Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2014 01 17, 15:51)
Laba,
nu man irgi nesigauna doh.gif  blush2.gif Meta tik tuščią lentelę ir tiek. Arba matau tik žvaigždutes.

Pažiūrėjus į žvaigždutes, matai kurie vaikai jau įvertinti.
Paspaudus žvaigždutę, matai to vaiko įvertinimą.
Paspaudus datą virš žvaigždučių stulpelio, atsidaro visų vaikų vertinimai.

Jei lentelė tuščia, nieko nevertinai, tai ir tuščia. O jei vertinai ir vis dar tuščia, tai neišsaugojai (neužseivinai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 17 sausio 2014 - 17:41
Sveikos 4u.gif
Turiu prašymą. Pernai kažkuri buvot sukūrusi padėkos raštus už dalyvavimą pašto organizuotame konkurse. Gal ir siemet turit pasidarę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 17, 18:23)
Sveikos 4u.gif
Turiu prašymą. Pernai kažkuri buvot sukūrusi padėkos raštus už dalyvavimą pašto organizuotame konkurse. Gal ir siemet turit pasidarę? rolleyes.gif

Ar jau yra kokie rezultatai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau savaitgalis smile.gif
Ta proga linkiu visoms puikiai pailsėti ir jeigu bus noro, registruotis:
http://www.itmc.lt/n...arkarastis.html
http://1x.lt/index.p...s...&Itemid=879
Papildytas tvarkaraštis.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 17, 18:28)
Ar jau yra kokie rezultatai?

Jau yra mirksiukas.gif
Rezultatai
Man tai nepatinka, kai dalyvauja daug vaikų, o apdovanoja tik kelis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

sakykit, ar naudodamos el.dienyną dar turit kokias pasiekimų knygeles, dienoraščius ar kažką panašaus?
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 01 17, 23:24)
Sveikos,

sakykit, ar naudodamos el.dienyną dar turit kokias pasiekimų knygeles, dienoraščius ar kažką panašaus?

Mes neturim.
Atsakyti
Gal kas pažymą atsisiuntė iš Webinarų ,,Animoto" ? ax.gif

200 taškų doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 17 sausio 2014 - 23:31
QUOTE(domassss @ 2014 01 18, 00:31)

200 taškų  doh.gif

Dar ne, reikia pasipildyt sąskaitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 01 18, 01:24)
Sveikos,

Nieko oficialaus neturim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 01 17, 22:24)
Sveikos,

Nieko neturim.
Iš patirties sakau,kad ir kiek berašytume į tamo, tėvams trūksta aiškumo. Tėvai, kurie domisi vaikų pasiekimais, kas kartą po susirinkimo prie manęs prieina ir klausia, kaip mano vaikas mokosi, kokiame bendrame klasės lygmenyje, nes jiems tie testų taškai, pagyrimai nieko nesako. Jie nori konkretumo.
Aš turiu savo užrašų knygelę, kurioje susirašau kiekvieno vaiko surinktus taškus ir juos paverčiu į raides. Tada galiu konkrečiai pasakyti, jei tėvui reikia tokios informaijos.
Atsakyti
Sveikos, brrrrrrrr kaip pas mus šalta
QUOTE(Dainelej @ 2014 01 17, 22:24)

turiu, nes informacijos pakankamai. Vaikai rašosi į sąsiuvinius-dienoraščiais vadiname juos, visa ko reikia: renginius, kvietimus, užsirašo, jei ko nepadarė, ką reikia atsinešti, pasižymi, jei gavo kokią nors pastabą. O dabar kasdien skaičiuojasi taškus, kuriuos gauna ClasDojo (aš užpildau, jie tikrinasi. aišku, kad tai daro ne visi), nes mėnesio gale reikės suskaičiuoti savo kraitį. O ir šiaip atsiranda visokios info. Nuo antros klasės jie rašosi beveik viską patys dienoraštyje.
QUOTE(domassss @ 2014 01 17, 23:31)
200 taškų  doh.gif

turiu 290, jei niekas daugiau neturės, tai sekmadienį atsiųsiu.
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 18, 09:24)
Nieko neturim.
Iš patirties sakau,kad ir kiek berašytume į tamo, tėvams trūksta aiškumo. Tėvai, kurie domisi vaikų pasiekimais, kas kartą po susirinkimo prie manęs prieina ir klausia, kaip mano vaikas mokosi, kokiame bendrame klasės lygmenyje, nes jiems tie testų taškai, pagyrimai nieko nesako. Jie nori konkretumo.
Aš turiu savo užrašų knygelę, kurioje susirašau kiekvieno vaiko surinktus taškus ir juos paverčiu į raides. Tada galiu konkrečiai pasakyti, jei tėvui reikia tokios informaijos.

Jei domisi testų rezultatai, tai labai aiškiai mato pasiektą lygį (jau rašiau, kad turi taškų lentelę su lygiais). Darbą parneša parodyti namo tėvams, tėvai pasižiūri. O kaip dar aiškai reikia paaiškinti-nežinau.
Atsakyti