Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2014 01 15, 11:04)
Labas rytas,
galime atsiųsti jums semnaro medžiagą (skaidrėmis) ir pačios visa tai padarysite.

Ir aš labai noriu pabandyti, gal galima į asmeninį paštą strumlina@gmail.com smile.gif
Į pirmą paštą išsiunčiau knygą , gal pasinaudosite "Mokinių kūrybiškumo ugdymo
lietuvių (gimtosios) kalbos pamokose mokomoji medžiaga"
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2014 01 16, 08:53)
Ir aš labai noriu pabandyti, gal galima į asmeninį paštą strumlina@gmail.com smile.gif
Į pirmą paštą išsiunčiau knygą , gal pasinaudosite "Mokinių kūrybiškumo ugdymo
lietuvių (gimtosios) kalbos pamokose mokomoji medžiaga"

iškeliavo
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 01 16, 08:38)
Labas rytas,

o aš darau taip: esu pasidariusi dalykų, iš kurių būna testai, lenteles, kuriose vaikai nusispalvina kiek surinko taškų (balų). Kiekvienas tokią turi. Tame lape yra parašyta, kiek taškų surinkus, koks pasiektas lygis. Kai nusispalvina, tai ir pasižiūri, kokį lygį atitinka jo surinkti taškai.

Man patiko. Tik aš esu tokia neorganizuota, kad niekaip nesusirašau iš anksto testų iš eilės. Gal kitais metais pradėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 16, 15:08)
Man patiko. Tik aš esu tokia neorganizuota, kad niekaip nesusirašau iš anksto testų iš eilės. Gal kitais metais pradėsiu biggrin.gif

Aš šiemet darau taip ir pasiteisino, nes sėdau vesti pusmečius, atsiverčiau lapus, viskas labai aiškiai matosi. Pusmečius išvedžiau per rekordiškai greitą laiką. Aš prie kiekvieno vaiko pavardės pažymėdavau taškų skaičių ir dar atitinkamo lygio raidę (A, P, PT). Dabar pažiūrėjau, koks buvo kiekvieno darbo lygis ir aiškai matosi pusmetis. Darbas atliktas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes. Mielos koleges, ieškau dirbančios su naujastamo dienynu. Reikia pagalbos. Būč labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 01 16, 18:34)
4u.gif Sveikutes. Mielos koleges, ieškau dirbančios su naujastamo dienynu. Reikia pagalbos. Būč labai dėkinga

Kuo galiu padėti?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 01 16, 20:31)
Kuo galiu padėti?

Gal kad neužimti temos psl, būtų galima ir per skypa. Man labai reikia kaip ir kur jūs žymite vertinimus. Kaip užpildyti mokinių dumenis ir sveikatos pažymos. ir daugiau
Atsakyti
Sveikos,

dalinuosi nuoroda: http://www.lrt.lt/me...os/1378/Pasakos

Čia rasite nemažai įgarsintų pasakų, kuriomis galėsite paįvairinti lietuvių k. pamokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 16 sausio 2014 - 19:57
QUOTE(janiku @ 2014 01 16, 20:36)
Gal kad neužimti temos psl, būtų galima ir per skypa. Man labai reikia kaip ir kur jūs žymite vertinimus. Kaip užpildyti mokinių dumenis ir sveikatos pažymos. ir daugiau

Apgailestauju, bet skypo neturiu...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 16, 18:08)

O tai TAMe nematai viso pusmečio testų įvertinimo? smile.gif
Atsakyti
laba,
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 16, 20:25)
O tai TAMe nematai viso pusmečio testų įvertinimo? smile.gif

ir as nemoku pažiūrėti... turiu landžioti į kiekvieną testą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 01 16, 20:41)
laba,

ir as nemoku pažiūrėti... turiu landžioti į kiekvieną testą. blush2.gif

leliuko mama, viskas matosi, viskas, ką irašome MANO PASIEKIMAI pamokoje, vedant pusmečius matosi. Nereikia niekur landžioti.
Atsakyti