Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2014 02 07, 20:19)
Sveikos, aš nors ir prapuolus, bet bandau sekti kuo gyvenat.
Esu žiauriai peršalus, tai šnopuoju ... verysad.gif D ir dar po pamokų murkiu sexovai  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif Šita dalis smagesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 07 vasario 2014 - 21:38
Labuka visoms smile.gif
Sveikatytės daug daug sergančioms. Nepasiduokite žiemiškoms baciloms!

Gal turėsite ūpo pasitikrinti savo regimąją atmintį (tik išsiversti teks pačioms):
http://www.bbc.co.uk...body/sleep/tmt/

Age- melage, mielai pagelbėčiau, bet nieko panašaus negirdėjau.
Atsakyti
Labas visoms,

mes po regbio varžybų. Mieste iškovojom antrą vietą. Visiškai nesitikėjau tokio rezultato, todėl džiaugiuosi labai. Bet kartu ir pikta, kad esam priverstos vykdyti primestinius projektus. Vat atėjo regbio treneris prieš mokslo metų pradžią pas pavaduotoją, prikabino kažkokių makaronų ir turėkit pirmokų mokytojos, mokykit vaikus to, ko pačios neišmanot - žaisti regbį.
Sakykit, ar jūs dažnai vykdot primestinius projektus, prievarta dalyvaujat konkursuose?
O nekalbant apie prievartą, kokius projektus vykdot? Jau galva nebeišneša, kokią temą pasirinkt. Buvo "Dantys", "Bitės", "Šeima", "Augintiniai". Ką dar aktualaus 1-2kl. sugalvot?
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 02 08, 00:11)
Labas visoms,

mes po regbio varžybų. Mieste iškovojom antrą vietą. Visiškai nesitikėjau tokio rezultato, todėl džiaugiuosi labai. Bet kartu ir pikta, kad esam priverstos vykdyti primestinius projektus. Vat atėjo regbio treneris prieš mokslo metų pradžią pas pavaduotoją, prikabino kažkokių makaronų ir turėkit pirmokų mokytojos, mokykit vaikus to, ko pačios neišmanot - žaisti regbį.
Sakykit, ar jūs dažnai vykdot primestinius projektus, prievarta dalyvaujat konkursuose?
O nekalbant apie prievartą, kokius projektus vykdot? Jau galva nebeišneša, kokią temą pasirinkt. Buvo "Dantys", "Bitės", "Šeima", "Augintiniai". Ką dar aktualaus 1-2kl. sugalvot?

Bet gal visai ir įdomu būtų pasimokyt regbį žaist biggrin.gif Sugalvot nesugalvočiau. O projektų, jei tik nori, tai pagal pasaulio pažinimo temas daug gali daryt. Ir metų laikai, ir spalvos, ir įvairiausių švenčių atributikos, gimtadienių..... Bet mes tokių beveik nedarom. Aš įsivaizduoju, kad tai maždaug medžiagos duota tema rinkimas, pristatymas? Taip? Ar kažkas kitas?
Mes per Velykų atostogas vykdysim didelio vvg projekto skirto visų aplinkinių kaimų jaunimui mažą dalelę - Velykinių puošimų. Iš projekto perkami dideli kiaušiniai, daug spalvoto popieriaus juostelių.... Net db nebeatsimenu, ką dar ten mes užplanavę, nes rašėm jį jau prieš metus. Bet tai irgi mums primesta. Dar ne tik, kad jį vykdom savanoriškai visus metus, bet dar jį ir parašyt turėjom, o dabar ir visą administravimą vykdom. Gerai ,kad mums dar sekretorė įsijungė. Ji didžiausią naštą ir neša
Jei prakalbom apie projetus... Žinau, kad iš mūsų kažkas dalyvavo erasmus projektuose. Mes antradienį važiuojam į informacinį seminarą ir nelabai suprantam kas tas "pasirinkto tipo ir sektoriaus projekto paraiškos formos pavyzdys". Mes randam tik angliškai. O gal ne to ieškom? g.gif Patarkit mirksiukas.gif
Lutute, ačiū už gerą širdį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus irgi mėgsta įvairius projektus primest. Sumąsto kokia mokytoja, pasirašo įsakymą, o dirbt turim mes, pradinukės. Supykom nežmoniškai, pradėjom statyt į vietą kitas mokytojas ir jų visokias primestines veiklas. Ne tai, kad ateitų ir pasitartų, bet pasako, ką turim padaryt. Mes savų darbų nebespėjam padaryt, o dar kas nori, tas vaiko, tipo mes vistiek nieko nedirbam gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš su prašymu. Gal turite kas E.Jurgaitytės finogramą "Laiminga diena"? Turiu tokią su "bekais", bet reiktų be nieko. Labai reikia, prašau unsure.gif Ar bent gal kokius kontaktus žinot, kas padaryt galėtų? Ačiū labai būtų 4u.gif

Ojoj, apie primestas veiklas tai nėr žodžių doh.gif Gal ir tuputį ne į temą, bet prie to pačio: Mano mokykloj tai išvis įsivaizduoja, kad muzikos mokytoja turi ne tik šventinę programą padaryt, bet ir pvz. rėmėjais rūpintis, kvietimais, vaišėmis ir pan.... doh.gif O kitos tik rūpinasi balinėmis suknėmis...
Atsakyti
Sveikos merginos, retai rašau, bet seku kuo jūs čia gyvenat. dabar pas mus prasidės pamokų tikrinimas, tiksliau tikrins kaip mokome skaitymo per visas pamokas, nes šiais metais yra iškeltas tikslas sustiprinti mokykloje skaitymą. Gal žinot kokių skaitymo metodų pritaikymo pamokoje, nes mano pirmokai dar silpnokai skaito, reikia kokių skaitymo žaidimų. Pasidalinkit patirtimi smile.gif .
Ir dar aš neberandu el. paštuose skilties :vertinimas. Ar nebemoku surast, gal žinot kur dingo?
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2014 02 09, 15:12)
Sveikos merginos, retai rašau, bet seku kuo jūs čia gyvenat. dabar pas mus  prasidės pamokų tikrinimas, tiksliau tikrins kaip mokome skaitymo per visas pamokas, nes šiais metais yra iškeltas tikslas sustiprinti mokykloje skaitymą. Gal žinot kokių skaitymo metodų pritaikymo pamokoje, nes mano pirmokai dar silpnokai skaito, reikia kokių skaitymo žaidimų. Pasidalinkit patirtimi  smile.gif .
Ir dar aš neberandu el. paštuose skilties :vertinimas. Ar nebemoku surast, gal žinot kur dingo?

Tai čia skaitymo technika ar suvokimas? Į ką kreips dėmesį?
Iš pabirusių raidžių, skiemenukų sudėti žodžius nustatant pamokos temą, tegu turi po ranka skaitomą knygytę ir atlikus užduotis gali bet kokioje pamokoje pasiėmęs skaityti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2014 02 09, 16:12)
Sveikos merginos, retai rašau, bet seku kuo jūs čia gyvenat. dabar pas mus  prasidės pamokų tikrinimas, tiksliau tikrins kaip mokome skaitymo per visas pamokas, nes šiais metais yra iškeltas tikslas sustiprinti mokykloje skaitymą. Gal žinot kokių skaitymo metodų pritaikymo pamokoje, nes mano pirmokai dar silpnokai skaito, reikia kokių skaitymo žaidimų. Pasidalinkit patirtimi  smile.gif .

Aš jau savaitė džiaugiuosi savo pirmokais, kad pagaliau gali skaityt savarankiškai. Tiesiog esu pamėgus visus vaikus suporuot ir išleisti skaityti į koridorių. Vienas skaito, kitas seka, po to keičiasi. Aš vaikštau ir stebiu arba klasėje klausau silpniausiai skaitančio. Ir visi turi,ką veikt vienu metu ir daug naudos. Drausmė geležinė biggrin.gif Nes nuolat džiaugiausi tais, kurie jau anksčiau galėjo taip skaityti. Tai visų buvo siekiamybė pagaliau PAGALIAU eit skaityt poroje.
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri turite Riešuto 2 kl. mokytojų knygos 3 dalį? Pašte arba nerandu, arba nemoku ieškoti.
Atsakyti
Sveikutės,
Kažkaip populiarus Riešutas. Man labai reikėtų Riešuto 1 kl. papildomų užduočių. Gal turite kas nors atsiskanavę ir galite pagelbėti. Turiu kelias meragitės stiprias, tai padaro viską iš vadovėlio, pratybų, jau ir Balčyčio daug atlikę, tiesiog pritrūkau užduočių. O gal šiaip turite sudėties, atimties užduočių su spalvinumu, nes labai vaikams patinka, bet jau reikėtų iki 20 ir daugiau. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
laba
jeigu jau apie Riešutą prakalbot, tai ir man 3 kl. reikėtų 2-os dalies nuo 70 psl. iki pabaigos... blush2.gif 4u.gif blush2.gif
ninkute, turiu "Lavinamosios užduotys 6-7 m.vaikams", ten yra įv.užduočių. ar siųsti?
dar turiu "Matematiniai loto ir žaidimai prad.kl."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 09 vasario 2014 - 17:52