Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gavau Asos ilgą gėlėtą sijoną
tokį:

user posted image

Gal kam bus įdomu. Ilgas, toks kaip nuotraukose ir video. Mano ūgiui 168 cm basomis stovint jau velkasi per žemę. Dabar reiks sukti galvą, kas geriau: trumpinti ar aukštesniu kulniuku basutes pirkti (aukštakulnių nenešioju šiaip). biggrin.gif
Atrodo toks kaip video ir nuotraukoje. Pirkau į darbą, bet gaunasi per puošnus kiek darbui. Ypač gera kaina buvo, kai taikėsi 15 proc. off. O šiaip tai paprastas poliesteris, nieko ypatingo.
Dydis atitiko. Su liemeniu 68 cm, klubais 88 pirkau 8 dydį, kaip tik.

Labai nustebau, kad atsirado 4 dydis prie daugumos drabužių. Sakau, gal keitė dydžių lentelę Asos. Bet įtilpau, vadinasi, liko tas pats. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 22 vasario 2014 - 13:45
Pasidalinsiu ir as savo patirtim smile.gif Ka tik gavau sita suknele, atrodo kaip foto, labai maloni medziagyte.
http://www.asos.com/...spx?iid=3575890
Sita bliuska, deja, atrodo labai nekaip. "Peplum" ziauriai didelis, atrodo, kaip palapine ant liemens. rankoves irgi labai placios.
http://www.asos.com/...spx?iid=3156830
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besteller: 23 vasario 2014 - 00:34
QUOTE(Cocosinė @ 2014 01 06, 13:42)
Perkame ASOS ir dalinames patirtimi bei patarimais

Pirkau suknele is ASOS - kokybe prasta.
Atsakyti
QUOTE(ka-bu @ 2014 02 23, 01:43)

Ta prasme firma ASOS? ar kokios kitos firmos, nes ten daugybė jų smile.gif tad toks atsiliepimas bevertis ax.gif

Aš turiu suknelę DOROTHY PERKINS pirktą asos, tai kokybė puiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ka-bu @ 2014 02 23, 01:43)

As pirkau asos dzinsus, kokybe irgi prasta. Nors modelis, vaizdas buvo puikus.
Atsakyti
Esu pirkusi daaaug sukneliu is ASOS biggrin.gif Ivairiu firmu. Kalbant butent apie ASOS branda, tai kokybe dazniausiai buna gana gera kaip uz tokia kaina. Firma CLUB L (berods taip vadinasi), tai jau esu isbraukusi is savo uzsakomu saraso, karta gavau suknele ir likau nesupratusi. Atrode kaip is kinieciu uz 5$ atsiusta doh.gif
Atsakyti
Asos firmos sukneles nustojau pirkti po to, kai karta nudegiau dėl pasiuvimo kokybės.

Neseniai pirkau Asos supersoft Ridley dzinsus su paaukstintu liemeniu. Tie is tikruju labai minkstos ir tamprios medziagos. Kelis kartus uzsidejus atrodo geri. Ziuresiu, kaip laikys, ar neissitampys.

Siaip daugiausia siame puslapyje ziurineju kiek brangesniu firmu drabužius ir gaudau geras nuolaidas smile.gif Tai kokių NW3, Religion, Jaeger kokybe nusivilti, aišku neteko. River Island kokybė, kaip už tokią kainą, dar gan nebloga. ir modelių įdomesnių būna. Tik neilgalaikiai drabužiai...

Turiu tik tokia dvejopa nuomone del Warehouse drabuziu - daug labai gražių ir įdomių modeliu, kaina gan nemaža (pirminė), bet medžiagos ir kokybė tik pusė velnio. Ilgas sijonas šios firmos susinešiojo labai greitai, o vasariniai džinsai irgi prarado prekinę išvaizdą... Šią firmą lyginu su kokia Zara, tik gal kokybė truputį geresnė.

Beje, kokie butu atsiliepimai apie Asos apatini trikotažą?
Atsakyti
as Asos brendo kazkaip lb retai ka perku, na nebent vasarines kokias sukneles nupigintas arba asos black kur buna - ten is brangesniu (bet irgi laukiu nuolaidu), siaip, kaip kazkas cia rase - medzioju brangesnius brandus su nuolaidom..paskutiniu metu lb inikau i whistles, ganni, MiH - tai joa, kokybe puiki ju buna smile.gif
Papildyta:
p.s asos apatiniu neteko pirkti..pirkau tik triumph ir passionata, tai atitiko ir dydi ir lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 02 23, 16:47)
Asos firmos sukneles nustojau pirkti po to, kai karta nudegiau dėl pasiuvimo kokybės.

Neseniai pirkau Asos supersoft Ridley dzinsus su paaukstintu liemeniu. Tie is tikruju labai minkstos ir tamprios medziagos. Kelis kartus uzsidejus atrodo geri. Ziuresiu, kaip laikys, ar neissitampys.

Siaip daugiausia siame puslapyje ziurineju kiek brangesniu firmu drabužius ir gaudau geras nuolaidas smile.gif Tai kokių NW3, Religion, Jaeger kokybe nusivilti, aišku neteko. River Island kokybė, kaip už tokią kainą, dar gan nebloga. ir modelių įdomesnių būna. Tik neilgalaikiai drabužiai...

Turiu tik tokia dvejopa nuomone del Warehouse drabuziu - daug labai gražių ir įdomių modeliu, kaina gan nemaža (pirminė), bet medžiagos ir kokybė tik pusė velnio. Ilgas sijonas šios firmos susinešiojo labai greitai, o vasariniai džinsai irgi prarado prekinę išvaizdą... Šią firmą lyginu su kokia Zara, tik gal kokybė truputį geresnė.

Beje, kokie butu atsiliepimai apie Asos apatini trikotažą?

Kaip NW3 drabuziu dydziai,dzinsu? I didesne puse ar mazesne?
Tarkim ju 12d atitinka eur 40 ar 38? 10-36d?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 24, 02:40)
Kaip NW3 drabuziu dydziai,dzinsu? I didesne puse ar mazesne?
Tarkim ju 12d atitinka eur 40 ar 38? 10-36d?

NW3 kelniu neteko pirkti, tai neatsakysiu. Siaip sis brandas priklauso Hobbs (dalykinius ir panasiai "rimtus" drabuzius gaminanciai firmai), tai ju dydziai tikrai nebuna pamazinti. Pati nesioju 36 dydi, tad megztiniai, sukneles UK8 man buna kaip ir megstu - guli gerai, bet dar erdves per klubus ar krutine lieka.

Paziurekit del visa ko ju size guide'a http://www.hobbs.co....amp;refpage=nw3

Palyginimui, firmos Warehouse aptempto tipo sukneles, dzinsai UK8 man visada buna per mazi per klubus, nors ties krutine ir liemeniu - gerai smile.gif Su NW3 sios problemos kaip ir nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(jujuju @ 2014 02 24, 02:31)
siaip, kaip kazkas cia rase - medzioju brangesnius brandus su nuolaidom..paskutiniu metu lb inikau i whistles, ganni, MiH - tai joa, kokybe puiki ju buna  smile.gif

Gal galit daugiau pakomentuot del Whistles ir Ganni brandu? smile.gif Buvau nusiziurejusi kelis Ganni drabuzelius, dalis kaip ir trikotaziniu. Tik pabijojau, ar verta tiek moketi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 24 vasario 2014 - 02:06
QUOTE(blondhead @ 2014 02 23, 12:03)
Esu pirkusi daaaug sukneliu is ASOS  biggrin.gif  Ivairiu firmu. Kalbant butent apie ASOS branda, tai kokybe dazniausiai buna gana gera kaip uz tokia kaina. Firma CLUB L (berods taip vadinasi), tai jau esu isbraukusi is savo uzsakomu saraso, karta gavau suknele ir likau nesupratusi. Atrode kaip is kinieciu uz 5$ atsiusta  doh.gif

Club L išvis kažkoks keistas brandas g.gif Bet turiu suknelę, tai kaip už 10 svarų, visai normali biggrin.gif
Atsakyti
NW3 rubai geros kokybes, matavausi kelias sukneles- dydi atitinka, medziagos neskystos, kokybiskos.
Whistles- mano megstamiausias brandas siuo metu. Dzinsai, megztiniai, silko marskiniai- itin aukstos kokybes. Dydziai atitinka.
Warehouse, kaip kazkas minejo, kokybe kaip Zaros ir pan, bet jei brangus paltas ar striuke- visai neblogi.
Kazkada pirkau Just Female dzinsus, buvo labai pamazinti.
Atsakyti