Pas mus buvo -15, o klasėj 5 mokinių trūksta... Piktnaudžiauja jau
Tai jokių nuolaidų nebus, turės namie padaryt, ką mes klasėj darėm
QUOTE(Ravenė @ 2014 01 27, 12:50)
Sveikos, pradinukės,
Aš ne mokytoja, bet turiu pirmokę. Reikia idėjų pirmokų šimtadieniui. Ką pagaminti iš 100 detalių? Ačiū
Aš ne mokytoja, bet turiu pirmokę. Reikia idėjų pirmokų šimtadieniui. Ką pagaminti iš 100 detalių? Ačiū
šimtakojį
Sveikutės
Gal turit kokią gražią dainelę ir jos fonogramą apie Lietuvą?
Norisi nenusibodusios
Gal turit kokią gražią dainelę ir jos fonogramą apie Lietuvą?
Norisi nenusibodusios
QUOTE(Ravenė @ 2014 01 27, 12:50)
Sveikos, pradinukės,
Galima 100 gėlyčių, galima ramunės žiedą iš 100 lapelių-žiedlapėlių-kasdien nuplėšti po 1, 100 sagų suklijuoti į paveikslėlį, kirmėlytę iš mėnesių ir 100 kojų su batukais...
QUOTE(Ravenė @ 2014 01 27, 13:50)
Sveikos, pradinukės,
Viena šeima buvo pagaminus 100 popierinių drugelių, pritvirtintų ant bambukinių pagaliukų. Atrodė Paskui tuos drugelius papuošėm palinkėjimais ir padovanojom dvyliktokams per Paskutinį skambutį.
Į muzikinį paštą nusiunčiau karaoke dainelių apie Lietuvą, Tėvynę. Dar įėję rasite ir daugiau įvairių dainelių karaoke. Man tai patiko
laba,
gal kuri jau parsisiuntėte webinaro apie namų darbus pažymą? jeigu taip, gal galite pasidalinti? jeigu dar ne, tai tada aš parsisiųsiu ir pasidalinsiu
yra filmuota webinaro medžiaga (jeigu kam įdomu )
gal kuri jau parsisiuntėte webinaro apie namų darbus pažymą? jeigu taip, gal galite pasidalinti? jeigu dar ne, tai tada aš parsisiųsiu ir pasidalinsiu
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 28, 15:44)
laba,
Idomu , nes as praleidau. Noriu jos blevyzgiu pasiklausyti
Labutis
Pradėjau klausyti - neištvėriau ir išjungiau ...
QUOTE(GORGONE @ 2014 01 28, 16:03)
Idomu , nes as praleidau. Noriu jos blevyzgiu pasiklausyti
Pradėjau klausyti - neištvėriau ir išjungiau ...
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 28, 16:30)
As taip ugdau savo kantrybe Pravers bendraujant su teveliais
Sveikos
Norėjau paklausti, kur pigiausiai galima įsigyti pelėms šakotuvus?
Norėjau paklausti, kur pigiausiai galima įsigyti pelėms šakotuvus?
QUOTE(Ravenė @ 2014 01 27, 13:50)
Sveikos, pradinukės,
Dėkui visoms už smagias idėjas
Klijuosim paveikslą iš 100 sagučių