Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 18, 15:47)
Dar nesisiųsk, palauk kitos savaitės.

Pažyma pirmame pašte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 01 19, 16:23)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi, gal kam patiks. Po testo (ne po kiekvieno , bet dažnokai) padarau lenteles ir visus surinktus taškus nuo daugiausiai iki mažiausiai surašau į lentelę, prie taškų vardų nėra, tik numeracija. Prisegu tokią lentelę prie testo. Gavę vaikai pagal surinktą taškų skaičių susiranda ir nusispalvina savo langelį ir neša parodyti kartu su testu tėveliams. Tėvai mato bendrą klasės lygį ir kurioje maždaug vietoje yra jų atžala. Tiek vaikams tiek tėvams tokios mažos lentelės yra informatyvesnės, nei bet kokie parašymai ir komentarai "ale reikia pasistengti" .
Jei reikia tokios mažos lentelės pvz. galiu atsiųsti į paštą.

aš nerašau visų kitų klasės vaikų surinktų taškų, (tėvai dažniausiai mėgsta kitų pasižiūrėti, tada į savo vaiką nelabai dėmesio rodo) tik parašau, kiek surinko taškų ir kurioje vietoje, tegul stengiasi kitą kartą pakilto į pirmas vietas.

QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 19, 16:44)
Bet vaiko negalima su kitais lyginti  blush2.gif , niekas nesikabina  g.gif ? Niekada nežinai, kur "užsirausi"  doh.gif . Būtų įdomu pamatyti tą lentelę, gal aš nesupratau  ax.gif

lentelę būtų smagu pamatyti.
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 19, 17:30)
drinks_cheers.gif , tik kad su tais tėvų sutikimais visaip būna  doh.gif . Pernai vienos mamos prašymu kasdien į atskirą knygelę užrašinėjau jos vaiko elgesį, atseit kad viską iki smulkmenų žinotų ir galėtų imtis priemonių, bet gale mokslo metų staiga kažkodėl persigalvojo ir man nieko nesakiusi su ta knygele šast pas direktorių  doh.gif ! Neva, štai kokia mokytoja, kaip ji kasdien apie mano vaiką rašinėja  doh.gif . O vaikas buvo tikrai  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Pati su juo tvarkiausi pakankamai normaliai, bet dėl mamytės norų nusižengiau savo įsitikinimams ir štai rezultatas  blink.gif . Aišku, gavau pipirų nuo valdžios, tas vaikas išėjo ir taip likau nesupratusi, kodėl viskas apvirto aukštyn kojom  blink.gif ...  Daugiau nepasitikiu gerais ketinimais  schmoll.gif

geriausia, kad tėvai savo prašymus užpildytų raštu, tada ir problemų būtų mažiau, jei kiltų neaiškumų, ką čia ta mokytoja susigalvoja.

QUOTE(ninkute @ 2014 01 19, 20:09)
Labai labai dėkoju. Tikrai tiks.
Papildyta:

Kalbu apie pusmečio rezultatus procentais, kiek baigė aukštesniuoju lygiu, kiek pagrindiniu. Kokie dalykai įvertinti geriausiai, kiek procentų mokinių turi kitame pusmetyje pagerinti rezultatus. Juk tėvai žino savo vaiko rezultatus. Nors man nesuprantamas toks slėpimas nuo tėvų.

aš kiekvienam tėveliui užpildau lenteles, įteikiu susirinkimo pradžioje, ir tada kalbu abstrakčiai, o jie lapelyje gali pamatyti, kas tuo klausimu apie jo vaiką parašyta. taip išvengiu viešumo ir vardų linksniavimo, kas daro ką negerai. dažnai pagirti vaikus stengiuosi visus, nors ir už mažiausią dalykėlį. vis mamytėms nuotaiką pagerinu bigsmile.gif

QUOTE(domassss @ 2014 01 20, 00:01)
Po pusmečio nedarau tėvų susirinkimo, o tik individualius pokalbius su tėvais. Tada galiu kalbėt realiai su kiekvienu tėvu apie jo vaiką.

individualūs pokalbiai su tėvais labai gerai. dar aš prašau, jei atvyksta individualiai pasikalbėti ,tai kad atrastų laiko pamokoj pasėdėti.

Noriu paklausti, ar pasaulio pažinimo pamokose atliekate visas bandymo užduotis,kurios yra aprašytos vadovėlio pabaigoje? ir kaip su žaidimais, ar pačios ruošiatės priemones, ar per dailės pamokas su vaikais pasidarote?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 19, 15:15)
Sveikos,
aš galvoju, kad kalbama apie vaikus, lankančius sporto, muzikos ir kitas meno mokyklas.

Butent.
Atsakyti
QUOTE(vasarele123 @ 2014 01 20, 19:02)

O jeigu nelanko tokių mokyklų tai negali turėti aukštesniojo lygio blush2.gif g.gif ? Pas mane tikrai yra vaikų, kurie sąžiningai verti A lygio, nors nelanko nei muzikos, nei sporto, nei dailės mokyklų ax.gif
Atsakyti
laba vakara,
nesušalot?
tikriausiai nemoku ieškoti, bet nerandu 3 kl. riešuto mokytojo knygos II dalies pabaigos (nuo 71 psl.). gal galite padėti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ryte važiavau į darbą su mikru. Pas mus 18 šalčio buvo. Nespėjau sušalt rolleyes.gif

Reikia patarimo. Noriu padaryt trumpą tėvų apklausą. Per gmailą neberandu. (Anksčiau buvau darius)
Gal galit patart, kur dar būtų patogu ir nesunku sukurt apklausą, ir kad informacija pasiektų mane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 20, 19:43)
Sveikos 4u.gif
Ryte važiavau į darbą su mikru. Pas mus 18 šalčio buvo. Nespėjau sušalt rolleyes.gif

Reikia patarimo. Noriu padaryt trumpą tėvų apklausą. Per gmailą neberandu. (Anksčiau buvau darius)
Gal galit patart, kur dar būtų patogu ir nesunku sukurt apklausą, ir kad informacija pasiektų mane? g.gif

Per tamo gali sukurti. Aš esu dariusi apklausas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 20, 19:43)
Sveikos 4u.gif

Taip, per tamo. Patogu ir saugu. Matysite tik jus viena, net nemato mokyklos tamo administratorius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele123 @ 2014 01 20, 19:06)
Taip, per tamo. Patogu ir saugu. Matysite tik jus viena, net nemato mokyklos tamo administratorius.  mirksiukas.gif

O kaip rezultatai atrodo- tikliau, kaip jie man ateina? Kaip aš juos matysiu, gal tiksliau- kur? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 20, 18:18)
O jeigu nelanko tokių mokyklų tai negali turėti aukštesniojo lygio  blush2.gif  g.gif ? Pas mane tikrai yra vaikų, kurie sąžiningai verti A lygio, nors nelanko nei muzikos, nei sporto, nei dailės mokyklų  ax.gif

žinoma, kad rašau ir A lygį tokiems vaikams, kurie nelanko muzikos mokyklos, bet yra verti tokio įvertinimo.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 20, 19:34)
O kaip rezultatai atrodo- tikliau, kaip jie man ateina? Kaip aš juos matysiu, gal tiksliau- kur? rolleyes.gif

paspausi APKLAUSOS. kai ją būsi sukūrusi, bus tokia lentelė, tai joje PERŽIŪRĖTI REZULTATUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 20 sausio 2014 - 20:40
Sveikutės,
Sėkmingai užbaigėme pusmetį. Pradedame naujus vargus. Mane domina pirmokų skaitymas. Nebežinau ar čia mano pirmokai man atrodo, kad prastai skaito ar ir kitur panaši situacija. Dar visi skaito skiemenimis, bet jau kelios mergaitės stengiasi nebeskiemenuoti, na, o kiti deda skiemenis ir taip skaito. Ką užduodate namuose skaityti iš Pupos? Kiek Jūsų pirmokai skaito papildomai? Pasidalinkite, nes man jau neramu, netruks prabėgti mokslo metai, o jeigu skaitys tik skiemenimis?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 20, 20:38)
paspausi APKLAUSOS. kai ją būsi sukūrusi, bus tokia lentelė, tai joje PERŽIŪRĖTI REZULTATUS

Jau pasidariau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti