Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(FruitCocktail @ 2014 03 19, 08:52)
Man vakar asos išsiuntė mažulytį siuntinuką per DPD  blink.gif Gal vėl pradės per kurjerius siųsti  bigsmile.gif

Man du kartus per DPD siuntė, ir tie kartai buvo kai Batiste šampūnus pirkau smile.gif Aerozoliuų jie paštu siųst negali tai dėl to kurjeriai veža. Gal ir pas jus kažkas panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 19 kovo 2014 - 10:55
As turiu Just Female dzinsus. Man labai patinka, patogus, apsirengus graziai atrodo, dydis atitinka. Bet kad bus ilgaamziai, tai nemanau.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 19, 09:37)
Jau tikrai nemazai perku asos'e, bet per DPD tik viena karta issiunte. Ir tai dingusia preke pakartotinai.  g.gif Jus i LT siunciates?
Galetu jau siusti per kurjerius, nes man per menesi laiko antras siuntinys dingo sad.gif

Anksčiau dažnai per kurjerius siųsdavo, dažniau nei paštu. Į LT ax.gif Man irgi vienas dingęs dabar, bet viltis miršta paskutinė biggrin.gif

QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 19, 10:17)
Man du kartus per DPD siuntė, ir tie kartai buvo kai Batiste šampūnus pirkau  smile.gif Aerozoliuų jie paštu siųst negali tai dėl to kurjeriai veža. Gal ir pas jus kažkas panašaus.

Nagų lakai g.gif
Atsakyti
[quote=FruitCocktail,2014 03 19, 13:50]
Anksčiau dažnai per kurjerius siųsdavo, dažniau nei paštu. Į LT ax.gif Man irgi vienas dingęs dabar, bet viltis miršta paskutinė biggrin.gif

Kurios dienos jums dinges? Mano kovo 5 issiustas, bet jau kovo 10 gavau tai manau ta galiu pamirst sad.gif o sikart ypatingai gaila.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 03 19, 12:50)
Nagų lakai  g.gif

kad berods nagu lakai irgi ieina i neleidziamu siusti oro pastu g.gif
Papildyta:
kovo 6 siuntinukas gautas pries pora dienu. pagal jusu rekomendacijas emiau 8dydi sukneles (nesioju S),tai vos isibarskinau,jei butu be elastano,tai netilpciau.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 03 19, 13:35)
kad berods nagu lakai irgi ieina i neleidziamu siusti oro pastu  g.gif

Įeina drinks_cheers.gif
Aerosols Including spray paints, lacquers, solvents, air fresheners, oven cleaners, deodorants, body sprays, hair sprays, shaving and hair removal creams.
Atsakyti
Cocosinė, gal žinote kaip reikalai su geliniais lakais, gal jie neįeina į tuos draudžiamuosius, jie juk kitokie nei paprasti.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 03 19, 14:23)
Cocosinė, gal žinote kaip reikalai su geliniais lakais, gal jie neįeina į tuos draudžiamuosius, jie juk kitokie nei paprasti.

Nea, tikrai nežinau. Čia informacija iš Royalmail puslapio, bet ten apie gelinius nieko nėra smile.gif http://www.royalmail...estricted-goods
Nors neaišku čia ar gelinis lakas ar gelis, cituoju:
< Nail varnish, polish and gel (solvent and water-based)

Volume per item must not exceed 30ml. No more than four bottles of nail varnish can be sent in any one package. Bottles of nail varnish must be placed in strong outer packaging and be so packed, secured or cushioned in such a way that they cannot break, be punctured or leak their contents into the outer packaging.
>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 19 kovo 2014 - 14:39
QUOTE(blondhead @ 2014 03 19, 13:22)
As turiu Just Female dzinsus. Man labai patinka, patogus, apsirengus graziai atrodo, dydis atitinka. Bet kad bus ilgaamziai, tai nemanau.

O dydis kuris atitinka? Nes asos'e, pvz., S žymimas UK10 dydis, Bent jau tų, kur esu nužiūrėjus ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif turiu klausimeli,uzsisakiau batus is sios parduotuves vasario 28d.bet iki siol dar negaunu unsure.gif .kaip manote ar ateis siuntinys ar jau viskas?gal zinote kokiu emailu jiems rasyti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 19, 11:37)

Papildyta:
Gal galite pasidalinti nuorodom kur dar perkat  rolleyes.gif
Nes asos jau pradeda per daznai nuvilti.

Atsakiau į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2014 03 19, 19:13)
Sveikos merginos 4u.gif turiu klausimeli,uzsisakiau batus is sios parduotuves vasario 28d.bet iki siol dar negaunu  unsure.gif .kaip manote ar ateis siuntinys ar jau viskas?gal zinote kokiu emailu jiems rasyti? Aciu

Maniskiai vasario 26 ir 28d.atejo siandien.Velavo sikart 4u.gif
Atsakyti