Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(NOKIA @ 2014 01 21, 14:51)
mes parašėm sutikimus, kad galime dirbti ir ne mokymo įstaigoje. 4u.gif

Nu va...daug kur taip. O mums aiškina, kad kategoriškai taip negalima... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 01 21, 15:46)
Sveikutės  4u.gif

Gal jau ir buvo kalbėta ta tema, nepykit, jei pasikartosiu  ax.gif  O kaip pas jus su darbo grafikais? Iki kelių dirbat? Pas mus ir sąs. taisymą ir pasiruošimą pamokoms reikia darbe atsėdėt sąžiningai  doh.gif  Tai vieną deną išvis iki 17 val. turiu sėdėt . Niekaip neina priprašyti, kad ne kontaktines valandas leistų namie tvarkytis...O kaip pas jus? Kuo remiantis? Ačiū  4u.gif

Pas mus net klausimas nekyla g.gif . Baigėsi pamokos ir gali eiti kur nori: biblioteka, namai, reikalai, ... . Niekam neįdomu kur, kaip ir kada tu ruošiesi pamokoms, taisysi sąsiuvinius ir pan. Svarbu būtų viskas padaryta mirksiukas.gif . Vienos nešasi į namus, kitoms patogiau dirbti darbe, tai čia pagal norus ir įpratimą mirksiukas.gif .
Atsakyti
LABAS,
QUOTE(Betukas @ 2014 01 21, 14:46)
Sveikutės  4u.gif
Gal jau ir buvo kalbėta ta tema, nepykit, jei pasikartosiu  ax.gif  O kaip pas jus su darbo grafikais? Iki kelių dirbat? Pas mus ir sąs. taisymą ir pasiruošimą pamokoms reikia darbe atsėdėt sąžiningai  doh.gif  Tai vieną deną išvis iki 17 val. turiu sėdėt . Niekaip neina priprašyti, kad ne kontaktines valandas leistų namie tvarkytis...O kaip pas jus? Kuo remiantis? Ačiū  4u.gif

turime darbo grafikus, bet galime sąs. taisyti, pasiruošimą pamokoms ir t.t. namuose, bibliotekoje ... nebūtina būti mokykloje. Tai yra sutvarkyta direktoriaus įsakymu.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 01 21, 16:46)
Sveikutės  4u.gif

Vau...Iki šito dar "nedaėjome" schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 21, 17:33)
Pas mus net klausimas nekyla  g.gif . Baigėsi pamokos ir gali eiti kur nori: biblioteka, namai, reikalai, ... . Niekam neįdomu kur, kaip ir kada tu ruošiesi pamokoms, taisysi sąsiuvinius ir pan. Svarbu būtų viskas padaryta  mirksiukas.gif . Vienos nešasi į namus, kitoms patogiau dirbti darbe, tai čia pagal norus ir įpratimą  mirksiukas.gif .

Pas mus irgi taip
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 20, 21:36)
o šiandien dalyvavote webinare?  smile.gif

Buvau. Įdomios mintys. Namų darbai - dovana. Jei mokiniui nepatinka mokytojas, tai dvovanos gali nepriimti smile.gif
Atsakyti
Vakar nebuvau webinare, bet esu girdėjusi jos nuomonę apie namų darbus. Man nepatiko ax.gif . Bet gal vakar ką įdomiai papasakojo, čia tik mano asmeninė nuomonė ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 sausio 2014 - 16:49
Pasakoja ji visada įdomiai, nebūtina juk sutikti su jos mintimis. Kai kurios geros. Pvz. sutinku, kad savaitgaliui neskirti namų darbų, nes su šeima vaikas pabendrautų ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 01 21, 18:01)
Pasakoja ji visada įdomiai, nebūtina juk sutikti su jos mintimis. Kai kurios geros. Pvz. sutinku, kad savaitgaliui neskirti namų darbų, nes su šeima vaikas pabendrautų ilgiau.

pagal higienos normas savaitgaliui ir atostogom neužduodam jau seniai ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už ats biggrin.gif
Nu ką, įpylėt druskikės į širdį, ačiū biggrin.gif Mums aiškina, kad teisiškai negalima, jei grafikas toks, tai neduok D., jei netyčia kas nutiks nebūnant darbe, tai KAIP TADA ??? Ech...Teks taikytis su sėdėjimu iki pavakarių verysad.gif

Ar kažin E.Jurgaitytės "Laiminga diena" galima tik su vietomis įdainuotomis?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 21, 17:11)
pagal higienos normas savaitgaliui ir atostogom neužduodam jau seniai  ax.gif

Pradinukės neužduoda, o dalykininkai nepaiso...

Mes nesėdim iki pavakarių, ruošiamės ir taisom namie.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 01 21, 19:02)
Pradinukės neužduoda, o dalykininkai nepaiso...

Tas irgi tiesa drinks_cheers.gif ax.gif , aš visada viską pagal save matuoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba,
į webinarą registravausi labiausiai dėl to, kad norėjau paklausyti, kaip vėl trupučiuką "sudirbs" mokytojus... jau ne pirmą kartą... buvau užsiregistravus į jos webinarą "Kaip skatinti vaikus mokytis". Tada visiškai netiko toks pavadinimas... Tėvų pusėje visada ji būna
Atsakyti