Ačiū mergaitės už pasiūlymus dėl skaitymo, o dėl papildomų užduočių, tai aš esu parsinešusi iš bibliotekos Kisekiovo vadovėlius, tai tie mokiniai ,kurie greičiau padaro užduotis, daro iš kiseliovo vadovėlio papildomai.
QUOTE(mindojur @ 2014 02 09, 19:19)
Ačiū mergaitės už pasiūlymus dėl skaitymo, o dėl papildomų užduočių, tai aš esu parsinešusi iš bibliotekos Kisekiovo vadovėlius, tai tie mokiniai ,kurie greičiau padaro užduotis, daro iš kiseliovo vadovėlio papildomai.
Super mintis, gali spręsti iš Kiseliovo. Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 09, 18:51)
laba
jeigu jau apie Riešutą prakalbot, tai ir man 3 kl. reikėtų 2-os dalies nuo 70 psl. iki pabaigos...
ninkute, turiu "Lavinamosios užduotys 6-7 m.vaikams", ten yra įv.užduočių. ar siųsti?
dar turiu "Matematiniai loto ir žaidimai prad.kl."
jeigu jau apie Riešutą prakalbot, tai ir man 3 kl. reikėtų 2-os dalies nuo 70 psl. iki pabaigos...
ninkute, turiu "Lavinamosios užduotys 6-7 m.vaikams", ten yra įv.užduočių. ar siųsti?
dar turiu "Matematiniai loto ir žaidimai prad.kl."
Jei yra veiksmų iki 20 ir daugiau, tai tikrai tinka.
QUOTE(ninkute @ 2014 02 09, 19:50)
Super mintis, gali spręsti iš Kiseliovo. Ačiū.
Papildyta:
Papildyta:
nusiunčiau į paštą, gal kas tiks
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 09, 21:10)
nusiunčiau į paštą, gal kas tiks
Labai labai dėkoju. Super pagalba.
QUOTE(Dainelej @ 2014 02 08, 00:11)
mes po regbio varžybų. Mieste iškovojom antrą vietą. Visiškai nesitikėjau tokio rezultato, todėl džiaugiuosi labai. Bet kartu ir pikta, kad esam priverstos vykdyti primestinius projektus. Vat atėjo regbio treneris prieš mokslo metų pradžią pas pavaduotoją, prikabino kažkokių makaronų ir turėkit pirmokų mokytojos, mokykit vaikus to, ko pačios neišmanot - žaisti regbį.
Labutis visoms naktinėjančioms
Mano klasė taip pat dalyvauja projekte "Žaisk regbį", bet man pačiai jo vesti nereikia. Į mokyklą atvyksta šaunus regbio treneris, atsineša didžiausius krepšius įvairių priemonių ir veda pamoką.
Dainelej, kiek nustebau, kad tau pačiai reikia mokyti regbio. Bet tuo pačiu pasidžiaugsiu ir pagirsiu, kad išmokei puikiai, ką parodo puikus pasiekimas iškovotas mieste.
QUOTE(lutute1 @ 2014 02 10, 00:26)
Labutis visoms naktinėjančioms
Mano klasė taip pat dalyvauja projekte "Žaisk regbį", bet man pačiai jo vesti nereikia. Į mokyklą atvyksta šaunus regbio treneris, atsineša didžiausius krepšius įvairių priemonių ir veda pamoką.
Dainelej, kiek nustebau, kad tau pačiai reikia mokyti regbio. Bet tuo pačiu pasidžiaugsiu ir pagirsiu, kad išmokei puikiai, ką parodo puikus pasiekimas iškovotas mieste.
Ačiū
Ateidavo ir pas mus treneris, bet tikrai ne kiekvieną pamoką. Kai pati paskambindavau jam, stengėsi neatsakyti ir atbėgdavo pakonsultuoti. Bet šiaip tai mokėmės savarankiškai
ninkute, turiu spalvinimui lapų, maniškiai labai mėgdavo, pabandysiu atrinkt ir nusiųst.
Sveiko visos,
reikalinga pagalba gal kas turit ankstesnių metų anglų kalbos kengūros užduočių. Noriu kad maniškė asmeninė dalyvautų, bet nenoriu pamest be treniruočių
reikalinga pagalba gal kas turit ankstesnių metų anglų kalbos kengūros užduočių. Noriu kad maniškė asmeninė dalyvautų, bet nenoriu pamest be treniruočių
Labutis
Čia pažiūrėk, gal rasi ką tinkamo
Skelbiasi, kad yra o realiai nieko neįmanoma rasti . Pati ieškau dabar lietuvių kalbos užduočių ir nerandu
Anglų kalbos užduotis radau čia , o lietuvių kalbos vistiek nerandu
QUOTE(daivajazz @ 2014 02 10, 20:03)
Sveiko visos,
Čia pažiūrėk, gal rasi ką tinkamo
Skelbiasi, kad yra o realiai nieko neįmanoma rasti . Pati ieškau dabar lietuvių kalbos užduočių ir nerandu
Anglų kalbos užduotis radau čia , o lietuvių kalbos vistiek nerandu
Sveikos, aš kažką turiu. Neužilgo išsitrauksiu svo standų diską ir paieškosiu. Ką rasiu įmesiu į paštą.
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 02 10, 21:20)
Sveikos, aš kažką turiu. Neužilgo išsitrauksiu svo standų diską ir paieškosiu. Ką rasiu įmesiu į paštą.
Lietuvių kalbos užduotis radau pašte, bet pirmo lygio (antrokams) tik 2013 metų yra. Ar anksčiau antrokai nedalyvavo, ar tik nėra atsiųstų užduočių daugiau ?