Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

aš 20d. šiandien gavau smile.gif
Atsakyti
Gavau siandien is asos batus.Atsidarau dezute o ten visiskai kitokie batai.uzsakymo kodas ir ant dezutes sutampa,bet vietoj aulinuku gavau aukstakulnius.Man ju tikrai nereikia.ka tokiu atveju turiu daryti ar uzteks tik grazinti ar turiu jiems parasyti laiska prideti foto?niekur nerandu ju e-mailo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2014 03 05, 20:44)
Gavau siandien is asos batus.Atsidarau dezute o ten visiskai kitokie batai.uzsakymo kodas ir  ant dezutes sutampa,bet vietoj aulinuku gavau aukstakulnius.Man ju tikrai nereikia.ka tokiu atveju turiu daryti ar uzteks tik grazinti ar turiu jiems parasyti laiska prideti foto?niekur nerandu ju e-mailo? blush2.gif

manau paprasciausiai grazinkit, juk nemokamas grazinimas, ir tame lape kur buna ideta kartu su preke nurodykit priezasti kad ne ta daikta atsiunte mirksiukas.gif
nebent juos informavus gal koki nuolaidos koduka gautumet, ne cia ju kalte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2014 03 05, 21:44)
Gavau siandien is asos batus.Atsidarau dezute o ten visiskai kitokie batai.uzsakymo kodas ir  ant dezutes sutampa,bet vietoj aulinuku gavau aukstakulnius.Man ju tikrai nereikia.ka tokiu atveju turiu daryti ar uzteks tik grazinti ar turiu jiems parasyti laiska prideti foto?niekur nerandu ju e-mailo? blush2.gif

Man prieš porą metų panašiai buvo, laukiu aukštakulnių, gaunu basutes, išsiunčiu atgal, grąžina pinigus už siuntimą, išsiunčia batus antrą kartą, vėl gaunu tas pačias basutes blink.gif Pasirodo, buvo svetainėj problema, aprašymas vienų batų, nuotraukos kitų. Tai tų mano norėtų jau ir neturėjo verysad.gif Rašykit jiems tiesiai per jų puslapį asos help, siųsit atgal, grąžins pinigus.

Atsakyti
20MORE
Atsakyti
extra 20% off*
sale steals!
Here's an extra 20% off the up to 70% off sale's already teeny tiny prices. Ah-maz-ing!
Enter promo code 20MORE at checkout.
Atsakyti
QUOTE(MissLeah @ 2014 03 06, 01:29)
manau paprasciausiai grazinkit, juk nemokamas grazinimas, ir tame lape kur buna ideta kartu su preke nurodykit priezasti kad ne ta daikta atsiunte mirksiukas.gif
nebent juos informavus gal koki nuolaidos koduka gautumet, ne cia ju kalte biggrin.gif

Nuokada nemokamas grazinimas? bigsmile.gif
Uz graiznima susimoki visa kaina,kaip ir visada smile.gif Tada rasai ,aiskiniesi ,tariesi,kad ju klaida, ju kalte ,ir prasai kad grazintu tau pinigus,skenuoji ceki ir t.t
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 06, 12:44)
Uz graiznima susimoki visa kaina,kaip ir visada smile.gif  Tada rasai ,aiskiniesi ,tariesi,kad ju klaida, ju kalte ,ir prasai kad grazintu tau pinigus,skenuoji ceki ir t.t

Na aš pirma aiškinuosi, tada siunčiu smile.gif Gal turėjo galvoj, kad nemokamas grąžinimas, kai jų kaltė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 06, 11:44)
Uz graiznima susimoki visa kaina,kaip ir visada smile.gif  Tada rasai ,aiskiniesi ,tariesi,kad ju klaida, ju kalte ,ir prasai kad grazintu tau pinigus,skenuoji ceki ir t.t

nuo visada biggrin.gif as dar niekad nemokejau uz grazinima, visad nemokamai, tiesa ne is Lietuvos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 03 04, 13:55)
Aha, aš irgi dviejų pastarųjų kažkaip dar negavau, vienas išsiųstas vasario 14, kitas 19. Bet dar nedarau tragedijos  ax.gif

QUOTE(Gloom @ 2014 03 05, 19:03)
aš 20d. šiandien gavau smile.gif

Užvakar gavau 19 dienos siuntinuką, bet koks baisus, dėžutė visa sulamdyta, praktiškai atidaryta, užklijuotas pašto lipdukas apie pažeistą siuntą, turėjau atidaryti ir apžiūrėti, ar viskas tvarkoj, o ten akiniai buvo, tai nesuprantu, kaip neiškrito blink.gif O tikėjausi, kad čia bus 14d. siunta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MissLeah @ 2014 03 08, 19:19)
nuo visada biggrin.gif  as dar niekad nemokejau uz grazinima, visad nemokamai, tiesa ne is Lietuvos.. mirksiukas.gif

O cia Lietuvos forumo tema ir apie aktualijas lietuvems diskutuojam smile.gif
Turbut jus UK ? Nes as Olandijoj manau moket tureciau uz grazinima,kokius solidzius ~15-20euriuku (tiek man iprastai kainuoja grazinimai i ES salis)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 08, 23:38)
O cia Lietuvos forumo tema ir apie aktualijas lietuvems diskutuojam  smile.gif
Turbut jus UK ? Nes as Olandijoj manau moket tureciau uz grazinima,kokius solidzius ~15-20euriuku (tiek man iprastai kainuoja grazinimai i ES salis)

rimtai biggrin.gif temos pavadinime nematau aktualijos tik lietuvoj gyvenantiems bigsmile.gif
anyway, ne UK as, bet nesigilinau kaip kiekvienoj sali grazinimas vyksta. Jei is Lt mokamas, tai kita kalba mirksiukas.gif
Atsakyti