QUOTE(b.s @ 2014 01 18, 13:16)
turiu 290, jei niekas daugiau neturės, tai sekmadienį atsiųsiu.
Dar nesisiųsk, palauk kitos savaitės. Mano kolegė sakė atsisiųs, tada persiųsiu ir jums Ne tiek daug ir turi tų taškų. Pataupyk
Sveikos gyvos, ar dar nesušalot? Kokie pusmečio rezultatai? Mano tai prastoki, ketvirtokai nusimokė...Nebėra nė vieno absoliutaus pirmūno, viena mergaitė mokosi gerai, bet kūno kultūra kiša koją, kitiems yra po 2 P lygio įvertinimus...Žodžiu, tinginiauja maniškiai.
Sveikutės,
Baigėsi pusmetis, rezultatai nedžiugina. Pirmokų tik vieno mokinio visi dalykai aukštesniuoju lygiu, o trečiokų neturiu tokių, nes lietuvių kalbos negaliu rašyti nei vienam aukštesniojo lygio.
Ruošiuosi pamokoms ir ieškau pasakos apie Nuką ir Niuką, nes pradėsime minkštumo ženklą mokytis. Gal kas turite šią pasaką ir galite atsiųsti. Būsiu dėkinga.
Baigėsi pusmetis, rezultatai nedžiugina. Pirmokų tik vieno mokinio visi dalykai aukštesniuoju lygiu, o trečiokų neturiu tokių, nes lietuvių kalbos negaliu rašyti nei vienam aukštesniojo lygio.
Ruošiuosi pamokoms ir ieškau pasakos apie Nuką ir Niuką, nes pradėsime minkštumo ženklą mokytis. Gal kas turite šią pasaką ir galite atsiųsti. Būsiu dėkinga.
Sveikutės
O ką reiškia "papildomai" ? Ta prasme už mokyklos ribų ? Mes tai vertinam ir šituos dalykus pagal programas ir lygiai kaip ir visur kitur
QUOTE(vasarele123 @ 2014 01 19, 13:57)
O kaip kuno kultura vertinate A lygiu? Tiems kurie papildomai lanko ar kaip? Tas pats su muzika ir daile?
O ką reiškia "papildomai" ? Ta prasme už mokyklos ribų ? Mes tai vertinam ir šituos dalykus pagal programas ir lygiai kaip ir visur kitur
Sveikos,
aš galvoju, kad kalbama apie vaikus, lankančius sporto, muzikos ir kitas meno mokyklas.
QUOTE(vasarele123 @ 2014 01 19, 12:57)
O kaip kuno kultura vertinate A lygiu? Tiems kurie papildomai lanko ar kaip? Tas pats su muzika ir daile?
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 19, 14:01)
Sveikutės
aš galvoju, kad kalbama apie vaikus, lankančius sporto, muzikos ir kitas meno mokyklas.
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 18, 09:24)
Nieko neturim.
Iš patirties sakau,kad ir kiek berašytume į tamo, tėvams trūksta aiškumo. Tėvai, kurie domisi vaikų pasiekimais, kas kartą po susirinkimo prie manęs prieina ir klausia, kaip mano vaikas mokosi, kokiame bendrame klasės lygmenyje, nes jiems tie testų taškai, pagyrimai nieko nesako. Jie nori konkretumo.
Aš turiu savo užrašų knygelę, kurioje susirašau kiekvieno vaiko surinktus taškus ir juos paverčiu į raides. Tada galiu konkrečiai pasakyti, jei tėvui reikia tokios informaijos.
Iš patirties sakau,kad ir kiek berašytume į tamo, tėvams trūksta aiškumo. Tėvai, kurie domisi vaikų pasiekimais, kas kartą po susirinkimo prie manęs prieina ir klausia, kaip mano vaikas mokosi, kokiame bendrame klasės lygmenyje, nes jiems tie testų taškai, pagyrimai nieko nesako. Jie nori konkretumo.
Aš turiu savo užrašų knygelę, kurioje susirašau kiekvieno vaiko surinktus taškus ir juos paverčiu į raides. Tada galiu konkrečiai pasakyti, jei tėvui reikia tokios informaijos.
QUOTE(b.s @ 2014 01 18, 12:16)
Jei domisi testų rezultatai, tai labai aiškiai mato pasiektą lygį (jau rašiau, kad turi taškų lentelę su lygiais). Darbą parneša parodyti namo tėvams, tėvai pasižiūri. O kaip dar aiškai reikia paaiškinti-nežinau.
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi, gal kam patiks. Po testo (ne po kiekvieno , bet dažnokai) padarau lenteles ir visus surinktus taškus nuo daugiausiai iki mažiausiai surašau į lentelę, prie taškų vardų nėra, tik numeracija. Prisegu tokią lentelę prie testo. Gavę vaikai pagal surinktą taškų skaičių susiranda ir nusispalvina savo langelį ir neša parodyti kartu su testu tėveliams. Tėvai mato bendrą klasės lygį ir kurioje maždaug vietoje yra jų atžala. Tiek vaikams tiek tėvams tokios mažos lentelės yra informatyvesnės, nei bet kokie parašymai ir komentarai "ale reikia pasistengti" .
Jei reikia tokios mažos lentelės pvz. galiu atsiųsti į paštą.
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 01 19, 15:23)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi, gal kam patiks. Po testo (ne po kiekvieno , bet dažnokai) padarau lenteles ir visus surinktus taškus nuo daugiausiai iki mažiausiai surašau į lentelę, prie taškų vardų nėra, tik numeracija. Prisegu tokią lentelę prie testo. Gavę vaikai pagal surinktą taškų skaičių susiranda ir nusispalvina savo langelį ir neša parodyti kartu su testu tėveliams. Tėvai mato bendrą klasės lygį ir kurioje maždaug vietoje yra jų atžala. Tiek vaikams tiek tėvams tokios mažos lentelės yra informatyvesnės, nei bet kokie parašymai ir komentarai "ale reikia pasistengti" .
Bet vaiko negalima su kitais lyginti , niekas nesikabina ? Niekada nežinai, kur "užsirausi" . Būtų įdomu pamatyti tą lentelę, gal aš nesupratau
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 01 19, 14:23)
Žinoma, smalsu akį užmest.
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 19, 14:44)
Bet vaiko negalima su kitais lyginti , niekas nesikabina ? Niekada nežinai, kur "užsirausi" . Būtų įdomu pamatyti tą lentelę, gal aš nesupratau
Rodo tikriausiai tik tėvams. Nebūtina kitiems matyti.
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 19, 14:44)
Laba
Sutinku, bet...juk tik išeina į penktą klasę ir vualią - pažymių palyginimas visu gražumu tamo dienyne
Manau, kad jei tik tėvai sutinka - geras dalykas
O aš su dideliu prašymu Mielos pirmokių mokytojos, gal galite kuri pagelbėti su lietuvių planais pagal naują Pupą. Sėdžiu, rašau mokymui namuose. Pasirašiau visus dalykus, o Pupa pasirodo pagal naują vadovėlį...Netinka mano senos mokytojo knygos. O ir taip reikia kažkaip į tris pamokas visą medžiagą savaitinę sutalpint Gal galite kuri padėt? o gal yra kuriame pašte? Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Betukas @ 2014 01 19, 16:14)
Laba
Sutinku, bet...juk tik išeina į penktą klasę ir vualią - pažymių palyginimas visu gražumu tamo dienyne
, tik kad su tais tėvų sutikimais visaip būna . Pernai vienos mamos prašymu kasdien į atskirą knygelę užrašinėjau jos vaiko elgesį, atseit kad viską iki smulkmenų žinotų ir galėtų imtis priemonių, bet gale mokslo metų staiga kažkodėl persigalvojo ir man nieko nesakiusi su ta knygele šast pas direktorių ! Neva, štai kokia mokytoja, kaip ji kasdien apie mano vaiką rašinėja . O vaikas buvo tikrai . Pati su juo tvarkiausi pakankamai normaliai, bet dėl mamytės norų nusižengiau savo įsitikinimams ir štai rezultatas . Aišku, gavau pipirų nuo valdžios, tas vaikas išėjo ir taip likau nesupratusi, kodėl viskas apvirto aukštyn kojom ... Daugiau nepasitikiu gerais ketinimais