Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(alaizy @ 2014 01 14, 16:10)
dar nespėjau išmėginti, bet žinosiu,  pas ką konsultuotis.
labai jau norisi išmėginti, bet ....

gal jau pažymos yra?

Ko gero nėra, nes kažkaip rašė po 4 dienų. Kuri nors viena (sustarsim) galėtų parsiųsti, nereikės visom taškų prarasti.
Atsakyti
Sveikutės,
Na mūsų darbe turbūt būna visokių anekdotų. Šiandiena susirenku vaikų pratybas ir tikrinu. Na, ir ką mąstyti, net keliuose puslapiuose užduotys atliktos mamytės. Pasikviečiu vaiką ir paklausiu kaip čia yra, tai ramiai sau sako, kad taip mama atliko, bet jis nežino kodėl. Na tai ką, perbraukiu visas užduotis, parašau mamai ilgą laišką , o vaikui liepiu padėkoti mamytei ir tvarkingai persirašius visas užduotis į sąsiuvinį, jas atlikti. Svarbiausia, kad jau ne pirmas kartas ir prašiau, kad taip nedarytų, bet ji neturi kantrybės su vaiku pasėdėti. Nežinau ką ir galvoti. Išsipasakojau ir tiek.
Na, o dabar noriu Jūsų paklausti dėl lygių. Kaip Jūs vertinate lygiais? Ar verčiate mintyse į pažymius. Pvz. aukštesnysis lygis ar tik 10 ar 10,9. Pagrindinis lygis 6,7,8. Pasidalinkite nuomone.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 14, 19:00)
Sveikutės,
Na mūsų darbe turbūt būna visokių anekdotų. Šiandiena susirenku vaikų pratybas ir tikrinu. Na, ir ką mąstyti, net keliuose puslapiuose užduotys atliktos mamytės. Pasikviečiu vaiką ir paklausiu kaip čia yra, tai ramiai sau sako, kad taip mama atliko, bet jis nežino kodėl. Na tai ką, perbraukiu visas užduotis, parašau mamai ilgą laišką , o vaikui liepiu padėkoti mamytei ir tvarkingai persirašius visas užduotis į sąsiuvinį, jas atlikti. Svarbiausia, kad jau ne pirmas kartas ir prašiau, kad taip nedarytų, bet ji neturi kantrybės su vaiku pasėdėti. Nežinau ką ir galvoti. Išsipasakojau ir tiek.
Na, o dabar noriu Jūsų paklausti dėl lygių. Kaip  Jūs vertinate lygiais? Ar verčiate mintyse į pažymius. Pvz. aukštesnysis lygis ar tik 10 ar 10,9. Pagrindinis lygis 6,7,8. Pasidalinkite nuomone.

Lygiais vertinu tik vesdama pusmečio pasiekimus. O už atliktus darbus rašau tik komentarus: ką jau moka, o ką dar reik tobulint.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 14, 18:00)
Sveikutės,
Na, o dabar noriu Jūsų paklausti dėl lygių. Kaip  Jūs vertinate lygiais? Ar verčiate mintyse į pažymius. Pvz. aukštesnysis lygis ar tik 10 ar 10,9. Pagrindinis lygis 6,7,8. Pasidalinkite nuomone.

Oi, žinoma ir išgyventa istorija. Buvo ir mano klasėje ir mam ir sesė ir brolis darę namų darbus. Ir kaip buvo juokinga, kai matai, kai bandyta parašyt aviako raštu, bet gi mes matome kur vaikas rašęs, o kur suaugęs... lotuliukas.gif

Mintyse lygius mes verčiame taip:a-10 ir 9, pg- 7 ir 8, pt : 5 ir 6
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 01 14, 19:24)
Oi, žinoma ir išgyventa istorija. Buvo ir mano klasėje  ir mam ir sesė ir brolis darę namų darbus. Ir kaip buvo juokinga, kai matai, kai bandyta parašyt aviako raštu, bet gi mes matome kur vaikas rašęs, o kur suaugęs... lotuliukas.gif

Mintyse lygius mes verčiame  taip:a-10 ir 9, pg- 7 ir 8, pt : 5  ir 6

Pasirodo ne vien man tokie kuriozai, bet nesuprantu, ką galvoja mamos darydamos namų darbus. Aš dar pasiūliau vaikui, kad nupirskiu mamai pratybas, tegu sprendžia arba tegu ateina į pamokas ir sėdi suole lai dirba su klasės vaikais.
Dėl lygių ačiū už info. Artėja pusmetis laukia romanų rašymas.
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 01 14, 20:24)

Mintyse lygius mes verčiame  taip:a-10 ir 9, pg- 7 ir 8, pt : 5  ir 6

Mes lygiai taip pat, tik prie pt dar ir 4 priskiriame
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 14, 19:33)
Pasirodo ne vien man tokie kuriozai, bet nesuprantu, ką galvoja mamos darydamos namų darbus. Aš dar pasiūliau vaikui, kad nupirskiu mamai pratybas, tegu sprendžia arba tegu ateina į pamokas ir sėdi suole lai dirba su klasės vaikais.
Dėl lygių ačiū už info. Artėja pusmetis laukia romanų rašymas.

PUSMETYJE KAIP TIK NIEKO NERAŠOM TIK RAIDES. TAMO TIKRAI GERAS DAIKTAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2014 01 14, 20:17)
Mes lygiai taip pat, tik prie pt dar ir 4 priskiriame

O ne pagrindinis turėtų būti plačiausias ax.gif ? Man tas 6 norėtųsi dar prie pagrindinio blush2.gif , nors logiška ir prie patenkinamo priskirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 01 14, 00:00)
Sveikutės, gal kam nors pavyko prisijungti prie Animoto?

Prisijungiau seminaro metu, ir jau vieną filmuką susikūriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 14, 20:00)
Sveikutės,

mano buvo taip, mama pieštuku neryškiai parašydavo , o vaikas klasėje apvedžiodavo parkeriu. kas ką apgaudinėja, ar jie pagalvoja?

QUOTE(agė-melagė @ 2014 01 14, 20:05)
Lygiais vertinu tik vesdama pusmečio pasiekimus. O už atliktus darbus rašau tik komentarus: ką jau moka, o ką dar reik tobulint.

ir aš taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 14 sausio 2014 - 21:36
Mes kažkaip lyg ir tos nuomonės, kad 9,10 aukštesnysis, 7,8,6, - pagrindinis, 4,5 - patenkinamas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 14, 22:37)
Mes kažkaip lyg ir tos nuomonės, kad 9,10 aukštesnysis, 7,8,6, - pagrindinis, 4,5 - patenkinamas.

Dėl balų ir lygių santykio pas mus tas pats. Kai vertinam testus, tai parašom kiek surinko taškų ir pridedam komentarą, pvz.:"Atitinka P lygio požymius".
Atsakyti