Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(linastri @ 2014 02 11, 17:36)
Sąlygos slaptažodžiui gauti pirmame puslapyje 4u.gif

Nežinau ar čia su tom sąlygom kažkas ne taip ar čia aš jų niekaip neįveikiu g.gif Jau mokslo metų pradžioje grįžau į šį forumą ir laiškų ne vieną ir ne du nusiunčiau, bet niekaip tos garbės gauti slaptažodį nenusipelnau. Matyt kaip ta Eglė žalčių karalienė dar ilgai metalines klumpes turėsiu nešiot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 02 12, 00:41)
Nežinau ar čia su tom sąlygom kažkas ne taip ar čia aš jų niekaip neįveikiu  g.gif Jau mokslo metų pradžioje grįžau į šį forumą ir laiškų ne vieną ir ne du nusiunčiau, bet niekaip tos garbės gauti slaptažodį nenusipelnau. Matyt kaip ta Eglė žalčių karalienė dar ilgai metalines klumpes turėsiu nešiot...  verysad.gif

lotuliukas.gif neturėsi, neturėsi... tik peliukui šnibžtelėk, kad turėtum būt "sunokus" slaptažodžiui...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 02 12, 15:46)
lotuliukas.gif neturėsi, neturėsi... tik peliukui šnibžtelėk, kad turėtum būt "sunokus" slaptažodžiui...

Jau šnibždėjau ir ne vieną kartą, deja... Liūdniausia, kad net paaiškinimo, kodėl dar nesu verta gauti to raktelio nesulaukiu. ech doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 02 12, 16:35)
Jau šnibždėjau ir ne vieną kartą, deja... Liūdniausia, kad net paaiškinimo, kodėl dar nesu verta gauti to raktelio nesulaukiu. ech  doh.gif

lotuliukas.gif sekta lotuliukas.gif ir aš negavau ir nesigailiu.Yra ir kitų saitų gauti labai vertingos info thumbup.gif Man nedavė, bet ir iš manęs daug naudingos info praranda.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 02 12, 17:10)
lotuliukas.gif sekta lotuliukas.gif ir aš negavau ir nesigailiu.Yra ir kitų saitų gauti labai vertingos info thumbup.gif Man nedavė, bet ir iš manęs daug naudingos info praranda.

ax.gif Tos info jau tiek yra sukaupta doh.gif tik panaudok ją visą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 02 12, 18:10)

g.gif g.gif g.gif Nelabai supratau...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 02 12, 17:26)
ax.gif Tos info jau tiek yra sukaupta  doh.gif  tik panaudok ją visą  lotuliukas.gif

tai ko dar reikalaujat siųsti jos kuo daugiau, o tik tada "raktelis:"?
Duokit jį visoms norinčioms, jei neaktualu info.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 02 12, 18:40)

Nemokamas sūris tik pelėkautuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2014 02 12, 17:59)
Nemokamas sūris tik pelėkautuose biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2014 02 12, 17:10)

QUOTE(mamuke68 @ 2014 02 12, 17:40)

Nieko niekas čia nereikalauja schmoll.gif . Tiesiog tokios taisyklės. O jeigu tiek daug kitų saitų su vertinga info, tai jais ir naudokitės, kokios problemos blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 02 12, 18:09)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Nieko niekas čia nereikalauja  schmoll.gif . Tiesiog tokios taisyklės. O jeigu tiek daug kitų saitų su vertinga info, tai jais ir naudokitės, kokios problemos  blink.gif ?

Nesibarkit blush2.gif Yra kaip yra. Prie skanuotų knygų ir neprieiinu, nors esu sena sena dalyvė. Neturiu skanerio, neturiu pinigų ir viskas.. Durnas kad bėdnas, o bėdnas kad durnas. Toks pasakymas. Ir nepriekaištauju.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 02 12, 18:13)
Nesibarkit blush2.gif  Yra kaip yra. Prie skanuotų knygų ir neprieiinu, nors esu sena sena dalyvė. Neturiu skanerio, neturiu pinigų ir viskas.. Durnas kad bėdnas, o bėdnas kad durnas. Toks pasakymas. Ir nepriekaištauju.

Nenusiteikusi bartis, tikrai tikrai schmoll.gif , bet labai jau piktas tonas pasirodė ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pasakysiu, ką šįryt pamačiau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Atėjus į darbą, kaip visada, prieš pamokas vis pažiūriu į stalo kalnedorių: kokia diena, vardadieniai, sentensijso ir t.t.. Ogi žiūriu - vasario 12 d. - užgavėnės. swoon.gif
čia šiaip-ne į temą
Atsakyti