PAS MUS BUVO 20-21 ŠALČIO. PER KETURIAS KLASES VIENA MERGAITĖ ATVAŽIAVO:)
GAL SUDALYVAUSIT?
http://www.kamtoreik.....am_to_reikia?
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 23, 16:58)
Labas vakaras, visoms
Ir mes darbavomės pilnu tempu. Nors vaikai jau pradeda sirguliuoti. Vieną šiandien išlydėjau su 39 t.
Gal kuri turite gražią dainelę apie bites? Labai reikia projektui Būsiu dėkinga už pagalbą))
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 18:59)
Labas vakaras, visoms
Ir mes darbavomės pilnu tempu. Nors vaikai jau pradeda sirguliuoti. Vieną šiandien išlydėjau su 39 t.
Gal kuri turite gražią dainelę apie bites? Labai reikia projektui Būsiu dėkinga už pagalbą))
tikrai turiu, bet klasėje knyga. Einu pasiraust, dainikę rasiu.
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 18:59)
Turiu dvi daineles. Įmesiu į muzikos paštą
Pas mus nors ir 22, bet vaikai visi kaip "cvekai" mokykloje. Tevams geriau atvezti ir mokykloje palikti, negu vienas namuose sedes ir neaisku ka prisidirbs. Tai dirbam issijuose
QUOTE(b.s @ 2014 01 23, 20:26)
tikrai turiu, bet klasėje knyga. Einu pasiraust, dainikę rasiu.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 23, 21:30)
Turiu dvi daineles. Įmesiu į muzikos paštą
Ačiū. Tai trauksime kitą savaitę
Zuzanele, primink, ar muzikos paštas turi tą patį slaptažodį kaip ir bendras paštas?
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 21:51)
Papildyta:
Zuzanele, primink, ar muzikos paštas turi tą patį slaptažodį kaip ir bendras paštas?
Taip, tą patį (nors aš ir ne zuzanėlė )
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 01 23, 23:15)
Taip, tą patį (nors aš ir ne zuzanėlė )
Ačiū, peliuk.
Sveikutės
Peliukas šaunus Aš pavėlavau
Norėjau paklausti, ar pas jus valdžia eina tikrinti klasių? Pagal kokius kriterijus jas tikrina, į ką kreipia dėmesį? Gal yra kažkokie nuostatai?
QUOTE(lutute1 @ 2014 01 23, 21:51)
Norėjau paklausti, ar pas jus valdžia eina tikrinti klasių? Pagal kokius kriterijus jas tikrina, į ką kreipia dėmesį? Gal yra kažkokie nuostatai?
Labas vakaras
Kompas "parėjo" . Vaizdo čipui galas . Kada kur pripuolu - ten ir paskaitau. Mokykloj tai nelieka tam laiko.
Vaikai mokyklą lanko visi. Niekas neserga, Mokykloje šilčiau nei namuose. Veiksmas vyksta.
Ritytei mano kolegės visos siunčia linkėjimus . Vaikai taip pat .
Kompas "parėjo" . Vaizdo čipui galas . Kada kur pripuolu - ten ir paskaitau. Mokykloj tai nelieka tam laiko.
Vaikai mokyklą lanko visi. Niekas neserga, Mokykloje šilčiau nei namuose. Veiksmas vyksta.
Ritytei mano kolegės visos siunčia linkėjimus . Vaikai taip pat .
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 24, 18:01)
Sveikutės
Eina eina...
Žiūri veiklos pamokoje išdėstymą, uždavinio atitikimą, įsivertinimą, vaikų užimtumą pamokoje, vertinimą žodžiu - raštu, pamokos dalis...Šiaip ir vaizdumą, sugebėjimą sudominti, diferencijavimą...
Žodžiu, suranda 2 minusus, 3 pliusus, tobulintinas sritis.
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 01 24, 19:39)
Eina eina...
Žiūri veiklos pamokoje išdėstymą, uždavinio atitikimą, įsivertinimą, vaikų užimtumą pamokoje, vertinimą žodžiu - raštu, pamokos dalis...Šiaip ir vaizdumą, sugebėjimą sudominti, diferencijavimą...
Gal ne taip uždaviau klausimą- mane domina, ar eina po klases, žiūri kokios priemonės kabo, kokie vaikų darbai sukabinti, kokios priemonės ir t.t. Ar turi kažkokius vertinimo lapus, pagal kuriuos tikrina?