Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Jūs dirbate? Mes tai atostogaujame. Iki19 vasario
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 02 12, 17:36)
Jūs dirbate? Mes tai atostogaujame. Iki19 vasario

Taip, mes dirbame. Atostogos kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 12, 18:29)
Sveikos, pasakysiu, ką šįryt pamačiau.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Atėjus į darbą, kaip visada, prieš pamokas vis pažiūriu į stalo kalnedorių: kokia diena, vardadieniai, sentensijso ir t.t.. Ogi žiūriu - vasario 12 d. - užgavėnės.  swoon.gif
čia šiaip-ne į temą

Mane toks kalendorius irgi subalamūtino. Su vaiko auklėtoja daržely ėmėm svarstyt, nuo kada Užgavėnės trečiadienį švenčiamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 02 12, 19:13)
Nesibarkit blush2.gif  Yra kaip yra. Prie skanuotų knygų ir neprieiinu, nors esu sena sena dalyvė. Neturiu skanerio, neturiu pinigų ir viskas.. Durnas kad bėdnas, o bėdnas kad durnas. Toks pasakymas. Ir nepriekaištauju.

Neturiu rakto nuo knygų ir aš. Nors skanerį ir turiu, bet tai, kuo galėčiau pasidalinti, sąrašuose jau randu....Yra už mane greitesnių,vadinasi... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2014 02 12, 19:40)
Taip, mes dirbame. Atostogos kitą savaitę.

Mums ir atostogos kitą savaitę.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(linastri @ 2014 02 12, 18:05)
Neturiu rakto nuo knygų ir aš. Nors skanerį ir turiu, bet tai, kuo galėčiau pasidalinti, sąrašuose jau randu....Yra už mane greitesnių,vadinasi... lotuliukas.gif

Mums ir atostogos kitą savaitę.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif

Ir mes nuo kitos savaitės atostogausim mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=linastri,2014 02 12, 19:05]
Papildyta:

Aš , turiu raktą nuo skenuotojų klubo, bet atvirai pasakius nusivyliau. Sąrašas knygų tikrai įspūdingas, bet aš nei trečios dalies jų neradau nurodytuose paštuose. Gal ieškot nemokėjau blush2.gif

O dėl pagrindinio pašto rakto, labai laukiu administratorės žinutės. kad žinočiau kurioj srity turiu dar pasitemt g.gif
Atsakyti
Sveikutės, mes kitą savaitę taip pat atostogaujame. Šią savaitę turėjome renginį skirtą Vasario 16. Dar laukia Valentino diena. Sakykite, ar dalyvaujate konkurse „Rašom“. Pakonsultuokite mane. Kitoje lapo pusėje reikia užrašyti mokinio vardą, pavardę. Kurioje vietoje konkrečiai rašote: ar lapo apačioje kairėje pusėje ar dešinėje. Apšvieskite.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 12, 20:35)
Sveikutės, mes kitą savaitę taip pat atostogaujame. Šią savaitę turėjome renginį skirtą Vasario 16. Dar laukia Valentino diena. Sakykite, ar dalyvaujate konkurse „Rašom“. Pakonsultuokite mane. Kitoje lapo pusėje reikia užrašyti mokinio vardą, pavardę. Kurioje vietoje konkrečiai rašote: ar lapo apačioje kairėje pusėje ar dešinėje. Apšvieskite.

Nu vat šį kartą leidau neštis namo. Įdaviau reikalavimus, tekstą ir lapą. Rašė klasėje, o jei norėjo dar gražiau, tai švietėsi lapus papildomai ir rašė namie. Mačiau, kad antroje pusėje rašė kas kaip išmanė. Viena mama įsigudrino ir pati užrašė visus duomenis. Kad jūs matytumėte (liūdnos mišios). Raidės netaisyklingos, o vadinasi dailaus rašymo konkursas. Tokius lapus ir atidėjau, nes ir vaiko raštas doh.gif doh.gif doh.gif . Žodžiu visi bandė, bet atrinaku tik 4, vertus dėmesio.
Atsakyti
Gal turite ką nors šia tema "Kaip sužinoti, kiek sveriame? "
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 12, 18:29)
Sveikos, pasakysiu, ką šįryt pamačiau.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Atėjus į darbą, kaip visada, prieš pamokas vis pažiūriu į stalo kalnedorių: kokia diena, vardadieniai, sentensijso ir t.t.. Ogi žiūriu - vasario 12 d. - užgavėnės.  swoon.gif
čia šiaip-ne į temą

Bet kaip vėlai šiemet tos Užgavėnės....kovo mėnesį ...... g.gif

Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 02 12, 20:13)
Nesibarkit blush2.gif  Yra kaip yra. Prie skanuotų knygų ir neprieiinu, nors esu sena sena dalyvė. Neturiu skanerio, neturiu pinigų ir viskas.. Durnas kad bėdnas, o bėdnas kad durnas. Toks pasakymas. Ir nepriekaištauju.

Nenusimink taip 4u.gif , nei tu biedna, nei tu durna 4u.gif , dirbi savo darbą gal už visas geriau, tiesiog mokykla neparūpina visko, ką turėtų pa 4u.gif rūpint
O bartis tikrai nereikia, juk vietos po saule visiems užtenka 4u.gif
Man tai šita ,,sekta" labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
O aš į "Rašom" atrinkau tik 3 darbus. Sugadinom daugybę popieriaus, naudos nėra...Tai raidę praleidžia, tai taiso, tai vėl kas.. Gaila, kad vaikai taip skuba ir prastai rašo.
Nusiunčiau į paštą pažymą, kad dalyvavo webinare, galit nebepirkt smile.gif
Pas mus Vasario 16 bus minima penktadienį. Koncertuosime. Tik vaikams įdomiau Valentino diena, jaučiu, eisim į sceną širdelėm apsikabinėję lotuliukas.gif
Atsakyti