Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(gabija4 @ 2014 02 13, 21:15)
Sveikos mergaitės, dvi savaites mokėmės pas Gumuliauską seminare ,,Interaktyvių ir animuotų mokymo priemonių kūrimas". Žinot vertas dėmesio seminaras. Į paštą siunčiu savo padarytus namų darbų pavyzdžius. Gal kuriai patiks ir pasinaudosit. smile.gif

Labas, gabija4, šiandien naudojau kelias tavo darytas priemones lithuania.gif - super super pavyko pamokos. Tu šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 02 13, 22:15)
Sveikos mergaitės, dvi savaites mokėmės pas Gumuliauską seminare ,,Interaktyvių ir animuotų mokymo priemonių kūrimas". Žinot vertas dėmesio seminaras. Į paštą siunčiu savo padarytus namų darbų pavyzdžius. Gal kuriai patiks ir pasinaudosit. smile.gif

Sveikutės,

aš taip pat dalyvavau šiame seminare. Man labai patiko. thumbup.gif Tikrai manau, kad vertas dėmesio. Jei kas norės, galėsime pasidalinti teorine medžiaga, kaip paruošti šias priemones. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 02 14, 10:33)
Sveikutės,

aš taip pat dalyvavau šiame seminare. Man labai patiko. thumbup.gif  Tikrai manau, kad vertas dėmesio. Jei kas norės, galėsime pasidalinti teorine medžiaga, kaip paruošti šias priemones. smile.gif

Dainelej, būtų labai naudinga išmokti. Ačiū, tau. thumbup.gif
Atsakyti
Mwergaitės, gal žinot kokią paprastą programą, kuri karpytų video? Ruošiuosi šimtadieniui ir niekaip nepavyksta... verysad.gif
Atsakyti
Labukas, ačiū visoms už paruoštą medžiagą vasario 16-tai. Renginiai ir pamokos praėjo super. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nerandu Vieversio 4 kl CD pirmos dalies, 1-10dainos. Gal nemoku ieškoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 02 14, 09:56)
Sveikutės  4u.gif . Vaikai jau kitokie nebus - kiti laikai, kitokia karta auga. Su tuo reikia susitaikyti. Labai sunku su jais dirbti, sudominti ir pan. Atrodo, kad jau ir ant blakstienų turi atsistoti, kad jiems būtų įdomu. Jeigu nematėte, tai pažiūrėkite filmuką apie skirtingas kartas ir daug kas paaiškėja (tik nuo to aišku vistiek nelengviau  lotuliukas.gif ) http://www.youtube.c...h?v=qzMFgy9LlJQ

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Manau, kad tikrai jau reikėtų raktelio  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ką, pradedam atostogaut ir valentiną švęst thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Dainelej, kai baigsim šią temą, raktelis tave tikrai pasieks 4u.gif

Dėl atostogų, man dar vieną savaitėlę jų reiks palaukti, nors darbų tiek prisikaupę, tai prabėgs jos labai greit bigsmile.gif
Kai reik karpyt video naudoju Movie maker programėlę, ji visuose yra. Man ji labai paprasta ir gana neblogai gaunasi. Gi ne kino režisierės esame ax.gif , tad tokios kokybės tikrai gana.
Atsakyti
[quote=22peliukas22,2014 02 14, 18:10]

Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Dainelej,2014 02 14, 18:30]
[quote=22peliukas22,2014 02 14, 18:10]

Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
[/quote]
Tai greičiau pripliurpkim temelę dėl dainelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 02 14, 18:19)
Tai greičiau pripliurpkim temelę dėl dainelės biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif biggrin.gif
pagaliau atostogos... jau taip jų laukiau... tik darbų daug priplanavo, beveik kiekvieną dieną į darbą reiks... doh.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas. Pabudome ir kelkimes ir užbaikime temą.
Atsakyti