.
Atsakyti
kuomet gyvenau Vilniuje siuntiniai is asos dingdavo periodiskai..nesakau, kad daznai, bet tikrai buvo keli dinge. dabar jau 3 metai Kopenhagoj - dingo tik vienas siuntinys, nors siunciuos daznai. tai sakyciau, ne asos beda, o pasto, ir greiciausiai - lietuvisko. esu girdejus, kad nemazai siuntiniu dingsta paskirstymo punkte Vln, tie, kurie atsiunciami ir tie, kuriuos zmones siuncia out. g.gif
Atsakyti
As LT gyvenu irgi ne LT, bet paskutiniu metu karts nuo karto tai negaunu siuntinio, tai neissiuncia, karta gavau, ko isvis neuzsisakiusi.. Manau, kad cia nebutinai LT pastas kaltas, kazkas su asos oaskutiniu metu.
Atsakyti