Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Artėja dvyliktokų šimtadienis. Aš esu jų pirmoji mokytoja. Gal turit kokių idėjų kaip pasveikint? g.gif
Atsakyti
[quote=mazge,2014 02 11, 14:52]
Labas, gal kas turit skanuota kenguros nykstuka? Buciau labai dekinga 4u.gif
mazge77@gmail.com

Sveikutes,

turiu matematikos kengūros užduotis nykštukų ir visų kitų grupių su atsakymais 2009-2012 metų. Tuoj atsiųsiu į bendrą paštą. Sėkmės treniruojantis.
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai norėčiau prisijungti prie jūsų šaunaus skyrelio. Gal galima pašto slaptažodžius. Iš anksto dėkoju. Dėstau lietuvių valstybinę kalbą pradinukams. Ar yra kolegių?
Atsakyti
QUOTE(rerose @ 2014 02 11, 17:35)
Sveikos mamytes, labai norėčiau prisijungti prie jūsų šaunaus skyrelio. Gal galima pašto slaptažodžius. Iš anksto dėkoju. Dėstau lietuvių valstybinę kalbą pradinukams. Ar yra kolegių?

Sąlygos slaptažodžiui gauti pirmame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, kas dalyvavote šauniame webinare apie mąstymo žemėlapius
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 02 11, 16:40)
4u.gif Sveikutes, kas dalyvavote šauniame webinare apie mąstymo žemėlapius

laba,
aš buvau užsiregistravus, bet pamiršau... prisijungiau gal apie 15,50, bet jau buvo pasibaigęs... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš dalyvavau, žadėjo medžiagą atsiųst.

Gal kuri dirbat su "Antru žingsniu"?
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2014 02 10, 22:17)
Ieškojau, ieškojau.. Radau laidą, kurioje nedidelis gabaliukas apie vasario 16 yra.
http://www.youtube.c...h?v=zNUJ34UVfVk

Patiko thumbup.gif . Kaip dar planuojat paminėti vasario 16-ąją?
Atsakyti
Vedu aš tuos seminarus apie mąstymožemėlapius. Mes dalyvavome seminarų cikle ir mums vedė mąstančių mokyklų vadovai, o dabar ta medžiaga turim pasidalinti su kitais. Jei kas domins, klauskit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal vyksta kokie piešinių ar darbų konkursai įdomesni? rolleyes.gif

QUOTE(riešutasgilė @ 2014 02 11, 17:38)
Gal kuri dirbat su "Antru žingsniu"?
Papildyta:
Patiko thumbup.gif . Kaip dar planuojat paminėti vasario 16-ąją?

Aš dirbu su "Antru žingsniu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 02 11, 14:20)
Artėja dvyliktokų šimtadienis. Aš esu jų pirmoji mokytoja. Gal turit kokių idėjų kaip pasveikint? g.gif

tai ar neturit kokių nors minčių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 02 11, 18:51)
Vedu aš tuos seminarus apie mąstymožemėlapius. Mes dalyvavome seminarų cikle ir mums vedė mąstančių mokyklų vadovai, o dabar ta medžiaga turim pasidalinti su kitais. Jei kas domins, klauskit.

4u.gif Viskas idomu Ačiūū
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 02 11, 17:56)
tai ar neturit kokių nors minčių? g.gif

Man neteko dalyvauti Šimtadienio šventėje, tik Paskutinio skambučio mirksiukas.gif
Atsakyti