Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Truputuką atsilikus nuo gyvenimo. Iš kur jūs gaunat Pupos klausymo testus? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2014 02 05, 22:08)
Ir aš šiandien gavau, bet vardinę. Mokiniai padėkų negavo unsure.gif

Gal kuri norėsite nemokamai "pasikultūrinti"?
http://www.emuziejus...5...ms&item=277

Kaip faina jums vilnietėm. Sergu baltu pavydu jums. wub.gif Jūs galit tiek daug aplankyti ir pravesti tiek daug pamokų netradicinėse aplinkose. O mums provincijai kainuoja atvažiavimas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 05, 22:13)
Truputuką atsilikus nuo gyvenimo. Iš kur jūs gaunat Pupos klausymo testus? blush2.gif

Yra CD, kur ir visi klausymo įrašai. O klausimynas yra dalomojoje knygoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 vasario 2014 - 22:36
QUOTE(lutute1 @ 2014 02 05, 23:08)
Ir aš šiandien gavau, bet vardinę. Mokiniai padėkų negavo unsure.gif

Kadangi daug cia musu dalyvavo, tai padeka mokiniams issiunciau i musu pasta, kad nereiketu kiekvienai asmeniskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 05, 23:13)
Kaip faina jums vilnietėm. Sergu baltu pavydu jums. wub.gif  Jūs galit tiek daug aplankyti ir pravesti tiek daug pamokų netradicinėse aplinkose. O mums provincijai kainuoja atvažiavimas. verysad.gif

drinks_cheers.gif Tikrai mus daug kur stabdo piniginis reikalas... O norėtųsi tiek daug doh.gif ... Kai pusė klasės gauna nemokamą maitinimą, tai nedrįstu organizuoti veiklų, kur reikia papildomai už ką nors mokėti. Ekskursija ir ta tik kartą metuose doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 05, 22:35)
Yra CD, kur ir visi klausymo įrašai. O klausimynas yra dalomojoje knygoje.

Laba,
o kur tas būna diskas? Jo prie PUPOS nėra. Aš jau visai pasimečiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 06 vasario 2014 - 08:11
Mergaitės, į pirmą paštą išsiunčiau man labai svarbų prašymą. Jei galit, pagelbėkit smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2014 02 05, 22:01)
Labukas visoms,
Aš irgi nieko už paštą negavau. Parašyk ir man kaip galima gauti. mirksiukas.gif

Šiandien pavaduotoja ryte įteikė mokytojoms padėkas už paštą, matyt vakar gautos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 06, 08:10)
Laba,
o kur tas būna diskas? Jo prie PUPOS nėra. Aš jau visai pasimečiau.

Kiekvienai klasei (1, 2, 3, 4) prie pupos mokytojo knygos (Nr.1) yra pridėtas diskas, skirtas klausymui.
Atsakyti
Čia naujos knygos
http://portalas.emok...jiena11043.aspx
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 02 06, 14:46)
Mergaitės, į pirmą paštą išsiunčiau man labai svarbų prašymą. Jei galit, pagelbėkit smile.gif

blush2.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 02 06, 14:46)

Perskaičiau, bet pagelbėti tikrai negaliu. Nieko panašaus nesame rašę. Dar ir tokių dalykų reikia?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 06, 19:50)
Perskaičiau, bet pagelbėti tikrai negaliu. Nieko panašaus nesame rašę. Dar ir tokių dalykų reikia?

smile.gif kitaip dirbsim, kaip dirbę ir atostogų metu.
Dabar inte radau kažką panašaus profsąjungiečių sukurta.
Atsakyti