Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2014 01 07, 09:27)

na ir įdomu, kuri gi tu buvai? Aš tai ta kur labai vėlavau blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(staben @ 2014 01 06, 19:30)
Sveikos mergaitės. Šiandien dar sausio 6 oji. Trys Karaliai, todėl  dar galima sveikintis su šventėmis. Tad visas su praėjusiomis Šventėmis, su Naujais metais, visko paties geriausio visoms.
Turiu klausimuką ir prašymuką. Gal iš gausaus būrio kas nors dirbate su Raktu (pasaulio pažinimas ) 4 klasėje. Gal turite paskolinti 5 vadovėlius antrą dalį. nesupratau kaip, bet kažaip apsiskaičiavau... jei galite rašykite  man . būsiu labai dėkinga, na ir ašku skolinga  smile.gif smile.gif smile.gif

perskaičiuosiu, kiek turim, ir ryt parašysiu mirksiukas.gif Kad tik nepamirščiau...
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 01 06, 19:44)
Aš pas jus su metodinės grupės klausimu. Sakykite kaip rašote pradinukių metodinės grupės veiklos plana ar mokslo metams t.y 2013-2014 m.m ar kalendoriniams metams pvz.2014 m.?

kalendoriniams, va, jau sėsim naują kurt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 07 sausio 2014 - 13:42
QUOTE(Mergelė @ 2014 01 07, 10:57)
na ir įdomu, kuri gi tu buvai? Aš tai ta kur labai vėlavau blush2.gif

Labutis. Nuotraukoje pačiame gale- kampe
Atsakyti
Sveikos merginos. Kokiu adresu rašėte dėl gandrų knygelių? Nerandu aš kažkaip g.gif Mes dar negavome knygelių ir jokių žinių apie jas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, nors ir vėluoju sveikint, bet vis tiek... SU NAUJAIS ŽIRGO METAIS!
4u.gif
QUOTE(1aviada @ 2014 01 06, 23:18)
Ar jūsų mokyklose lankėsi trimatis kino teatras? Šiandien gavome komercinį pasiūlymą pasižiūrėti filmukus apie astronomiją. Bilieto kaina 7 Lt. Noriu sužinoti, ar verta juos kviestis?

Lankėsi ir vaikams, bent jau maniškiams, labai patiko. Į kupolą ėjo nusimovę batus ir turėjo gulėti Na kaina gal ir didoka...
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 01 07, 16:17)
Sveikos merginos. Kokiu adresu rašėte dėl gandrų knygelių? Nerandu aš kažkaip g.gif  Mes dar negavome knygelių ir jokių žinių apie jas verysad.gif

bus ir Jūsų kraštiečiams politikams perdavę... rašiau tuo pačiu adresu, kur nuotraukas siunčiau, nes ir jokio kito kontakto niekur neradau - gandrai@naisiuvasara.lt
Atsakyti
sveikutes.
Mes tai kalendoriniams rašom. Atlikom praeitų metų analizę, atsiskaitėm ir Jau ragina pradėti, o doh.gif taip nesinori...
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2014 01 06, 18:30)
.
Turiu klausimuką ir prašymuką. Gal iš gausaus būrio kas nors dirbate su Raktu (pasaulio pažinimas ) 4 klasėje. Gal turite paskolinti 5 vadovėlius antrą dalį. nesupratau kaip, bet kažaip apsiskaičiavau...

Aš dirbu su Raktu. Vadovėlių turiu ne kiekvienam. Mažiau nupirkta dėl pinigų stygiaus. Bet mums pakanka. Dedu po vieną vadovėlį ant suolo. Net pratybų nepirkau. Užsirašinėjam į paprastus sąsiuvinius, piešiam. Daug darau pateikčių ir vaikams visai įdomu.

QUOTE(ninkute @ 2014 01 06, 18:44)
Sakykite kaip rašote pradinukių metodinės grupės veiklos plana ar mokslo metams t.y 2013-2014 m.m ar kalendoriniams metams pvz.2014 m.?

Pas mus rašoma kalendoriniams metams.

QUOTE(zuzanele @ 2014 01 06, 21:04)
Viena mergaitė po pamokų pasigyrė, kad gavo naują kuprinę, kita džiūgavo gavusi enciklopediją. Labai džiugu, kad dar tokie daiktai džiugina gerai gyvenančius vaikus wub.gif

Mane irgi labai džiugina, kai vaikai labiau džiaugiasi knyga, o ne kokiu telefonu.
Aš prieš atostogas rodžiau vaikams filmuką "Kaip Grinčas vogė Kalėdas", kalbėjome daug apie šventes ir jų nuotaikas... manau tai irgi šiek tiek padėjo. Bet labai daug yra sumaterialėjimo. Ech... net savęs gaila kartais pasidaro...
Atsakyti
[quote=Bites Rites,2014 01 07, 13:43]
perskaičiuosiu, kiek turim, ir ryt parašysiu mirksiukas.gif Kad tik nepamirščiau...
Papildyta:

Aurute

labai dėkui mergaitės už operatyvumą ir patarimus. Verčiuos ir aš panašiai, bet kai viena knyga 4-5 vaikams, tai truputį ne kas. Pateikčių ir aš daug naudoju, Mokyklėlė , kurioje dirbu mažutė (vaikų skaičiumi), bet esame labai turtingi palikimu iš pagrindinės mokyklos laikų, turime kompiuterių klasę su internetu , kurioje yra 6 kompiuteriai su internetu ir dar keli tokie biskeli silpnai veikantys, bet be interneto... , tai tikrai palengvina darbą. Mano vaikai pripratę, savarankiški, todėl daug reikalngos info susiranda ir patys, aš tik duodu adresus, nukreipiu, jie su malonumu darbuojasi. Man , dirbančiai su 3 klasėm tai jau šioks toks palengvinimas...
Peskaičiau Jūsų visų mintis ir galvoju, kad visai tokios pat problemos ir pas mane ,ir su pirmokais, ir su nenoru dirbti ir ttt. Žodžiu kaip danguje, taip ir žemėje... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 07 sausio 2014 - 19:28
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 07, 18:05)
bus ir Jūsų kraštiečiams politikams perdavę... rašiau tuo pačiu adresu, kur nuotraukas siunčiau, nes ir jokio kito kontakto niekur neradau - gandrai@naisiuvasara.lt

Ačiū. Bandysiu rašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=staben,2014 01 07, 20:26]
[quote=Bites Rites,2014 01 07, 13:43]
Papildyta:

Aurute

labai dėkui mergaitės už operatyvumą ir patarimus. Verčiuos ir aš panašiai, bet kai viena knyga 4-5 vaikams, tai truputį ne kas. Pateikčių ir aš daug naudoju, Mokyklėlė , kurioje dirbu mažutė (vaikų skaičiumi), bet esame labai turtingi palikimu iš pagrindinės mokyklos laikų, turime kompiuterių klasę su internetu , kurioje yra 6 kompiuteriai su internetu ir dar keli tokie biskeli silpnai veikantys, bet be interneto... , tai tikrai palengvina darbą. Mano vaikai pripratę, savarankiški, todėl daug reikalngos info susiranda ir patys, aš tik duodu adresus, nukreipiu, jie su malonumu darbuojasi. Man , dirbančiai su 3 klasėm tai jau šioks toks palengvinimas...
Peskaičiau Jūsų visų mintis ir galvoju, kad visai tokios pat problemos ir pas mane ,ir su pirmokais, ir su nenoru dirbti ir ttt. Žodžiu kaip danguje, taip ir žemėje... smile.gif
[/quote]
Nu tai Jums pasaka. Aš dirbu su 3 klasėmis, bet nieko neturiu, nu turiu kompą ir savo modemą, už kurį moku 30lt. Vis retkarčiais vaikams kažką parodau.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 01 07, 19:34)
Nu tai Jums pasaka. Aš dirbu su 3 klasėmis, bet nieko neturiu, nu turiu kompą ir savo modemą, už kurį moku 30lt. Vis retkarčiais vaikams kažką parodau.

Dėl to tai tikrai, bent kol kas negaliu dejuoti.... smile.gif Bet labai liūdina perspektyva, išleisiu 7 ketvirtokus, o ateis tik 2pirmokai, bent jau šios dienos duomenimis. Bendroj sumoj bus tik 10vaikiukų, o jeigu dar kuris sparnelius pakels ir..... Bet aišku reikia tikėtis paties geriausio..
Atsakyti