Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2014 01 15, 15:26)
Fantastika! Kaip gražu!
Būkit draugės, pasidalinkit medžiaga.... Plyyyyz...  ax.gif
Mokysiuos būtinai!

Nusiunčiau į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 15, 15:52)
Nusiunčiau į paštą  mirksiukas.gif

thumbup.gif Ačiū!
Atsakyti

Ačiū, ačiū, ačiū aciuks.gif clap_1.gif
Atsakyti
Mergaitės,sakykit, kaip pagal metodiką atlikti klausymo testą. Aš išdalinu lapus su klausimais ir leidžiu klausytis ir žiūrėti į klausimus, po to klausome antrą kartą ir liepiu jau žymėti atsakymą. Kaip Jūs atliekate?
Atsakyti
Ramu, visos kuria filmus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveiki, gal butu galima i asmenini pasta?
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2014 01 15, 17:16)
Mergaitės,sakykit, kaip pagal metodiką atlikti klausymo testą. Aš išdalinu lapus su klausimais ir leidžiu klausytis ir žiūrėti į klausimus, po to klausome antrą kartą ir liepiu jau žymėti atsakymą. Kaip Jūs atliekate?

Aš taip pat darydavau, bet šiuo metu daugiau duodu patiems skaityti. Būdavo, kai aš skaitau lyg visiems aišku, bet davus patiems persiskaityti- pasirodo keletas nesupranta ką skaito.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 15, 20:00)
Ramu, visos kuria filmus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip ....assa.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 15, 16:52)

Labukas, labai ačiū, bet ar pavyks doh.gif , na jei ka, kreipsimės į mokančias mirksiukas.gif
Atsakyti
tik nepabūk ilgiau ir superinių grožybių pridedat, superiniai animoto biggrin.gif
Atsakyti
labai gerai sugalvojot prie taškų parašyt, kokio lygio požymius atitinka, reiks ir man pasinaudot Jūsų išmintimi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(1aviada @ 2014 01 14, 21:47)
Dėl balų ir lygių santykio pas mus tas pats. Kai vertinam testus, tai parašom kiek surinko taškų ir pridedam komentarą, pvz.:"Atitinka P lygio požymius".

o aš darau taip: esu pasidariusi dalykų, iš kurių būna testai, lenteles, kuriose vaikai nusispalvina kiek surinko taškų (balų). Kiekvienas tokią turi. Tame lape yra parašyta, kiek taškų surinkus, koks pasiektas lygis. Kai nusispalvina, tai ir pasižiūri, kokį lygį atitinka jo surinkti taškai.
Atsakyti