Sveikutės,
kreipiuosi pagalbos. Gal turit ir galit pasidalinti kūno kultūros pamokų planais ir kokiais nors sveikatinimo renginių planais. Man reikia būtent pamokų planų. Gal turit užsilikusių iš studijų laikų. Būsiu labai labai labai dėkinga
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 09, 23:05)
Sveikutės,
kreipiuosi pagalbos. Gal turit ir galit pasidalinti kūno kultūros pamokų planais ir kokiais nors sveikatinimo renginių planais. Man reikia būtent pamokų planų. Gal turit užsilikusių iš studijų laikų. Būsiu labai labai labai dėkinga
Ar būtent ilgalaikių planų reikia?
QUOTE(ninkute @ 2014 01 10, 00:18)
Pažiūrėk kūno kultūros knygutėse,kurios yra visoms klasėms. Gal tiks.
QUOTE(ninkute @ 2014 01 10, 00:18)
Nea... man reikia būtent pamokų planų. Iš universiteto laikų. Ar stebėtų jūsų pamokų planų. Pačios pamokos smulkaus išplanavimo.
QUOTE(gabija4 @ 2014 01 10, 17:24)
Pažiūrėk kūno kultūros knygutėse,kurios yra visoms klasėms. Gal tiks.
Nea... Man reikia originalių pamokų Padedu sūnui moksluose. O tie bernai tikri perestukinai... Savus ir Ivanovo resursus jau išsėmiau Todėl ir kreipiuosi į tikrus "profus"
Sveikos
Kai kalbėjot- praleidau- neaktualu buvo
O dabar noriu paklausti, kelių vietų geriausia USB šakotuvą pirkti, kad mokyklinis kompiuteris "pavežtų"
O dabar noriu paklausti, kelių vietų geriausia USB šakotuvą pirkti, kad mokyklinis kompiuteris "pavežtų"
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 10, 20:14)
Sveikos
Mano prijungti du šakotuvai. Vienas 5 vietų, kitas 8. viską veža, kompas senas.
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 10, 21:18)
Mano prijungti du šakotuvai. Vienas 5 vietų, kitas 8. viską veža, kompas senas.
Mano kompas veža du šakotuvus po 7
sveikos mergaitės. Gal aš jau ir praleidau ir kalbėjote apie tai ar dalyvaujate šituose projektuose?
http://www.kamtoreikia.lt/lt/projektai
sausio mėn. mes pirmą kartą pasirinkome ir važiuojame i swed bank . edukacinė pamoka - žaidimas.Gal kas jau buvo?
http://www.kamtoreikia.lt/lt/projektai
sausio mėn. mes pirmą kartą pasirinkome ir važiuojame i swed bank . edukacinė pamoka - žaidimas.Gal kas jau buvo?
Labas rytas
O peles nauojat belaides?
O peles nauojat belaides?
Ką, mergaitės, veiksit Sausio 13? Ar turit specialių nurodymų iš viršaus?