Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labas rytas,
QUOTE(naminukė @ 2014 01 22, 23:00)
Kelintų metų Power point'as?
2007m. - tai labai paprastai, paspaudus INSERT dešiniau atsiranda užrašiukas MOVIE. Belieka ant jo paspaust ir nurodyt filmuko vietą kompe.

2007 metų. Aš įkeliu, bet nėra vaizdo, tik garsas.
Atsakyti
Oi kaip gerai, nė vienas vaikas šiandien neatėjo į mokyklą dėl šalčio. thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, pas man 4. Nors pas visus rodė -20, -24. Tai dirbam išsijuosę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 01 21, 15:46)
Sveikutės  4u.gif

Gal jau ir buvo kalbėta ta tema, nepykit, jei pasikartosiu  ax.gif  O kaip pas jus su darbo grafikais? Iki kelių dirbat? Pas mus ir sąs. taisymą ir pasiruošimą pamokoms reikia darbe atsėdėt sąžiningai  doh.gif  Tai vieną deną išvis iki 17 val. turiu sėdėt . Niekaip neina priprašyti, kad ne kontaktines valandas leistų namie tvarkytis...O kaip pas jus? Kuo remiantis? Ačiū  4u.gif

Pas mus direktorius atskiru įsakymu leido tuos darbu dirbti ne mokykloje.
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2014 01 23, 09:24)
Oi kaip gerai, nė vienas vaikas šiandien neatėjo į mokyklą dėl šalčio. thumbup.gif

pas mane irgi tik 4, tai užsiėmėm lengvais darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus -18, todėl darbas vyksta pilnai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Pas mane šiandien buvo 10 antrokų, tai mažiau kaip pusė - nei pašautas, nei pakartas - nei naują temą imti, nei prie senų tupinėti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 23 sausio 2014 - 14:26
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 23, 17:25)
Sveikutės  4u.gif . Pas mane šiandien buvo 10 antrokų, tai mažiau kaip pusė - nei pašautas, nei pakartas - nei naują temą imti, nei prie senų tupinėti  doh.gif .

Kai pas mane taip būna, aš drąsiai imu naują temą,o likusieji randa tame, ką turi atlikti ir išmokti savarankiškai, na, aišku, jei susidaro spragos, vėliau kartojame, gilinam, bet jei atsilieki su visa klase, tada sunkiau. Juk nerašot tame, kad pamokos nebuvo? bigsmile.gif Ar rašot bigsmile.gif mes tai ne g.gif
Atsakyti
Labutis,
Šiandien tai visai ne darbas, keli vaikai atėjo, nors -18, tai nieko negalėjom rimto daryti, o darbų pačiai krūva, jei būtų neatėję, tai pati būčiau prasmingai padirbėjus...

O dėl webinaro, tai labai nusivyliau ta psichologe. Matosi, kad super reikalavimus mokytojams kelia, o vaiką savo tai tikrai užsiaugins kaip ir"psichologė" su dideliais ragais, nes jei dabar niekas neįtinka, tai vėliau bus...
Menkina mus mokytojus,užuojauta tai kuriai reikia dirbti su jos vaiku. Pasakymas,kad keisti mokyklas ir mokytojus kaip tik ir rodo profesionalumo stoką-juk tai bėgimas nuo problemos, o ne jos sprendimas:) ir daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 23, 15:55)
Kai pas mane taip būna, aš drąsiai imu naują temą,o likusieji randa tame, ką turi atlikti ir išmokti savarankiškai, na, aišku, jei susidaro spragos, vėliau kartojame, gilinam, bet jei atsilieki su visa klase, tada sunkiau. Juk nerašot tame, kad pamokos nebuvo? bigsmile.gif Ar rašot bigsmile.gif mes tai ne g.gif

Matematikos tema šiandien buvo "apie nieką", tai galima bus ir praleisti jeigu ką, geriau tobulinom skaičiavimo įgūdžius, spragas šalinom, o lietuvių ėmėm normaliai mirksiukas.gif . Temas be abejo rašėm, nes jeigu nors vienas vaikas yra klasėje, tai pamokos vyksta doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(nonele @ 2014 01 23, 15:59)
O dėl webinaro, tai labai nusivyliau ta psichologe. Matosi, kad super reikalavimus mokytojams kelia, o vaiką savo tai tikrai užsiaugins kaip ir"psichologė" su dideliais ragais, nes jei dabar niekas neįtinka, tai vėliau bus...
Menkina mus mokytojus,užuojauta tai kuriai reikia dirbti su jos vaiku. Pasakymas,kad keisti mokyklas ir mokytojus kaip tik ir rodo profesionalumo stoką-juk tai bėgimas nuo problemos, o ne jos sprendimas:) ir daugiau...

drinks_cheers.gif va apie tai ir aš kalbu, nei virtualiai, nei realybėje daugiau nebenoriu jos klausytis, yra geresnių lektorių ir vertesnių seminarų (webinarų) mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(NOKIA @ 2014 01 23, 08:24)

Pas mus 18 šalčio. Buvo visi vaikai, kurie neserga. Dirbom pilnu tempu rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jūs perdarote paruoštas skaidres iš pptx (jas galima tvarkyti, koreguoti šoninėje juostoje) į kitą formatą, kur iš karto atidaro per visą ekraną, o ikona pažymėta mėlyna strėlyte.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 23, 17:15)
Kaip jūs perdarote paruoštas skaidres iš pptx (jas galima tvarkyti, koreguoti šoninėje juostoje) į kitą formatą, kur iš karto atidaro per visą ekraną, o ikona pažymėta mėlyna strėlyte.

Atsidarius pateiktį reikia iš naujo ją išsaugoti. Jei anglų k., tai spausti SAVE AS ir tada arba šone leidžia pasirinkti powerpoit show, arba išlindus lentelei po failo pavadinimu galima pasikeist pptx į pps arba ppsx pabaigas. Nežinau, ar suprantamai rašau, bet pabandžius turėtų būti aišku...
Atsakyti