Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 21, 17:33)
Pas mus net klausimas nekyla  g.gif . Baigėsi pamokos ir gali eiti kur nori: biblioteka, namai, reikalai, ... . Niekam neįdomu kur, kaip ir kada tu ruošiesi pamokoms, taisysi sąsiuvinius ir pan. Svarbu būtų viskas padaryta  mirksiukas.gif . Vienos nešasi į namus, kitoms patogiau dirbti darbe, tai čia pagal norus ir įpratimą  mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 21, 19:11)
pagal higienos normas savaitgaliui ir atostogom neužduodam jau seniai  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man vebminaras visai patiko. Buvo įdomių minčių.
Sąs. mes tikriname kur kam patogu:) Ir atostogas leidžiame namie:)
Atsakyti
Peržvelgus webinarų programą, susidaro vaizdas, kad tik ji viena ten veda paskaitas, daugiau niekas nieko nepasiūlo. Gaila, nes į jos webinarus daugiau tikrai neisiu schmoll.gif . Prisiklausiau mokytojų žeminimo sočiai, daugiau nenoriu, nes pradedu nervintis blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 21, 20:50)
Peržvelgus webinarų programą, susidaro vaizdas, kad tik ji viena ten veda paskaitas, daugiau niekas nieko nepasiūlo. Gaila, nes į jos webinarus daugiau tikrai neisiu  schmoll.gif . Prisiklausiau mokytojų žeminimo sočiai, daugiau nenoriu, nes pradedu nervintis  blush2.gif .

Man irgi susidarė įspūdis, kad seminarus ji veda tėvams, kad apie mokytojus galėtų kalbėti, kaip apie antrarūšius. Mokytojas nei namų darbų užduoti nemoka, nei mokinių nesupranta... Visą mokymo(si) krūvį užverčia tėvams ant pečių. "Patiko" jos mintis - jei man nepatinka mokytoja - ieškau kitos, dar kitos... Lyg pati būtų tobulybė. Kažin, ką kalbėtų, jei pačiai tektų padirbėti su 24 mokiniais, juos išmokyti, motyvuoti, sudominti ir dar tėvų nepasitenkinimo išklausyti? Nu va, išsiliejau...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 01 21, 21:13)
Man irgi susidarė įspūdis, kad seminarus ji veda tėvams, kad apie mokytojus galėtų kalbėti, kaip apie antrarūšius. Mokytojas nei namų darbų užduoti nemoka, nei mokinių nesupranta... Visą mokymo(si) krūvį užverčia tėvams ant pečių. "Patiko" jos mintis - jei man nepatinka mokytoja - ieškau kitos, dar kitos... Lyg pati būtų tobulybė. Kažin, ką kalbėtų, jei pačiai tektų padirbėti su 24 mokiniais, juos išmokyti, motyvuoti, sudominti ir dar tėvų nepasitenkinimo išklausyti? Nu va, išsiliejau...

Sveikutės, aš irgi jau ne vieną seminarą girdėjau jos vedamą. Aš irgi manau, kad kalba ji iš tėvų varpinės. Turbūt sunku bus rasti sūneliui mokyklą ir mokytoją. O pasirinktai mokytojai turbūt dideliausia užuojauta. Oi pavargs su tokia mamyte biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, gal kas galit padėti? Noriu padaryti su trečiokais klausymo testą, bet jis yra tik Pupos dalijamojoje medžiagoje, o jos neturiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2014 01 21, 20:18)
Sveikutės, aš irgi jau ne vieną seminarą girdėjau jos vedamą. Aš irgi manau, kad kalba ji iš tėvų varpinės. Turbūt sunku bus rasti sūneliui mokyklą ir mokytoją. O pasirinktai mokytojai turbūt dideliausia užuojauta. Oi pavargs su tokia mamyte  biggrin.gif

Sveikutės. Man irgi nepatiko jos mintys. Atrodo, kad beveik visi Lietuvos mokytojai nemoka dirbti, tik ji viena moka. O kalba ji tik kaip mama, o kaip mokytoja nelabai ką supranta.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 21, 21:27)
Labas vakarėlis, gal kas galit padėti? Noriu padaryti su trečiokais klausymo testą, bet jis yra tik Pupos dalijamojoje medžiagoje, o jos neturiu. 4u.gif

Kokio psl. reikia?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 22, 00:34)
Kokio psl. reikia?

Nežinau koks bus puslapis, aš maniau, kad dalijamojoj medžiagoj tų klausymo testų nėra daug, nes pati tik pirmą kartą užtikau pupoj.Ji buvo paskutinėj sausio mėnesio pamokos temoj.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 21, 21:48)
Nežinau koks bus puslapis, aš maniau, kad dalijamojoj medžiagoj tų klausymo testų nėra daug, nes pati tik pirmą kartą užtikau pupoj.Ji buvo paskutinėj sausio mėnesio pamokos temoj.

Siunčiu į paštą tą testą. Pažiūrėk.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 22, 00:50)
Siunčiu į paštą tą testą. Pažiūrėk.

Labai ačiū 4u.gif Taip norėjau išbandyti, tai rytoj smagiai padirbėsim thumbup.gif , ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 21, 21:59)
Labai ačiū 4u.gif  Taip norėjau išbandyti, tai rytoj smagiai padirbėsim thumbup.gif , ačiū ačiū 4u.gif

Sėkmės rytoj. Pasidalink įspūdžiais, kaip seksis.
Atsakyti