Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Vylmute @ 2014 03 19, 13:11)
Kurios dienos jums dinges? Mano kovo 5 issiustas, bet jau kovo 10 gavau tai manau ta galiu pamirst sad.gif o sikart ypatingai gaila.

Mano vasario 14 sad.gif Jau kelis vėlesnius gavau, o už tą pinigus grąžino, bet gal paklaidžios ir ateis dar biggrin.gif Ir man šįkart ypatingai gaila.

QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 19, 13:56)
Įeina  drinks_cheers.gif
Aerosols Including spray paints, lacquers, solvents, air fresheners, oven cleaners, deodorants, body sprays, hair sprays, shaving and hair removal creams.

bigsmile.gif Tai gal reikia į kiekvieną užsakymą nagų laką įdėt ir siųs visada per kurjerius g.gif

QUOTE(azuolaite @ 2014 03 19, 17:13)
Sveikos merginos 4u.gif turiu klausimeli,uzsisakiau batus is sios parduotuves vasario 28d.bet iki siol dar negaunu  unsure.gif .kaip manote ar ateis siuntinys ar jau viskas?gal zinote kokiu emailu jiems rasyti? Aciu

Where is my order galite parašyti, bet gal dar ateis 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau kovo 12 d. siuntinuką

QUOTE(FruitCocktail @ 2014 03 20, 10:09)
bigsmile.gif Tai gal reikia į kiekvieną užsakymą nagų laką įdėt ir siųs visada per kurjerius  g.gif

drinks_cheers.gif Tikrai per kurjerius siųstu. Tik aišku darant labai nedidelį užsakymą neapsimoka tuos £2.99 mokėt, bet į rimtesnį siuntinį tikrai verta arba naglakį arba sausą šampūną, laką ir t.t. įsimesti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 20 kovo 2014 - 10:23
[quote=FruitCocktail,2014 03 20, 11:09]
Mano vasario 14 sad.gif Jau kelis vėlesnius gavau, o už tą pinigus grąžino, bet gal paklaidžios ir ateis dar biggrin.gif Ir man šįkart ypatingai gaila.

Ai tai vasario visurio daug kam neatejo. Man uz ta pinigus jau irgi grazino ir nebereik jau man tu prekiu smile.gif

Bet gal tada yra dar vilties kovo 5 gauti, nors jau kovo 10 atejo pries pora dienu, kazkaip neitiketinai greitai g.gif
Atsakyti
Gavau siandien siuntinuka, kurio neuzsisakiau…. ka tokiu atveju daryti? g.gif rasyti jiems ar iskart siusti atgal? kaip abydna is tikro, nes ten tokia tase, nemaza, siuntimas daug kainuos (aisku, speju grazintu, bet vistiek), dar sukti galva kaip ipakuoti..
Atsakyti
QUOTE(blondhead @ 2014 03 20, 14:11)
Gavau siandien siuntinuka, kurio neuzsisakiau…. ka tokiu atveju daryti? g.gif  rasyti jiems ar iskart siusti atgal? kaip abydna is tikro, nes ten tokia tase, nemaza, siuntimas daug kainuos (aisku, speju grazintu, bet vistiek), dar sukti galva kaip ipakuoti..

Tai truputį plačiau parašykit. Ta prasme pirkot kažką kitą , bet gavot tašę? ar kitokia situacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 20 kovo 2014 - 14:16
QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 20, 15:16)
Tai truputį plačiau parašykit. Ta prasme pirkot kažką kitą , bet gavot tašę? ar kitokia situacija?

Nepirkau nieko, tiesiog gavau.
Siaip is asos perku daznokai, 2-3 kartus per menesi, bet ka uzsisakiusi, viska jau esu gavusi.
Gal kuriai irgi taip yra buve?
Tos tases man nereikia, visiskai ne mano skonio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondhead: 20 kovo 2014 - 15:38
QUOTE(blondhead @ 2014 03 20, 16:37)
Nepirkau nieko, tiesiog gavau.
Siaip is asos perku daznokai, 2-3 kartus per menesi, bet ka uzsisakiusi, viska jau esu gavusi.
Gal kuriai irgi taip yra buve?
Tos tases man nereikia, visiskai ne mano skonio.

O pinigu netycia jum nenuskaite nuo saskaitos? g.gif
Atsakyti
Taiva kur dingsta siuntiniai,nueina visai kitais adresais? g.gif

Parasykit jiems, prasys grazinti sumokes uz pasto islaidas ir duos koduka nuolaidos ateiciai.
Isverskit asos maisa i kita puse ir siukit , o jei buvo dezeje ,tai uzklijuokit popieriaus lapa ant senu uzrasu.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 20, 16:40)
O pinigu netycia jum nenuskaite nuo saskaitos?  g.gif

na kol kas nenuskaite.
galvoju gal ju sistemoje kas susimaise, nes pati irgi esu negavusi poros siuntiniu. Tiesa, tas buvo dar svenciu laikotarpiu, pagalvojau pasimete. Pinigus, aisku grazindavo, bet man prekiu reikejo biggrin.gif
Kaip jau kazkas ir minejo, paskutiniu metu ASOS aptarnavimo kokybe zenkliai suprastejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondhead: 20 kovo 2014 - 16:51
Na as daznai uzsisakineju i Olandija, tai gaunu viska ir 5 dienu begy, tfu tfu tfu.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif vis dar tikiuosi sulaukti,ten raso,kad dar palaukti papildomu 11 dienu,bet viltis jau blesta verysad.gif o kur jiems rasyti del pinigu grazinimo,jei taip ir nesulaukciau siuntinio?
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2014 03 21, 12:41)
Aciu uz atsakymus 4u.gif vis dar tikiuosi sulaukti,ten raso,kad dar palaukti papildomu 11 dienu,bet viltis jau blesta  verysad.gif o kur jiems rasyti del pinigu grazinimo,jei taip ir nesulaukciau siuntinio?

Ten pat rasykite
Atsakyti