QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 23, 15:55)
Kai pas mane taip būna, aš drąsiai imu naują temą,o likusieji randa tame, ką turi atlikti ir išmokti savarankiškai, na, aišku, jei susidaro spragos, vėliau kartojame, gilinam, bet jei atsilieki su visa klase, tada sunkiau. Juk nerašot tame, kad pamokos nebuvo?
Ar rašot
mes tai ne
Matematikos tema šiandien buvo "apie nieką", tai galima bus ir praleisti jeigu ką, geriau tobulinom skaičiavimo įgūdžius, spragas šalinom, o lietuvių ėmėm normaliai
. Temas be abejo rašėm, nes jeigu nors vienas vaikas yra klasėje, tai pamokos vyksta
.
Papildyta:
QUOTE(nonele @ 2014 01 23, 15:59)
O dėl webinaro, tai labai nusivyliau ta psichologe. Matosi, kad super reikalavimus mokytojams kelia, o vaiką savo tai tikrai užsiaugins kaip ir"psichologė" su dideliais ragais, nes jei dabar niekas neįtinka, tai vėliau bus...
Menkina mus mokytojus,užuojauta tai kuriai reikia dirbti su jos vaiku. Pasakymas,kad keisti mokyklas ir mokytojus kaip tik ir rodo profesionalumo stoką-juk tai bėgimas nuo problemos, o ne jos sprendimas:) ir daugiau...
va apie tai ir aš kalbu, nei virtualiai, nei realybėje daugiau nebenoriu jos klausytis, yra geresnių lektorių ir vertesnių seminarų (webinarų)
.