Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Parasiau jiems laiska,prisegiau foto ir grazinau batus.ant dezutes kodas sutampa su kodu saskaitoje.tik viduje batai ne tie ideti.jau pasiemus batus is pasto buvo keista,kad dezute tokia lengva,nes pirkau aulinukus o pradarius surprise vietoj odiniu aulinuku,pigus,baisus aukstakulniai doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 09 kovo 2014 - 09:59
QUOTE(nekrioša @ 2014 03 09, 10:58)
Parasiau jiems laiska,prisegiau foto ir grazinau batus.ant dezutes kodas sutampa su kodu saskaitoje.tik viduje batai ne tie ideti.jau pasiemus batus is pasto buvo keista,kad dezute tokia lengva,nes pirkau aulinukus o pradarius surprise vietoj odiniu aulinuku,pigus,baisus aukstakulniai  doh.gif .

Daznai taip buna cia 4u.gif
as vietoj vilnonio paltuku gavau vyriska maike smile.gif
Tada vietoj 12d gavau 8d (susimaise jie sistemoj us ir uk dydzius) ir tik trecias kartas buvo laimingas,gavau palta ir uzsakyto dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 09, 13:39)
Daznai  taip buna cia 4u.gif
as vietoj vilnonio paltuku gavau vyriska maike  smile.gif
Tada vietoj 12d gavau 8d (susimaise jie sistemoj us ir uk dydzius)  ir tik trecias kartas buvo laimingas,gavau palta ir uzsakyto dydzio  smile.gif

Man pirmas karta taip nutiko,daznokai is ju perku.vadinasi problemu nebus,atgausiu savo pinigelius? 4u.gif bijojau jog jie nepagalvotu,kad as apkeiciau tuos batus,nes man paciai kilo itarimas,kad gal kas grazino visai ne tuos batus o Asos darbuotojai tiesiog nepatiikrino ir issiunte g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2014 03 09, 12:40)
Man pirmas karta taip nutiko,daznokai is ju perku.vadinasi problemu nebus,atgausiu savo pinigelius? 4u.gif bijojau jog jie nepagalvotu,kad as apkeiciau tuos batus,nes man paciai kilo itarimas,kad gal kas grazino visai ne tuos batus o Asos darbuotojai tiesiog nepatiikrino ir issiunte g.gif

Tikrai nebus, atgausit wink.gif
Atsakyti
Jau beveik mėnesį laukiu siuntinuko, nuo vasario 15d. ir nieko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2014 03 13, 09:49)
Jau beveik mėnesį laukiu siuntinuko, nuo vasario 15d. ir nieko.  verysad.gif

Mano taip pat vasario 15 dingo sad.gif Rasiau jiems, liepe palaukti 11 darbo dienu nuo ju nurodytos gavimo dienos ir vel parasyti.
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2014 03 13, 08:49)
Jau beveik mėnesį laukiu siuntinuko, nuo vasario 15d. ir nieko.  verysad.gif

QUOTE(Vylmute @ 2014 03 13, 09:50)
Mano taip pat vasario 15 dingo sad.gif Rasiau jiems, liepe palaukti 11 darbo dienu nuo ju nurodytos gavimo dienos ir vel parasyti.

Tai kaip čia suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 03 13, 12:13)
Tai kaip čia suprasti  g.gif

Ai kas ten juos supras. Pinigus grazins ir toliau pirksim biggrin.gif
Speju dar vieno siuntinio likimas bus toks pat, nes jau savaite laiko neissiuncia niekiap.
Paskutiniu metu suprastejo ju paslaugos, sakyciau g.gif
Atsakyti
Ka tik atnese kovo 6 issiusta, net sumirksejau.
Atsakyti
Ir aš jau parašiau jiems. lauksim pinigėlių turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 13, 11:48)
Ai kas ten juos supras. Pinigus grazins ir toliau pirksim  biggrin.gif
Speju dar vieno siuntinio likimas bus toks pat, nes jau savaite laiko neissiuncia niekiap.
Paskutiniu metu suprastejo ju paslaugos, sakyciau  g.gif

Aha, aš tai kažkaip pastebėjau, kad daugiau laiko nuo užsakymo iki išsiuntimo praeina, anksčiau visada kitą dieną išsiųsdavo, o dabar tik po 2-3 dienų dažniausiai. Ta, sakykim, dėl sale'o g.gif O pinigus tai grąžins, bet mano prekė out of stock sad.gif

Beje, vėl yra kodas 20% nuo sale (o gal ir nenukainotom galioja) - 20YAY
Atsakyti
Sveikos, gal kuri pirkote siuos batus http://www.asos.com/...t...2&clr=Black ? Ir dydi galetu pakomentuoti... mano 39 dydis, bijau ar 6 nebus per mazas...
Atsakyti