laba,
negaliu ir aš padėti...
kol kas ir be sutarčių leidžia mums namie dirbti, jei nebūna kokių rimtų darbų mokykloje
smile.gif kitaip dirbsim, kaip dirbę ir atostogų metu.
Dabar inte radau kažką panašaus profsąjungiečių sukurta
Pabandžiau atsakyti tau į epastą, jeigu toks adresas.
QUOTE(1aviada @ 2014 02 06, 20:58)
smile.gif kitaip dirbsim, kaip dirbę ir atostogų metu.
Ačiū
radau laiškelį. Ir toliau lendu į akis
Bet jūs visos nerealios
Sveikos, ar niekas iš jūsų šiandien e-paštu negavote laiško/pasiūlymo iš UPC?
QUOTE(b.s @ 2014 02 07, 16:22)
Sveikos, ar niekas iš jūsų šiandien e-paštu negavote laiško/pasiūlymo iš UPC?
Nea o ką gero siūlo
Vargstu trečia diena su mozilla. Gal kuri gali pagelbėt. Kai atsiversdavau pirmą mozilos puslapį , buvo ant ekrano visi išsaugoti adresai kortelėse, o perinstaliavus dingo. Dabar niekaip nemoku tų kortelių pasidaryti, kad galėčiau išsaugoti adresus. Vis meta tik tuos kur lankiausi. Gal galit pagelbėt? Ačiū
Nokia,
atsidarai psl, pvz. delfi, tada kairėje toks kaip gaubliukas ant jo spusteli su kairiu pelės klavišu ir tempi žemyn ant juostos. Ar aiškiai aprašiau?
atsidarai psl, pvz. delfi, tada kairėje toks kaip gaubliukas ant jo spusteli su kairiu pelės klavišu ir tempi žemyn ant juostos. Ar aiškiai aprašiau?
QUOTE(NOKIA @ 2014 02 07, 17:04)
Vargstu trečia diena su mozilla. Gal kuri gali pagelbėt. Kai atsiversdavau pirmą mozilos puslapį , buvo ant ekrano visi išsaugoti adresai kortelėse, o perinstaliavus dingo. Dabar niekaip nemoku tų kortelių pasidaryti, kad galėčiau išsaugoti adresus. Vis meta tik tuos kur lankiausi. Gal galit pagelbėt? Ačiū
O aš patarčiau instaliuotis google chromą. Ilgai naudojau mozilą, bet kompiuteristas įrodė kad chromas geriau. Ir tikrai patogiau. Nebemoku nei exloeriu, nei mozila naudotis ir nepasiilgstu jų
Sveikos, aš nors ir prapuolus, bet bandau sekti kuo gyvenat.
Esu žiauriai peršalus, tai šnopuoju ... ir dar po pamokų murkiu sexovai
Dar gavau kompa su windows 8, smaginuosi Pripranti žmogus prie gero, o tada naujovės atžygiuoja ir nors ne blondine kompuose, bet...
Esu žiauriai peršalus, tai šnopuoju ... ir dar po pamokų murkiu sexovai
Dar gavau kompa su windows 8, smaginuosi Pripranti žmogus prie gero, o tada naujovės atžygiuoja ir nors ne blondine kompuose, bet...
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 02 07, 18:19)
Aš panašiai Bandau į 2003 offisus instaliuotis 2007 power pointą. Supratau, kad be šansų
QUOTE(agė-melagė @ 2014 02 06, 13:46)
Mergaitės, į pirmą paštą išsiunčiau man labai svarbų prašymą. Jei galit, pagelbėkit
Oi, mes nieko panašaus nerašom. Tik vienoj mokykloj žinau, kad rašo prašymą ar kažką dėl budėjimo pertraukų metu. Tai jos gauna 1 laisvą dieną.
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 06, 15:37)
Sveikos
Šiandien pavaduotoja ryte įteikė mokytojoms padėkas už paštą, matyt vakar gautos
Šiandien pavaduotoja ryte įteikė mokytojoms padėkas už paštą, matyt vakar gautos
Kai grįšiu po ligos, tai ir mane gal pamalonins tokia padėka.
O iš UPC nieko negavau.
Laba visoms
Labas visoms. Rašė mano ketvirtokai matematikos uždavinius. O jau kokie jie nesąmoningi Daugiausia surinko tik 19 taškų