Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Mergaites o kaip su ASOS batu dydziais,pati nesioju 38 dydi ir man patinkanciu batu like dydziai 37 ir 39 t.y angliskas 4 ir 6.Jie nera pamazinti?Batai aulinukai.Jei pamazinti tai 6dydis turetu tikti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 24 vasario 2014 - 12:56
del ganni tai pasakysiu taip - daiktai tikrai kokybiski, bet tikrai ne uz pradine kaina. su nuolaida pirkti viskas ok, pradines kainos daiktai mano nuomone neverti. turiu pora ju sukneliu, body - tai trikotazas geras, neskystas - batai ju super. bet sakau - tik su nuolaida..del whistles - dabar cia mano pats paciausias brandas - kokybe super, turiu pora paltu, svarka, sukneles dvi..dabar batu laukiu. kol kas nusivilt neteko, bet velgi - gaudau su nuolaidom, nes pradines kainos didokos man unsure.gif
Atsakyti
Gal zinote galiojanti koda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2014 02 24, 13:56)
Mergaites o kaip su ASOS batu dydziais,pati nesioju 38 dydi ir man patinkanciu batu like dydziai 37 ir 39 t.y angliskas 4 ir 6.Jie nera pamazinti?Batai aulinukai.Jei pamazinti tai 6dydis turetu tikti? 4u.gif

Kiek pirkau 6 dydžio batų (nešioju dažniausiai 39, kartais 38, pėda 25 cm) Asos batai atitiko dydį arba buvo čiut (puse dydžio) didesni, bet ne mažinti, ypač aulinukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 28, 17:00)
Kiek pirkau 6 dydžio batų (nešioju dažniausiai 39, kartais 38, pėda 25 cm) Asos batai atitiko dydį arba buvo čiut (puse dydžio) didesni, bet ne mažinti, ypač aulinukai  ax.gif

Nu va, man tai arba atitiko dydį arba pusė dydžio mažinti.. Nors vieni buvo ir dviem dydžiais pamažinti biggrin.gif taip, kad čia laimės dalykas tikriausiai pataikyt reikiamą dydį
Atsakyti
mano peda siaura 25,5cm. as laikau ja 39d. Ir man asos 6uk buna mazokas.
Atsakyti
sveikos. gali būti, kad daug apie tai kalbėta, bet man dabar iškilo klausimas, nes pirmą kartą negavau numatytu laiku savo siuntinio iš ASOS ir sunerimau, nes ne joks sventinis laikotarpis dabar... taigi, issiustas vasario 15d, mane pasiekti turejo iki vasario 26d. paste klausiau, nieko nera. ka tokiu atveju darote? turbut reikia dar laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2014 03 04, 13:24)
sveikos. gali būti, kad daug apie tai kalbėta, bet man dabar iškilo klausimas, nes pirmą kartą negavau numatytu laiku savo siuntinio iš ASOS ir sunerimau, nes ne joks sventinis laikotarpis dabar... taigi, issiustas vasario 15d, mane pasiekti turejo iki vasario 26d. paste klausiau, nieko nera. ka tokiu atveju darote? turbut reikia dar laukti? g.gif

Aha, aš irgi dviejų pastarųjų kažkaip dar negavau, vienas išsiųstas vasario 14, kitas 19. Bet dar nedarau tragedijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2014 03 04, 14:24)

Ir man sikart veluoja net 3 siuntiniai. Vienas jau vasario 26 turejo buti pas mane. Drauge mano taip pat skundesi, kad veluoja. Bet as dar tikiuosi sulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 04, 17:06)
Ir man sikart veluoja net 3 siuntiniai. Vienas jau vasario 26 turejo buti pas mane. Drauge mano taip pat skundesi, kad veluoja. Bet as dar tikiuosi sulaukti  smile.gif

Na va tik pasiskundem ir siandien jau gavau du pranesimus is pasto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2014 03 05, 10:04)
Na va tik pasiskundem ir siandien jau gavau du pranesimus is pasto  thumbup.gif

thumbup.gif laukiam toliau
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2014 03 04, 13:24)

aš užsakinėjau 13 ir 14 dienomis ir irgi dar negavau. manau čia todėl, kad tuo metu buvo didelė nuolaida taikoma ir tiesiog daug žmonių pirko.
Atsakyti