Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vaivorytė @ 2014 02 13, 00:36)
Nenusimink taip 4u.gif , nei tu biedna, nei tu durna 4u.gif , dirbi savo darbą gal už visas geriau, tiesiog mokykla neparūpina visko, ką turėtų pa 4u.gif rūpint
O bartis tikrai nereikia, juk vietos po saule visiems užtenka 4u.gif
Man tai šita ,,sekta" labai patinka thumbup.gif

Man irgi labai labai patinka ši "sekta". Be jos būčiau kaip be rankų. Gaunu daug pagalbos, patarimų, gerų žodžių. Ir raktelį, savo laiku, aš gavau tikrai greitai. Tik vis gražiai tongue.gif ir gana įkyrokai ax.gif primindavau, kad jau labai noriu blush2.gif to raktelio. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O skenerį aš pati pirkausi namams. Negi nakvosi mokykloj, kad viską, ko reikia nusiskenuotum mokykloj. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 13 vasario 2014 - 10:02
laba, ar trečiokų pupos dalomoji medžiaga yra paprastam mūsų pašte? ieškojau, bet neradau, labai reikia paveiksliukų ,,coliukės' pasakai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kuri turit po ranka geros kokybes "Neregeta Lietuva" ax.gif labai reiketu rytdienai blush2.gif
dabar skanuoju tokia man labai patikusia knyga "Meile ir draugyste". Veliau imesiu. Gal kas panaudos
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 02 13, 19:05)
Labas vakaras,
gal kuri turit po ranka geros kokybes "Neregeta Lietuva" ax.gif labai reiketu rytdienai blush2.gif
dabar skanuoju tokia man labai patikusia knyga "Meile ir draugyste". Veliau imesiu. Gal kas panaudos

O sitas netinka? https://www.youtube....h?v=oYuP3VDSrQk
Atsakyti
Labai tiks, kur inte radau labai nerysku. Aciukas:)))
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 12, 21:35)
Sveikutės, mes kitą savaitę taip pat atostogaujame. Šią savaitę turėjome renginį skirtą Vasario 16. Dar laukia Valentino diena. Sakykite, ar dalyvaujate konkurse „Rašom“. Pakonsultuokite mane. Kitoje lapo pusėje reikia užrašyti mokinio vardą, pavardę. Kurioje vietoje konkrečiai rašote: ar lapo apačioje kairėje pusėje ar dešinėje. Apšvieskite.

Maniškiai tai rašė apačioje, kairėje pusėje.
Atsakyti
Is knygos "Meile ir draugyste" padariau skaidres. Jos paste. Gal kam tiks.
Atsakyti
Nusiunčiau paštan viską, ką turiu vasario 16-tai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, dvi savaites mokėmės pas Gumuliauską seminare ,,Interaktyvių ir animuotų mokymo priemonių kūrimas". Žinot vertas dėmesio seminaras. Į paštą siunčiu savo padarytus namų darbų pavyzdžius. Gal kuriai patiks ir pasinaudosit. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

pas mus šiandien vyko pirmokų šimtadienis. Pasidėjau dar vieną pliusą suplanuotų darbų sąraše. Viskas praėjo sklandžiai, be trikdžių. Bet po renginio susimąsčiau, kaip toliau dirbti su vaikais, kurie absoliučiai nieko nenori, kuriems niekas neįdomu? Tokios sąvokos kaip "reikia" jų galvose nėra. Bandžiau kalbėtis su tėvais, tie tuoj šoka į akis: "o ką jūs mokytoja padarėt, kad juos sudomint" ? Vat ir mąstau ką turėčiau daryt: su vaikais kalbėta - tuščias reikalas, su tėvais - puola mokytoją, skatinti kažkokiais materialiais dalykais nenoriu ir neturiu iš ko. Kaip jūs dirbat su vaikais, kurie nieko nenori?

P.s. ar kam reikalingas pirmokų šimtadienio scenarijus? Kadangi pasisakymuose nuskambėjo mintis, kad paštuose tiek visko daug, kad tik spėk aprėpti, tai ir klausiu ar kam reikalinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainelej: 13 vasario 2014 - 22:33
Man tai keistas tėvų požiūris, kad viską turi padaryt mokytojos, o jie nė piršto nepajudina dėl savo vaiko g.gif Tik daros baisu, kad tokių vaikų klasėse būna vis daugiau...
Dainelei, siųsk šimtadienio scenarijų, viskas tinka, manu, kad greit ir tu turėsi galimybę pasižvalgyt po paštą smile.gif Ar pritariat, kolegės, kad Dainelei suteiktume raktelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 14 vasario 2014 - 06:48
Sveikutės 4u.gif . Vaikai jau kitokie nebus - kiti laikai, kitokia karta auga. Su tuo reikia susitaikyti. Labai sunku su jais dirbti, sudominti ir pan. Atrodo, kad jau ir ant blakstienų turi atsistoti, kad jiems būtų įdomu. Jeigu nematėte, tai pažiūrėkite filmuką apie skirtingas kartas ir daug kas paaiškėja (tik nuo to aišku vistiek nelengviau lotuliukas.gif ) http://www.youtube.c...h?v=qzMFgy9LlJQ
QUOTE(Bites Rites @ 2014 02 14, 07:48)
Man tai keistas tėvų požiūris, kad viską turi padaryt mokytojos, o jie nė piršto nepajudina dėl savo vaiko  g.gif Tik daros baisu, kad tokių vaikų klasėse būna vis daugiau...
Dainelei, siųsk šimtadienio scenarijų, viskas tinka, manu, kad greit ir tu turėsi galimybę pasižvalgyt po paštą  smile.gif Ar pritariat, kolegės, kad Dainelei suteiktume raktelį?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Manau, kad tikrai jau reikėtų raktelio mirksiukas.gif
Atsakyti