Kalbant apie nevaldomus vaikus, tai man labai įdomi pozicija tėvų būna. Kai vaikas būna tik pirmokas ir mokytoja pastebi jo bėdas bei problemas ir bando išdėstyti tėvams, tai tada mokytoja užsisėdo ant mano vaiko ir nežino ko nori. Kai ateina toks laikas, kai jau vaikas kelia ranką prieš motiną, tai tada mamytė bėga į mokyklą ir prašo padėti, nes nebesusitvarko.
QUOTE(ninkute @ 2014 01 29, 17:30)
Kalbant apie nevaldomus vaikus, tai man labai įdomi pozicija tėvų būna. Kai vaikas būna tik pirmokas ir mokytoja pastebi jo bėdas bei problemas ir bando išdėstyti tėvams, tai tada mokytoja užsisėdo ant mano vaiko ir nežino ko nori. Kai ateina toks laikas, kai jau vaikas kelia ranką prieš motiną, tai tada mamytė bėga į mokyklą ir prašo padėti, nes nebesusitvarko.
Ikeliau pastan keleta kryziazodziu su skaitymu susijusiu, gal tiks. Nors ten ne visai apie rasytojus, bet gal panaudosite
Ninkute, kaip pirštu į akį.
Mamai su juo tvarkytis reiks visą gyvenimą.
Mamai su juo tvarkytis reiks visą gyvenimą.
Noriu dar paklausti, ar galima pirmokui vesti nepatenkinamą vertinimą( čia ne man, o kolegei iškilo problema). Vaikas nekalba, nieko nežino ir t.t. Norima siųsti į komisiją. Kur rasti kokį dokumentą?
Labutis
Abejoju, kad 1 klasės I pusmetį galima būtų vesti nepatenkinamą ...
QUOTE(NOKIA @ 2014 01 29, 20:02)
Noriu dar paklausti, ar galima pirmokui vesti nepatenkinamą vertinimą( čia ne man, o kolegei iškilo problema). Vaikas nekalba, nieko nežino ir t.t. Norima siųsti į komisiją. Kur rasti kokį dokumentą?
Abejoju, kad 1 klasės I pusmetį galima būtų vesti nepatenkinamą ...
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 29, 19:04)
tai va, bet kur parašyta ,kad negalima?Jei nepasiekia ,,patenkinamo lygio...Anksčiau , kai vertindavom p.p arba n.p, tai vis tiek kažkokią pažangą padarydavo, o dabar...
QUOTE(NOKIA @ 2014 01 29, 20:07)
tai va, bet kur parašyta ,kad negalima?Jei nepasiekia ,,patenkinamo lygio...Anksčiau , kai vertindavom p.p arba n.p, tai vis tiek kažkokią pažangą padarydavo, o dabar...
Galima tikrai rašyt nepatenkinamą, tada yra prasmė siųsti į PPT dėl pagalbos skyrimo. O jei bus patenkinamas, tai kuo remiantis siųsi?
Ar dalyvausit šiųmetiniame Rašom?
Labas vakaras,
Aš rašiau nepatenkinamą lygį, o paskui važiavo į PPT.
Dalyvaujam, bandom treniruotis. Kai kam visai neblogai sekas.
QUOTE(NOKIA @ 2014 01 29, 19:02)
Aš rašiau nepatenkinamą lygį, o paskui važiavo į PPT.
QUOTE(Bites Rites @ 2014 01 29, 19:24)
Galima tikrai rašyt nepatenkinamą, tada yra prasmė siųsti į PPT dėl pagalbos skyrimo. O jei bus patenkinamas, tai kuo remiantis siųsi?
Dalyvaujam, bandom treniruotis. Kai kam visai neblogai sekas.
Norėjau paklausti, ar yra toks dokumentas, kur būtų parašyta, kiek praleidus pamokų vaikas paliekamas kartoti kurso? O gal dabar nebepaliekama dėl daug praleistų pamokų?
QUOTE(ninkute @ 2014 01 29, 19:30)
Tikriausiai visos pradinukės su tuo yra susidūrę. Ir ne tik kas liečia elgesį, bet ir problemėles su mokslais
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2014 01 29, 21:24)
Mes irgi rašom, jeigu norima siųsti į PPT dar iki baigiant pirmą klasę
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 29, 19:54)
Norėjau paklausti, ar yra toks dokumentas, kur būtų parašyta, kiek praleidus pamokų vaikas paliekamas kartoti kurso? O gal dabar nebepaliekama dėl daug praleistų pamokų?
Kažin ar yra. Negi tokį turi? Ir nepateisintos pamokos? Kiek tas yra daug?