Sveikos, brrrrrrrr kaip pas mus šalta
QUOTE(Dainelej @ 2014 01 17, 22:24)
sakykit, ar naudodamos el.dienyną dar turit kokias pasiekimų knygeles, dienoraščius ar kažką panašaus?
turiu, nes informacijos pakankamai. Vaikai rašosi į sąsiuvinius-dienoraščiais vadiname juos, visa ko reikia: renginius, kvietimus, užsirašo, jei ko nepadarė, ką reikia atsinešti, pasižymi, jei gavo kokią nors pastabą. O dabar kasdien skaičiuojasi taškus, kuriuos gauna ClasDojo (aš užpildau, jie tikrinasi. aišku, kad tai daro ne visi), nes mėnesio gale reikės suskaičiuoti savo
kraitį. O ir šiaip atsiranda visokios info. Nuo antros klasės jie rašosi beveik viską patys dienoraštyje.
QUOTE(domassss @ 2014 01 17, 23:31)
Gal kas pažymą atsisiuntė iš Webinarų ,,Animoto" ?
200 taškų
turiu 290, jei niekas daugiau neturės, tai sekmadienį atsiųsiu.
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 18, 09:24)
Nieko neturim.
Iš patirties sakau,kad ir kiek berašytume į tamo, tėvams trūksta aiškumo. Tėvai, kurie domisi vaikų pasiekimais, kas kartą po susirinkimo prie manęs prieina ir klausia, kaip mano vaikas mokosi, kokiame bendrame klasės lygmenyje, nes jiems tie testų taškai, pagyrimai nieko nesako. Jie nori konkretumo.
Aš turiu savo užrašų knygelę, kurioje susirašau kiekvieno vaiko surinktus taškus ir juos paverčiu į raides. Tada galiu konkrečiai pasakyti, jei tėvui reikia tokios informaijos.
Jei domisi testų rezultatai, tai labai aiškiai mato pasiektą lygį (jau rašiau, kad turi taškų lentelę su lygiais). Darbą parneša parodyti namo tėvams, tėvai pasižiūri. O kaip dar aiškai reikia paaiškinti-nežinau.