Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(linastri @ 2014 01 06, 20:48)
lotuliukas.gif Kaip sava ir pažįstama lotuliukas.gif
Papildyta:

Mes kalendoriniams

cool.gif ...bet paguodei biggrin.gif

Mes mokslo metams 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 06, 20:24)
O kas dėl Kalėdinių dovanų, tai pas mane jaučiasi, kad  kaimo vaikai ir apie planšetiinius ir išmaniuosius nekalba, todėl ir mokytojai nereikia jaustis tokiai pelytei.

Aš net neklausiau ką vaikai gavo dovanų. Nes žinau, vieni girsis, kitiems labai skaudės širdelę. Tegul būna kaip būna. Viena mergaitė po pamokų pasigyrė, kad gavo naują kuprinę, kita džiūgavo gavusi enciklopediją. Labai džiugu, kad dar tokie daiktai džiugina gerai gyvenančius vaikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 06, 19:06)
Pas mane analogiškai  doh.gif . Kai pagalvoji, jog antrokai dovanų gauna planšetinius, išmaniuosius telefonus, keliones į užsienį ir pan, tai pasijauti tokia vargo pele  ax.gif ... Sau telefono nesugebu niekaip įsigyti, nes neišgaliu niekaip, nesuduriu galų  blush2.gif ... O kalbant apie mokslus, tai labiausiai mane neramina tragiškas skaitymas ir matematikos pamokose nenoras mąstyti savo galva  doh.gif . Net normaliai sąlygos neperskaito ir jau rėkia: "Nieko aš čia nesuprantu!"  doh.gif . Perskaitom sąlygą, o tada pasigirsta: " Aaaaaaaaa"  doh.gif . Nu tragedija, ne kitaip  doh.gif . Šiandien perskaičiau lrytas.lt mamytės pasipasakojimą apie tai, kaip už sūnų rašo rašinius ir taip laimi konkursus  doh.gif . Nu šakės, neturiu žodžių  doh.gif ...

Visa tiesa blink.gif
Kas čia per straipsniukas?
Ruošiaus pamokai apie namus ir radau, tai gal panaudosit
http://www.hgpho.to/...se/house-e.html
Tai ar nieks penktadienį nebuvot Vilniuje? Kiek pamenu kažkas turėjo važiuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 06 sausio 2014 - 21:43
Na, dėl Kalėdinių dovanų, tai pirmiausia, paklausiau kuriuos aplankė Kalėdų senelis ir kai visi pakėlė rankas, tada ir pradėjome pokalbį, bet gal dar mūsų kaimo vaikai tiek nesumaterelėję, nes jie tikrai džiaugiasi ir šokoladu ir eilinėmis smulkmenomis.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 01 06, 22:41)
Visa tiesa blink.gif
Tai ar nieks penktadienį nebuvot Vilniuje? Kiek pamenu kažkas turėjo važiuoti g.gif

http://bendraukime.l...ik-jos-deka.htm
Atsakyti
Sveikos naujuose namučiuose. Tikiuosi, kad peliuko linkėjimai išsipildys ir sniego sulauksim.
Ar jūsų mokyklose lankėsi trimatis kino teatras? Šiandien gavome komercinį pasiūlymą pasižiūrėti filmukus apie astronomiją. Bilieto kaina 7 Lt. Noriu sužinoti, ar verta juos kviestis?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 06, 21:56)

Galiu pasakyti tiek: "Nu ką visokių yra, visokių ir reikia". Dar mano vaikas pridurtų, kad netrukdytumėm jiems daryti gyvenim. lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi pradinukės visko daug žino, visko daug turi... tai... ax.gif
kadaise pradėjau megzti prakartėlę, bet nepabaigiau... buvau iš kažkokio laikraščio išsikirpus aprašymą su nuotrauka. ir dar neseniai tą aprašymą buvau radus, o dabar jau niekur nerandu... tai gal kuri netyčia turit? blush2.gif 4u.gif
į paštą nusiųsiu nuotrauką savo prakartėlės (nepabaigtos).
Atsakyti
Kalėdinėm dovanėlėm džiaugės visi. Kažkaip labai nesureikšmino. Buvo ir planšetinių, ir visko. Tik man patiko viena mergaitė. Ji sako:"Aš po egle tai nieko neradau, bet gavau daug dovanų iš žmonių". Vaikai džiaugės knygomis, flomasteriais, lėlėmis, kepurėmis.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 01 06, 22:18)
.........Ar jūsų mokyklose lankėsi trimatis kino teatras? Šiandien gavome komercinį pasiūlymą pasižiūrėti filmukus apie astronomiją. Bilieto kaina 7 Lt. Noriu sužinoti, ar verta juos kviestis?

Mano manymu, vieną kartą pamatyti verta. Mes taip pat nebuvome nieko apie tai girdėję. Vaikams patiko, man nelabai.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 06, 17:38)
Sveikutės, kaip po pirmos darbo dienos? Pas mane tai gąsdina pirmokų skaitymas. Kaip pas jus skaito pirmokai? Pas mane Pupos tekstus skaito sunkiai. Trečiokai tai visai neblogai, pakartojome veiksmažodį, pradėjome daiktavardį, tai nesakyčiau, kad miegantys. Pasidalinkite mintimis kaip verčiate pirmokus skaityti ir kiek užduodate namuose?

Tikrai būtų smagu jei kas pasidalintų savo patirtimi šia tema. Mano pirmokų skaitymo lygis labai įvairus. Vieni skaito labai puikiai, kiti vos pramekena. Bandžiau paskatinti mažiau skaitančius vaikus pradėti skaityti įsivesdama taškų sistemą. Turime klasėje kirmėlaitę, kurią puošiame taškeliais gautais už perskaitytas knygeles. Tai tie vaikai, kurie skaito puikiai ir skaitydavo gan rimtas knygas, pradėjo skaityti bele ką, kad tik daugiau taškelių surinktų. Ir tų silpnai skaitančių noras skaityti padidėje tik kai kuriems. Kaip jums vaikai atsiskaito už perskaitytas knygeles? Leidžiate vaikams pasirinkti patiems ką skaityti, ar reikalaujate griežtai tik iš duoto knygų sąrašo? Ar nurodote kiek mažiausiai turi perskaityti per mėnesį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 01 06, 22:41)
Visa tiesa blink.gif

AŠ buvau 4u.gif
Atsakyti