Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 20, 15:29)
Pažyma pirmame pašte biggrin.gif

clap_1.gif notworthy.gif Ačiū labai labai

Papildyta:
Nusiunčiau į paštą mūsų kurtus vitražus ir dar pateiktį, kaip juos kūrėme.
Buvau ir užmiršus tokius darbus. Bet padarėme ir labai džiaugėmės.

Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 20, 14:29)

ačiū labai group.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 20, 14:29)

Labai ačiū thumbup.gif
o šiandien dalyvavote webinare? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 20, 21:36)
Labai ačiū  thumbup.gif
o šiandien dalyvavote webinare?  smile.gif

Kažkaip peržiūrėjau būsimu, „neužkabinau“ Koks buvo g.gif . Gal kažką plačiau.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 20, 21:36)
Labai ačiū  thumbup.gif

Sveikutės. Aš šiandien dalyvavau pirmą kartą ir labai patiko, nereikia niekur važiuoti, sėdi namuose ir klausaisi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 01 20, 20:51)
Sveikutės,
Sėkmingai užbaigėme pusmetį. Pradedame naujus vargus. Mane domina pirmokų skaitymas. Nebežinau ar čia mano pirmokai man atrodo, kad prastai skaito ar ir kitur panaši situacija. Dar visi skaito skiemenimis, bet jau kelios mergaitės stengiasi nebeskiemenuoti, na, o kiti deda skiemenis ir taip skaito. Ką užduodate namuose skaityti iš Pupos? Kiek Jūsų pirmokai skaito papildomai? Pasidalinkite, nes man jau neramu, netruks prabėgti mokslo metai, o jeigu skaitys tik skiemenimis?

Mano klasėje taip pat daug skiemenuoja. Nebežinau ką ir daryti g.gif Duodu ir papildomai skaityti, visiems vienodus tekstus išdalinu, bet yra labai silpnai skaitančių g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 20, 21:38)
paspausi APKLAUSOS. kai ją būsi sukūrusi, bus tokia lentelė, tai joje PERŽIŪRĖTI REZULTATUS

drinks_cheers.gif
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 20, 21:55)
Jau pasidariau. Ačiū 4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 20, 22:36)
Labai ačiū  thumbup.gif

Dalyvavau, bet kai kurios mintys netinka mūsų visuomenei. Kai vaikams duota šitokia didžiulė laisvė, kai teisių daugiau nei pareigų, niekaip neįsivaizduoju, kaip galima išmokt be namų darbų skyrimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 01 21, 08:56)
Dalyvavau, bet kai kurios mintys netinka mūsų visuomenei. Kai vaikams duota šitokia didžiulė laisvė, kai teisių daugiau nei pareigų, niekaip neįsivaizduoju, kaip galima išmokt be namų darbų skyrimo  g.gif

Labukas, ir aš dalyvavau. Patinka man ši psichologė, bet šiuo atveju daugiau buvo kalbėta iš tėvų pusės. Man kaip mamos ir mokytojos mintys prasilenkia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri gyvai jau vartėt šią knygą ?
http://www.sviesa.lt...m_Jusu_mokiniui

Kažin ar verta dėmesio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainelej: 21 sausio 2014 - 13:47
sveikutės, gal kuri primintumėt, kaip reikia gaminti vitražą? doh.gif Negaliu peržiūrėti skaidrių, man neatsidaro blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal jau ir buvo kalbėta ta tema, nepykit, jei pasikartosiu ax.gif O kaip pas jus su darbo grafikais? Iki kelių dirbat? Pas mus ir sąs. taisymą ir pasiruošimą pamokoms reikia darbe atsėdėt sąžiningai doh.gif Tai vieną deną išvis iki 17 val. turiu sėdėt . Niekaip neina priprašyti, kad ne kontaktines valandas leistų namie tvarkytis...O kaip pas jus? Kuo remiantis? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 01 21, 14:46)
Sveikutės  4u.gif

Gal jau ir buvo kalbėta ta tema, nepykit, jei pasikartosiu  ax.gif  O kaip pas jus su darbo grafikais? Iki kelių dirbat? Pas mus ir sąs. taisymą ir pasiruošimą pamokoms reikia darbe atsėdėt sąžiningai  doh.gif  Tai vieną deną išvis iki 17 val. turiu sėdėt . Niekaip neina priprašyti, kad ne kontaktines valandas leistų namie tvarkytis...O kaip pas jus? Kuo remiantis? Ačiū  4u.gif

mes parašėm sutikimus, kad galime dirbti ir ne mokymo įstaigoje. 4u.gif
Atsakyti