Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Dainelej @ 2014 02 03, 14:59)
Sveikutes. Mes diktantus vertiname taip pat. Tik 6 jau skiriame prie Pt.  g.gif

Man atrodo, kad 6 dar turi priklausyti P lygiui, bent taip aš darau g.gif
Ar jau kurios ketvirtokai dalyvavo mokyklinėje matematikos olimpiadoje? Ar labai sunkūs buvo Kiseliovų uždaviniai šiemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 03 vasario 2014 - 15:09
QUOTE(Bites Rites @ 2014 02 03, 15:08)
Ar jau kurios ketvirtokai dalyvavo mokyklinėje matematikos olimpiadoje? Ar labai sunkūs buvo Kiseliovų uždaviniai šiemet?

Pas mus bus trečiadienį mirksiukas.gif O užduotys visiems Lietuvos mokyklos ketvirtokams vienodos ar jas ruošia kiekvienas rajonas ar miestas atskirai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 vasario 2014 - 18:23
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 03, 19:21)
Pas mus bus trečiadienį mirksiukas.gif O užduotys visiems Lietuvos mokyklos ketvirtokams vienodos ar jas ruošia kiekvienas rajonas ar miestas atskirai? g.gif

Manau, kad vienodos, nes jas į švietimo skyrius atsiuntė Kiseliovas. O švietimo skyriai persiuntė mokykloms.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 02 03, 20:06)
Manau, kad vienodos, nes jas į švietimo skyrius atsiuntė Kiseliovas. O švietimo skyriai persiuntė mokykloms.

O gal kas jas jau sprendėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 02 03, 16:08)
Man atrodo, kad 6 dar turi priklausyti P lygiui, bent taip aš darau  g.gif

Mes esame šiek tiek sugriežtinę savo vertinimo tvarkas, nes nuolat esame dalykininkų pjaunamos, kad per daug gerai vertiname savo "mažiukus". Pasak jų , rašome įvertinimus už nieką. doh.gif Kaip visada anot dalykininkų pradinukės tik žaidžia ir daugiau nieko gero nenuveikia. Ir jei dešimtokas rašo su klaidom, tai kalta pradinių klasių mokytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainelej: 03 vasario 2014 - 22:29
Mes 6 irgi priskiriame patenkinamam. Irgi lyginame pagal dešimtbalę sistemą- juk šeši toli gražu nėra jau geras pažymys, tik patenkinamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2014 02 04, 16:36)
Mes 6 irgi priskiriame patenkinamam. Irgi lyginame pagal dešimtbalę sistemą- juk šeši toli gražu nėra jau geras pažymys, tik patenkinamas g.gif

Aš irgi pritariu, kad 6 patenkinamas, tik, va, kai matematika, ti viskas aišku, o kai diktantas, tai čia klaida klaidai nelygi, kaip jas ,,pasverti", kai kada vistiek subjektyviai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Jeigu kam dar reikia galiu atsiusti padėka už dalyvavimą piešinių konkurse "Mano paštas". Siandien gavau 4u.gif Jeigu dar nepasidarete galesite mokiniams iteikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 02 04, 15:32)
Sveikos mergaites. Jeigu kam dar reikia galiu atsiusti padėka už dalyvavimą piešinių konkurse "Mano paštas". Siandien gavau 4u.gif Jeigu dar nepasidarete galesite mokiniams iteikti drinks_cheers.gif

Man reikia 4u.gif Rašau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 02 04, 15:32)

Labutis, reikia ir man. Kaži kodėl mums nieko nesiunčia?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 04, 18:27)
Labutis, reikia ir man. Kaži kodėl mums nieko nesiunčia?

Kadangi administracija siandien istrauke is stalciaus atsiusta padeka man, tai nusprendziau parasyti ir gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 02 04, 17:34)
Kadangi administracija siandien istrauke is stalciaus atsiusta padeka man, tai nusprendziau parasyti ir gavau ax.gif

o tai kam (kur) tu rašei?
Atsakyti