Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

PAS MUS BUVO 20-21 ŠALČIO. PER KETURIAS KLASES VIENA MERGAITĖ ATVAŽIAVO:)
GAL SUDALYVAUSIT?
http://www.kamtoreik.....am_to_reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 23 sausio 2014 - 18:55
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 23, 16:58)
Sveikos 4u.gif
Pas mus 18 šalčio. Buvo visi vaikai, kurie neserga. Dirbom pilnu tempu rolleyes.gif

Labas vakaras, visoms 4u.gif
Ir mes darbavomės pilnu tempu. Nors vaikai jau pradeda sirguliuoti. Vieną šiandien išlydėjau su 39 t.
Gal kuri turite gražią dainelę apie bites? Labai reikia projektui ax.gif Būsiu dėkinga už pagalbą))
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 18:59)
Labas vakaras, visoms 4u.gif
Ir mes darbavomės pilnu tempu. Nors vaikai jau pradeda sirguliuoti. Vieną šiandien išlydėjau su 39 t.
Gal kuri turite gražią dainelę apie bites? Labai reikia projektui ax.gif Būsiu dėkinga už pagalbą))

tikrai turiu, bet klasėje knyga. Einu pasiraust, dainikę rasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 23 sausio 2014 - 19:28
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 18:59)

Turiu dvi daineles. Įmesiu į muzikos paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus nors ir 22, bet vaikai visi kaip "cvekai" mokykloje. Tevams geriau atvezti ir mokykloje palikti, negu vienas namuose sedes ir neaisku ka prisidirbs. Tai dirbam issijuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 23, 20:26)
tikrai turiu, bet klasėje knyga. Einu pasiraust, dainikę rasiu.

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 23, 21:30)
Turiu dvi daineles. Įmesiu į muzikos paštą mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū. Tai trauksime kitą savaitę mirksiukas.gif
Zuzanele, primink, ar muzikos paštas turi tą patį slaptažodį kaip ir bendras paštas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 sausio 2014 - 21:56
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 21:51)
Papildyta:

4u.gif  4u.gif  4u.gif Ačiū. Tai trauksime kitą savaitę mirksiukas.gif
Zuzanele, primink, ar muzikos paštas turi tą patį slaptažodį kaip ir bendras paštas? ax.gif

Taip, tą patį smile.gif (nors aš ir ne zuzanėlė smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 01 23, 23:15)
Taip, tą patį smile.gif (nors aš ir ne zuzanėlė smile.gif )

Ačiū, peliuk. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 21:51)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Ačiū. Tai trauksime kitą savaitę mirksiukas.gif

Peliukas šaunus thumbup.gif Aš pavėlavau rolleyes.gif

Norėjau paklausti, ar pas jus valdžia eina tikrinti klasių? Pagal kokius kriterijus jas tikrina, į ką kreipia dėmesį? Gal yra kažkokie nuostatai? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kompas "parėjo" doh.gif . Vaizdo čipui galas verysad.gif . Kada kur pripuolu - ten ir paskaitau. Mokykloj tai nelieka tam laiko. g.gif

Vaikai mokyklą lanko visi. Niekas neserga, Mokykloje šilčiau nei namuose. Veiksmas vyksta. 4u.gif

Ritytei mano kolegės visos siunčia linkėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Vaikai taip pat 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 24, 18:01)
Sveikutės 4u.gif
Peliukas šaunus thumbup.gif Aš pavėlavau rolleyes.gif

Norėjau paklausti, ar pas jus valdžia eina tikrinti klasių? Pagal kokius kriterijus jas tikrina, į ką kreipia dėmesį? Gal yra kažkokie nuostatai? g.gif

Eina eina...
Žiūri veiklos pamokoje išdėstymą, uždavinio atitikimą, įsivertinimą, vaikų užimtumą pamokoje, vertinimą žodžiu - raštu, pamokos dalis...Šiaip ir vaizdumą, sugebėjimą sudominti, diferencijavimą...
Žodžiu, suranda 2 minusus, 3 pliusus, tobulintinas sritis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 24 sausio 2014 - 19:41
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 01 24, 19:39)
Eina eina...
Žiūri veiklos pamokoje išdėstymą, uždavinio atitikimą, įsivertinimą, vaikų užimtumą pamokoje, vertinimą žodžiu - raštu, pamokos dalis...Šiaip ir vaizdumą, sugebėjimą sudominti, diferencijavimą...
Žodžiu, suranda 2 minusus, 3 pliusus, tobulintinas sritis. mirksiukas.gif

Gal ne taip uždaviau klausimą- mane domina, ar eina po klases, žiūri kokios priemonės kabo, kokie vaikų darbai sukabinti, kokios priemonės ir t.t. Ar turi kažkokius vertinimo lapus, pagal kuriuos tikrina? g.gif
Atsakyti